هشت دنباله برتر بازیها

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
uncharted25.jpg

سایت معتبر Computerandvideogames یا CVG هشت تا از برترین Sequel یا ادامه هایی برای نسخه های اصلی بین بازی ها رومشخص کرده که به شرح زیر هست:

• Uncharted 2
  • Assassin's Creed II
  • Red Dead Redemption
  • Street Fighter II
  • Mass Effect 2
  • Mortal Kombat II
  • SILENT HILL 2
  • HALF-LIFE 2

منبع

منم با یاشار موافقم که جای ME2 و AC2 تو این لیست نیست. به نظرم Killzone 2 هم می تونست تو لیست باشه چون پرشی که از سخه اول به دوم داشت واقعا بیشتر از یک نسل بود، یه عنوان ضعیف در نسخه اول و یه عنوان فوق العاده قوی در نسخه دوم ...

ارش با حذف شدن me2 مخالفم!:d چون همونقدر كه u1 به u2 پبشرفت كرد me1 به me2 هم پيشرفت كرد. ميانگين هر دو بازي بيانگر اين حرفه.
اما با حذف شدن AC موافقم كه بجاش KZ2 ميومد.
ممنون واسه خبر.

ارش با حذف شدن me2 مخالفم!:d چون همونقدر كه u1 به u2 پبشرفت كرد me1 به me2 هم پيشرفت كرد. ميانگين هر دو بازي بيانگر اين حرفه.
ممنون واسه خبر.
هر چی تو بگی :دی مخالفت نمی کنم باهات، شاید اگر میگم ME2 نباید می بود چون هر چقدر ME2 بازی فوق العاده ای بود، Mass Effect به وجود آورنده یه استاندارد بود. AC2 هم که کلا وجودش تعجب برانگیز ِ ، علت ِ بودن KZ2 رو گفتم، حس می کنم Call of Duty 2 هم می تونست تو لیست باشه ولی خوب لیست هشت تا بیشتر جا نداره ... :دی

ممنون واسه خبر.

هر چی تو بگی :دی مخالفت نمی کنم باهات، شاید اگر میگم ME2 نباید می بود چون هر چقدر ME2 بازی فوق العاده ای بود، Mass Effect به وجود آورنده یه استاندارد بود. AC2 هم که کلا وجودش تعجب برانگیز ِ ، علت ِ بودن KZ2 رو گفتم، حس می کنم Call of Duty 2 هم می تونست تو لیست باشه ولی خوب لیست هشت تا بیشتر جا نداره ... :دی

اگه بحث سره میانگینه یه نگاه به اینا بندازین...

Assassin's Creed

Assassin's Creed II

کاملا روشنه که حقشه.:)

خبر رو خلاصه گذاشتن، یا title از N4G ترجمه کردن همین بد فهمی ها رو داره دیگه :دی
این لیست most improved sequels یا یه همچین چیزی نیست، بروبچ CVG احتمالا از فرط بیکاری نشستن 8 تا بازی عالی که دومین بازی توی سریشون هستن رو آوردن:
These are some of our favourite games that have that often eagerly anticipated '2' in their name. Oh, and Red Dead Redemption's in there as well
ملاکهای انتخابشون هم اینا بوده:
we've given credit to titles that made massive step forward from their predecessor, helped define a genre or simply managed to permanently stitch themselves into our brain ever since release.
کلا لیستی از سر بیکاری و شکم سیری!:دی

بنظرم KZ2 هم میتونست در این لیست باشه ... تنها مشکلِ بازی بنظرم استفاده نامناسب از داستان بازی و شخصیت پردازی ضعیفش بود ولی واقعا یک دنباله موفق بود !

به نظرم بهترینا ME و AC2 بودن ! البته نباید از COD MW هم گذشت که واقعا سبک FPS رو متحول کرد و بعد از اون FPS شد شاخ سبکا ( البته بود ولی شاخ تر شد!)
U2 رو نگفتم چون اولیشم فوق العاده بود !

البته نباید از COD MW هم گذشت که واقعا سبک FPS رو متحول کرد و بعد از اون FPS شد شاخ سبکا ( البته بود ولی شاخ تر شد!)
این حرفتو میتونی ثابت کنی ؟ از کجا استنباط کردی ؟!

به نظرم بهترینا ME و AC2 بودن ! البته نباید از COD MW هم گذشت که واقعا سبک FPS رو متحول کرد و بعد از اون FPS شد شاخ سبکا ( البته بود ولی شاخ تر شد!)
U2 رو نگفتم چون اولیشم فوق العاده بود !
خداییش MW درسته موفق بود ولی سبک FPS رو متحول نکرد. کلیه المان های تکراریه سبک FPS تو MW بود، چیز جدیدی نداشت.
بازیهایی که سبک شوتر اول شخص و سوم شخص رو تکون دادن Half-Life 2 و Mas Payne بودن. که اتفاقا جای Max Payne 2 تو این لیست بشدت خالیه. بنظر من MP2 می تونست جای Silent Hill 2 قرار بگیره.

لیست خوبیه. ولی راجب نظر اون دوستمون که گفت جای یکی از شماره های mgs خالیه باید بگم آخه کدوم mgs از یک mgs دیگه خیلی بهتره؟
همه ی mgs ها در بالاترین سطح ممکن هستند پس لزومی نداره تو این لیست قرار بگیرن:d

ولی راجب نظر اون دوستمون که گفت جای یکی از شماره های mgs خالیه باید بگم آخه کدوم mgs از یک mgs دیگه خیلی بهتره؟

MGS 3 از تمام MGS ها ، از تمام Sequel و Prequel ها ، از تمام بازی های سوم شخص ، از تمام بازی های تاریخ برتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or