هزینه ساخت عنوان Watch Dogs قبل از تاخیر 50 میلیون یورو بوده است

Reza Castel

کاربر سایت
WD_Screenshot_Steampipe_hack_GC_130821_10amCET_1377072777.jpg

دیگر در این زمان ، هزینه بازی های جهان آزاد (Open-World) یا بخصوص عناوین مولتی پلتفرم مانند یک راز نیست.تهیه کننده اجرایی عنوان Watch Dogs آقای Stéphane Decroix در یک مقاله مرتبط با سال 2013 که بر روی وبسایت کسب و کار فرانسوی Challenges منتشر شده است ، نشان داده که هزینه توسعه عنوان جهان آزاد/ماجراجویی و هکری Watch Dogs بالغ بر €50 میلیون یورو (در حدود $68 میلیون دلار) بوده است.
البته این مقدار مبلغ بدون هزینه های بازاریابی در نظر گرفته شده است و این مقدار بودجه مربوط به زمانی است که بازی با تاخیر مواجه نشده بود.با این حال ، با در نظر گرفتن هزینه های اضافه شده برای تاخیر ، بازاریابی جدید و جنبه های دیگر زیاد دور از ذهن نیست که بودجه نهایی عنوان Watch Dogs چیزی حدود 80$ میلیون دلار تا 100$ میلیون دلار باشد.

همانطور که در جریان هستید ، هنوز هیچ تاریخ انتشار مشخصی برای عنوان Watch Dogs اعلام نشده است.هر چند که شایعات نشان می دهد این عنوان در ماه مارچ انتشار خواهد یافت.عنوان Watch Dogs برای پلتفرم های PC ، Xbox One ، Xbox360 ، PlayStation 3 ، PlayStation 4 و Wii U منتشر خواهد شد.
نظر شما در مورد این مقدار بودجه ای که تهیه کننده اجرایی عنوان Watch Dogs ادعا می کند ، چیست؟

این بحث تا حالا زیاد انجام شده wd یه چیزه دیگه هست
یه عنوان دیگه هست با یه تم سیاه
مقایسه این با gta مثل مقایسه gta با la noire یا saint row هست
هر اوپن ورلدی که نمیشه عین هم باشه شباهت این دو فقط تو اپن ورل بودنشونه
فکر کنید یه هکر بزرگ مثل این فرد بره تنیس بازی کنه نمیخندید یا فکر کنید کسی مثل trevor بیاد بره هک کنه.مضحکه
قطعا شخصیت این فرد با شخصیت و کاراکتر اونا فرق داره
ولی یکی از دلایل هزینه بالا تعدد پلتفرمهاست
امیدوارم یوبی هر چه زودتر سری جدید anno رو معرفی کنه
ولی یه کارش به کل راک استار میارزه مرد و مردونه میاد پلتفرمهاشو روز اول معرفی میکنه نه مثل بعضی شرکتها .................

رو 32 بیت من بالا نمیاد لامصببببب..!! ایشاا... مذخرف (درست نوشتم؟؟:|)ظاهربشه:d
نه واقعا راست میگه واقعا نصب ویندوز 64 بیت اونقدر سخته؟ :دی نصبش از نصب خود بازی هم راحت تره و زدوتر نصب میشه:دی
در واقع گفتم دلیل از اجرا نشدن روی ویندوز 32 بیت اینه که ویندوز 32 بیتی تا 4 گیگ رم بیشتر ساپورت نمیکنه! یعنی اگه رم 6-8 گیگ داشته باشی و ویندوز 32 بیت داشته باشی فقط 4 گیگش شناسایی میشه ( گرچه 4 گیگم کامل استفاده نمیشه فقط 3.5 گیگ قابل استفاده هست ) و بقیه رمت هیچ کاری انجام نمیده چون اصلا توسط ویندوز شناخته نمیشه :دی

دلیلشون منطقیه! ویندوز 32 بیتی دیگه نسلش تموم شده باید عوضش کنید!

این بحث تا حالا زیاد انجام شده wd یه چیزه دیگه هست
یه عنوان دیگه هست با یه تم سیاه
مقایسه این با gta مثل مقایسه gta با la noire یا saint row هست
هر اوپن ورلدی که نمیشه عین هم باشه شباهت این دو فقط تو اپن ورل بودنشونه
فکر کنید یه هکر بزرگ مثل این فرد بره تنیس بازی کنه نمیخندید یا فکر کنید کسی مثل trevor بیاد بره هک کنه.مضحکه
قطعا شخصیت این فرد با شخصیت و کاراکتر اونا فرق داره
ولی یکی از دلایل هزینه بالا تعدد پلتفرمهاست
امیدوارم یوبی هر چه زودتر سری جدید anno رو معرفی کنه
ولی یه کارش به کل راک استار میارزه مرد و مردونه میاد پلتفرمهاشو روز اول معرفی میکنه نه مثل بعضی شرکتها .................
شما pc فن ها تموم ناراحتی تون نیومدن v تا الان برای pc هست ولی خدایی راکستار کمپانی با شرف و درست حسابی هست و سر و ته اش میارزه به کل اکتیویژن ، پس الکی راکستار زیر سوال نبرید ، شاید اینم یجور سیاست بوده که از اول نسخه pc در دست ساخت نبوده.

مقایسه این بازی با GTA از ریشه و بن اشتباه هستش...تنها نکته اشتراکی که این دو عنوان بزرگ دارن همون OW بودنشون است...
در شاهکار بودن GTA که شکی نیست و مطمئنا بازی Wd نیز موفقیت های زیادی رو کسب خواهد کرد،نمایش های خیره کننده ای که داشته گویای همه چیز هستش..و به خاطر همین نمایش هایی که داشته چون به نظر میاد بازی موفقی هستش و محیط ow هم داره، پس بعضی دوستان نتیجه گرفتن که این دو بازی باید با هم مقایسه بشن که در کل فکر اشتباهی هستش...
اینجوری باشه، فردا پس فردا یه سازنده دیگه میاد از بازی خودش هم که Ow هستش رونمایی میکنه و چون به نظر میاد بازی موفق ـی هستش باید با سری GTA مقایسه بشه ، اینطوری که نیستش...
ولی شخصا خودم به WD خیلی امیدوارم..و مطمئن هم هستم موفق عمل میکنه و خواهد کرد..

اگر مقایسه GTA و Watch Dogs اشتباه هست پس UBISOFT باسه چی گفته بود هدف ما رقابت با GTA ؟
چون هر دو بازی OW هستن و تا بحال هیچ شرکتی نتونسته یه بازی دنیای باز به خوبی GTA بسازه و میشه گفت تنها رقیبش بازی Watch Dogs هست که میشه گفت اولین رقیب قدر هستش که میخواد ظهور کنه و اگر هم موفق عمل کنه که میکنه ، میشه رقیب بزرگ و اصلی این بازی.

بنظر من هم مقایسه این دو با هم اشتباهه!

اگه میخواین یک OW شاهکار با هک های مختلف و سرگرم کننده رو تجربه کنید اصلا نباید با GTA مقایسش کنید وگرنه هیچ لذتی از بازی نمیبرید! :)
برا خودتون گفتم :دی

جان خودتون زودتر تاریخشو معلوم کنید ما که هنوزم منتظر جی تی ای هستیم اما هر روز نا امیدتر بلکه این بیاد یه سروسامونی به وضع ما بده ...
ای راک استار .......

من که خیلی امیدوارم موفق شه و این سبک همچنان بی رقیب باقی نمونه ... تا هم با رقابت بازی های این سبک پیشرفت کنه ... هم درصد هایپ و OVERRATE هم کاهش پیدا میکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or