هشت دنباله برتر بازیها

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
uncharted25.jpg

سایت معتبر Computerandvideogames یا CVG هشت تا از برترین Sequel یا ادامه هایی برای نسخه های اصلی بین بازی ها رومشخص کرده که به شرح زیر هست:

• Uncharted 2
  • Assassin's Creed II
  • Red Dead Redemption
  • Street Fighter II
  • Mass Effect 2
  • Mortal Kombat II
  • SILENT HILL 2
  • HALF-LIFE 2

منبع

منظور دوستمون این بود هیلو 1 بهترین توی سری هست ، و این بازی های توی لیست بازی هایی هستند که شماره های بعدیشون ، از نسخه اوریجینال بهتر بوده ...
جای ارتش 2 نفره 2 هم خالیه ! :دی
منظورت همون Army of Two: The 40th Day هست؟:d
چه شاهکاری بود. کاشکی بازی Driver 3 هم بود.=))

به نظرم Mass Effect 2 و Assassin's Creed 2 شایسته این جایگاه نیستن. یعنی دنباله های خوبی هستن ولی نه در حد بهترین دنباله های تاریخ مخصوصا که عناوینی مثل Super Metroid و CastleVania: Symphony of the Night و Zelda: A Link to the Past جاشون خالیه.

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
منم با یاشار موافقم که جای ME2 و AC2 تو این لیست نیست. به نظرم Killzone 2 هم می تونست تو لیست باشه چون پرشی که از سخه اول به دوم داشت واقعا بیشتر از یک نسل بود، یه عنوان ضعیف در نسخه اول و یه عنوان فوق العاده قوی در نسخه دوم ...

منم با یاشار موافقم که جای ME2 و AC2 تو این لیست نیست. به نظرم Killzone 2 هم می تونست تو لیست باشه چون پرشی که از سخه اول به دوم داشت واقعا بیشتر از یک نسل بود، یه عنوان ضعیف در نسخه اول و یه عنوان فوق العاده قوی در نسخه دوم ...

ای آرش امدم بگم دیدم گفتی . :d بهترین Sequel فقط حق Red Dead Redemption هستش با KILLZONE 2 .

برای این که عنوان های قبلی اصلا موفقی نداشتن اما عنوان دوم یا Sequel شون خیلی عالی شده که به حد بازی سال رسیدن .

من هنوزم که هنوزه نتونستم kzرو درک کنم،نمیدونم چرا ولی چیش به برتین ادامه سری اصی میخوره؟
چون شماره یکش خوشحال بوده و شماره دوم گرافیک دراورده بیاد جزو 8 تا؟ نمیدونم، بی خیخی،وقت طلاست

KZ2 فقط گرافیک بود خدا به خیر کنه همین کم بود دیگه گفته شد .

آخرین ویرایش:
واقعا چرا ده تا نیست؟این سال حتما کیل 3 تو این لیست میفته
sequel و KZ3؟؟؟قضیه چیه؟

من هنوزم که هنوزه نتونستم kzرو درک کنم،نمیدونم چرا ولی چیش به برترین ادامه سری اصلی میخوره؟
چون شماره یکش خوشحال بوده و شماره دوم گرافیک دراورده بیاد جزو 8 تا؟ نمیدونم، بی خیخی،وقت طلاست

KZ2 فقط گرافیک بود خدا به خیر کنه همین کم بود دیگه گفته شد .
البته نسبت به نسخه اولش،چون اونم نبود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
sequel و KZ3؟؟؟قضیه چیه؟

من هنوزم که هنوزه نتونستم kzرو درک کنم،نمیدونم چرا ولی چیش به برتین ادامه سری اصی میخوره؟
منم باهات موافقم رضا:d
================
اگر منظورش برترین های تاریخ بوده که خوشحال زده-اما اگر نه همچین هم بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or