هر پیکسل یک کوئست در Witcher 3 خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130218_the_witcher_3_wild_hunt.jpg

CD Projekt RED امیدوار است از تمامی ظرفیت The Witcher 3: Wild Hunt استفاده کند و آن را پر از ماموریت و کوئست های مختلف کند.
کارگردان بازی آقای Konrad Tomaszkiewicz در Stickskills :
متعداد کوئست ها در هر پیکسل تا آنجایی که انسان بتواند پیش برود ادامه خواهد داشت.ما یک سری افراد را برای طراحی و داستان نویسی کوئست ها داریم.ما می خواهیم با کوئست های فراوان و ممتد در دنیایی که گشت می زنید داشته باشد.
آقای Tomaszkiewicz گفته اند که استدیو ما تمام تلاش خود را می کند که از کلیشه ها و محتویات عمومی تکراری فاصله بگیرند و می خواهند همه چیز را خودشان بسازند تا اینکه از auto-generate استفاده کنند :
ما می خواهیم هر NPC یک داستان قانع کننده داشته باشد و هر بخش و منطقه رسوم خود را خواهند داشت.در تریلر E3 امسال ما یک Leshen را به نمایش گذاشتیم و تاثیر هیولا بر مردم، که برای او تشریفات مذهبی در نظر گرفته بودند را نشان دادیم.چنین چیزی مد نظر ما است.این بخش هم که شما دیدید یک کوئست فرعی می باشد
همچنین ایشان اشاره ای به Open-World بودن Witcher 3 برای اولین بار در سری کردند و اینکه هدف اصلی این بازی Open-World نیست :
هدف اصلی این بازی Open-World بودن نمی شود و به عنوان یکی از عناصری که تجربه کاملتری را ارائه خواهد کرد عمل می کند.دنیای بازی بزرگ شده و مرزها از بین رفته اند و ما همچنان بر روی داستان سرایی بازی کار می کنیم
این بازی در سال 2014 برای PC, PlayStation 4 و Xbox One منتشر خواهد شد.
VG247

کوئست های متعدد لازمه ی RPG هست ولی کوئست بیش از حد بعضا اذیتم میکنه . باعث میشه ماموریت های چرت و پرت زیاد باشه . خود اسکایریم هم همچین ماموریتایی داشت امیدوارم کوئستاش اگه زیاد هم هستن چرت و پرت نباشن .

کوئست های متعدد لازمه ی RPG هست ولی کوئست بیش از حد بعضا اذیتم میکنه . باعث میشه ماموریت های چرت و پرت زیاد باشه . خود اسکایریم هم همچین ماموریتایی داشت امیدوارم کوئستاش اگه زیاد هم هستن چرت و پرت نباشن .
قبلا داشتم سر همین موضوع با علی حرف میزدم. بازی بیشتر از قبل داره به اسکایریم شبیه میشه. چه از نظر محیطی، چه از نظر تعداد کوئست ها و ...
هر خبری که در مورد TW3 میشنوم بیشتر به این موضوع میرسم که به جز داستان، بقیه مواردش داره کاملا تغییر میکنه

قبلا داشتم سر همین موضوع با علی حرف میزدم. بازی بیشتر از قبل داره به اسکایریم شبیه میشه. چه از نظر محیطی، چه از نظر تعداد کوئست ها و ...
هر خبری که در مورد TW3 میشنوم بیشتر به این موضوع میرسم که به جز داستان، بقیه مواردش داره کاملا تغییر میکنه
خوب تو هفته های اولیه ی معرفی بازی تو هر مصاحبشون از اسکایریم نام میبردن و معلوم بود برای مغلوب کردن ـه اسکایریم فقط دارن تلاش میکنن. بازی ما بزرگتر از اسکایریم هست , بازی ما نقشه وسیع تری داره داستان بزرگتری داره , الانم میگن کوئستاش زیاده مثل اسکایریم .

زیاد بودن ـه کوئست به نظرم در هز شرایطی باعث خواهد شد تا کوئستای بیخود وجود داشته باشه اسکایریم هم با وجود شاهکار بودن باز مستثنا نبود . در کل امیدوارم ویچر3 به خاطر Skyrim Obsession ـه سازنده هاش خراب نشه :دی

Witcher 2با اینکه داستان اصلیش فوق العاده بود اما Side questهاش خیلی ساده و ابتدایی بود آخرشم انتظار می رفت یک Lootدرست حسابی بهت بده که ضدحال می زد این بازی نزدیک به اسکایرم هم بشه من قبولش دارم نمیخواد بهتر باشه

کوئست زیاد باعث میشه کیفیت همه شون تو یه سطح نباشه. مثل Kingdom of Amalur. بیشتر از 200 تا کوئست جانبی داشت ولی هیچ کدومشون دراون حدی نبود که تو خاطر بمونه. آبکی بی‌محتوا.

---
کارگردان بازی آقای Konrad Tomaszkiewicz
چه اسم فامیلی داره !!. انگار یه سری حرف بصورت رندوم چیندن کنار هم :دی.

Witcher 2با اینکه داستان اصلیش فوق العاده بود اما Side questهاش خیلی ساده و ابتدایی بود آخرشم انتظار می رفت یک Lootدرست حسابی بهت بده که ضدحال می زد این بازی نزدیک به اسکایرم هم بشه من قبولش دارم نمیخواد بهتر باشه

به هیچ وجه قبول ندارم!!!!!
یکی از بهترین کوئستهای جانبی متعلق به سری بازیهای ویچر بوده,هم نسخه اول و هم نسخه دوم!!!
اکثرش یه داستان جذاب و مکمل دنیای بازی پشتش بود,به شخصه تقریبا تمام کوئستهای نسخه اول و دوم رو تموم کردم و نهایت لذت رو بردم,خیلی بهتر از بازیهای دیگه تو این سبک بود این کوئستهای جانبیش حتی بهتر از اسکایریم و Dragon Age!!!

اصلا قبول ندارم ! اصلا . بازی تعداد خیلی محدودی Side Quest داشت ولی به شدت جالب بودن ، دوباره دارم میرمش که دارم بهت می گم . به غیر از5 6 تا Side Quest توی Skyrim بقیه SQ های Skyrim جلوی معمولی ترین SQ های W2 زانو می زنن با قاطعیت می گم .
فوق العاده بازی قبلی خوب بود ، فقط یک خرده پایان سطحی بود به اضافه سیستم Alchemy .

قبلا گفته بودن که ماموریت های فرعی ساده و Generic نیست و هیچ fetch questـی هم وجود نداره. به نظر من که جای نگرانی نیست. CDPR کارشو خوب بلده.
چه اسم فامیلی داره !!. انگار یه سری حرف بصورت رندوم چیندن کنار هم :biggrin1:.
:d. این به خاطر قوانین تلفظ لهستانی هست. sz صدای ش میده و cz صدای چ که میشه تُماشکیویچ. برادر این آقا (Mateusz) هم Lead Quest Designerـه.

اینا حرفاشون پارادوکس داره باهم :دی قبلا گفته بودن 100 ساعت گیمپلی هست جمعاً الان شده هر پیکسل یک کوئست :دی خوش بگذره بهشون اضافه کردن اون همه NPC :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or