هر مشکلی در مورد بازی ها

سلام دوستان
من تو بازی resident evil revlotion گیر کردم . اون قسمتی که جیل وارد کازینو میشه و باید بازی کنی تا سه تا شکل با هم یکی بشه و پول رو ببری بعدش باید پول ها رو بذاری توی یه کاسه مانندی که وزنش رو حساب میکنه و فکر کنم به حد نصاب که رسید در باز شه . اما در باز نمیشه .اگه دوستان میتونند کمک کنن

سلام دوستان
من تو بازی resident evil revlotion گیر کردم . اون قسمتی که جیل وارد کازینو میشه و باید بازی کنی تا سه تا شکل با هم یکی بشه و پول رو ببری بعدش باید پول ها رو بذاری توی یه کاسه مانندی که وزنش رو حساب میکنه و فکر کنم به حد نصاب که رسید در باز شه . اما در باز نمیشه .اگه دوستان میتونند کمک کنن

خودم مشکلم رو حل کردم
باید وزنش میشد 107 گرم

سلام مگه بازی crysis 3 با کارت گرافیک های دایرکس 10 نمیاد ؟
من که نصب کردم ارور داد برای کارتم گفت باید کارتت دایرکس 11 باشه
قضیه چیه ؟ کسی خبر داره ؟ نکنه فقط ما بی خبریم؟

من تو بازی resident evil revlotion اپیزود 5 یکجا هست که یه نوع گازی هست باید برم اون طرف پسر میمونه این طرف وقتی که من میرم اون طرف باید با هم یه چیزیو فشار بدیم ولی طرف من کلید میخواد اون کلد کجاست خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم

سلام مگه بازی crysis 3 با کارت گرافیک های دایرکس 10 نمیاد ؟
من که نصب کردم ارور داد برای کارتم گفت باید کارتت دایرکس 11 باشه
قضیه چیه ؟ کسی خبر داره ؟ نکنه فقط ما بی خبریم؟

خب معلومه که اجرا نمیشه،این بازی فقط روی کارت گرافیک هایی که DX11 رو ساپورت میکنن اجرا میشه....نه ورژن های پایین تر.../

Dinner Dash 5 - BOOM

آقا خسته نباشید...
یه سوال درباره این بازی رستوران 5 داشتم، این بازی وقتی که توی ویندوز 8 و 7 نصب کردم، وقتی میخوام بازیو شروع کنم(یعنی تو بازی هستم) ویندوزها پیغام Stop Working میدن، باید چی کار کنم؟

سلام تو رو خدا خیلی زود جواب منو بدید خیلی واجبه دیگه کلافه شدم هرکاری میکنم نمیشه از این قسمت بازی blood stone james bond که دوربین رو باید از کار بیاندازه رد بشم .کلید جهت رو بالا میگیرم نمیشه .این هم عکس مربوط به مرحله
12085309231682340792.jpg

سلام .خواهش میکنم .یکی جواب منو بده .من در قسمت از کار انداختن دوربین در بازی 007 blood stone گیر کردم و همش دکمه بالای PS3 رو میزنم کار نمیکنه .چیکار کنم این عکس اون مرحله هستش

87276603156970914640.jpg

سلام دوستان
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم اگه تاپیکش اشتباه بود ببخشید
این بازی واکینگ دد 400 دیز رو اگه بخوام نصب کنم به همه ی اپیزود هاش نیاز دارم یا نه؟ یا فقط فایل اجرایی بازی باشه کافیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام دوستان
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم اگه تاپیکش اشتباه بود ببخشید
این بازی واکینگ دد 400 دیز رو اگه بخوام نصب کنم به همه ی اپیزود هاش نیاز دارم یا نه؟ یا فقط فایل اجرایی بازی باشه کافیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

این سوال بنده هم هست اگه کسی از دوستان اطلاعی داره مارو در جریان بزاره!!!

این سوال بنده هم هست اگه کسی از دوستان اطلاعی داره مارو در جریان بزاره!!!
آقا فهمیدم خودم
فقط کافیه اپیزود 1 رو داشته باشی و کرکش رو هم بریزی و بعد این رو نصب کنی...
که آموزش نصبش هم توی سایت های دیگه یا شایدهم همینجا هست
من که به 2 ساعت تمومش کردم واقعا معرکه بود شدیدا پیشنهاد میشه!
یا حق

سلام من یه جا مرحلهدویل مای کرای5 گیر کردم اینجاست دانته وارد یک پارتی میشه بعد با موجودات شیطانی مبارزه میکنه من مبارزه ی اول پیروز میشم بعد زمین عوض مشپیشه یعنی دیواره هاش یه چیز زرد می پوشونه بعد دوباره موجودات میان من اون ها رو میکشم وبعد دانته به اون زن که اون بالا سکوه هست حرف میزنه وبعداز یه لحظه زمین نرم میشه و دانته میره تو زمین و بعد از 30 ثانیه جیم اوور میشم تورو خدا کمک کنید که چگونه باید از این مرحله بگزرم عکس اون مرحله را پاین زدم

30819160959832812071.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or