هشت دنباله برتر بازیها

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
uncharted25.jpg

سایت معتبر Computerandvideogames یا CVG هشت تا از برترین Sequel یا ادامه هایی برای نسخه های اصلی بین بازی ها رومشخص کرده که به شرح زیر هست:

• Uncharted 2
  • Assassin's Creed II
  • Red Dead Redemption
  • Street Fighter II
  • Mass Effect 2
  • Mortal Kombat II
  • SILENT HILL 2
  • HALF-LIFE 2

منبع

لیستِ خوبیه فقط جای 2 بازی خیلی خالیه COD2 و مهمتر از اون MGS3
من هنوزم که هنوزه نتونستم kzرو درک کنم،نمیدونم چرا ولی چیش به برترین ادامه سری اصلی میخوره؟
چون شماره یکش خوشحال بوده و شماره دوم گرافیک دراورده بیاد جزو 8 تا؟ نمیدونم، بی خیخی،وقت طلاست
عزیز شما نتونستی درک کنی ولی خیلیا تونستن درک کنن . گیم پلی بازی برای خیلیها مثل خودم لذت بخش بود گرافیک هم بنظرم هنوزم تو FPS های کنسولی بیرقیبه هرچند بخاطر پرداخت بد داستان تو نسخه-ی دوم جاش تو این لیست نمیتونه باشه
البته نسبت به نسخه اولش،چون اونم نبود
LOL بتوان 1000 !!! :-j

عزیز شما نتونستی درک کنی ولی خیلیا تونستن درک کنن . گیم پلی بازی برای خیلیها مثل خودم لذت بخش بود گرافیک هم بنظرم هنوزم تو FPS های کنسولی بیرقیبه هرچند بخاطر پرداخت بد داستان تو نسخه-ی دوم جاش تو این لیست نمیتونه باشه
خیلیا تونستن،2 برابر اون خیلیها هم نتوستن.داستان که ....،حرف از گیم پلی شد!(بهتره حرفی زده نشه،حوصله بحث تکراری ندارم).یک بازی چیا باید داشته باشه تا بازی خوبی بشه؟

:d
دوست عزیز، من که حرفی ندارم! اگه دقت کنی نقل قول شده من گفته بود ME2 جاش خالیه!! در صورتی که ما در لیست داریم می بینیمش :d بهتره یه خرده بیشتر دقت کنی
+
ایشون گفتن مکس پین نه مس افکت ;)

یکی نیست بگه جنبه نداری،نخور:دی
دیشب من سوتی زیاد دادم،کاملا عذ(ض/ز/ظ)ر میخوام:(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: capitanrayan
سعی کن قبل از اینکه پست بدی حداقل یه بار کامل عنوان ها رو بخونی برای اطلاعات خودتم که شده خوبه.
اوه آره مس افکت استتار شده بود ندیدمش آره ببخشید!

دوست عزیز شما کلا پستت مورد داره! مکس پین 2 هیچ وقت نتونست موفقیت نسخه یکشو تکرار کنه
نتونسته موفقیت قسمت 1 رو تکرار کنه؟! اتفاقا تونسته چجورم تونسته!
همین الانش هم بریم بازی کنیم باز تو کفش میمونیم. دنباله واسه قسمت اول از اون بهتر نمیشد انصافا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or