هر مشکلی در مورد بازی ها

Resident evil4

باسلام. دريكي ازمراحل بازي به يك كلبه رسيديم كه درآن يك غول بزرگ وجودداره كه غوله ميله هاي درب كلبه روبه هم مي تابونه و به اشلي حمله مي كنه واشلي باجاخالي دادن وشلبك به يك بشكه غوله روآتش مي زنه وازبدن غوله چندين چنگال بيرون مي زنه كه بااونها اشلي رومي زنه.باجندشليك به پشت غوله دوتيكه شدوتيكه بالاييش دوباره اشلي رومي زنه واراين به بعدنمي تونم جلوبرم.لطفآراهنمايي كنيد.

call of jharez

همون اول بازی که وارد یه شهر می شه و یه دختره رو تو اتاقی می بینه ... بعد باید از یه پنجره ی اتاق بیاد پایین و یه دفعه دو تا اسب می بینه که روبروشن ...نمی دونم باید بعدش رو چیکار کنم ...
لطفا اگه بلدین کامل توضیح بدین

باسلام. دريكي ازمراحل بازي به يك كلبه رسيديم كه درآن يك غول بزرگ وجودداره كه غوله ميله هاي درب كلبه روبه هم مي تابونه و به اشلي حمله مي كنه واشلي باجاخالي دادن وشلبك به يك بشكه غوله روآتش مي زنه وازبدن غوله چندين چنگال بيرون مي زنه كه بااونها اشلي رومي زنه.باجندشليك به پشت غوله دوتيكه شدوتيكه بالاييش دوباره اشلي رومي زنه واراين به بعدنمي تونم جلوبرم.لطفآراهنمايي كنيد.

بايد با تير بزنيش بعد نصف ميشه دوباره انقدر بزن تا بميره بعد بايد چشمشو برداري

onimusha3pc

من اونجایی که رو در يک تار عنکبوت زرد هست با سامانوسکه گير کردم ودر باز نميشه
يه در ديگه هم سمت راست هست که باز نميشه
يک سوراخ چاله مانند هم هست که باهاش می تونيم برگرديم مرحله های قبل
چجوری باید از اون درز تار عنکبوتی زرد رد بشم؟

خودم در سایتهای خارجی با سرچ فراوان فهمیدم
بايد در جايی که سیو بازی را انجام می دهيم در قسمت enhance اسلحه خود را به لول 2 ببریم
تو این سایت همکاری چندان خوب نیست

Resident evil 4

باسلام
آقامن بازم گيركردم.دراون قسمتي كه اون غول كوتوله بااون دكمه اي كه روي دسته صندليش هستش ليون روتوي اون سوراخ پرازنيزه مي اندازه وليون ازمهلكه جان سالم به درمي بره وبعدازبالارفتن ازيك نردبان به يك كانال فاضلاب ميرسه ويك غول سياه بدتركيب كه شبيه سوسمارهستش بادم وچنگال هاش ليون روميزنه وليون كپسولهاي گازمايع روبه طرف اون مي اندازه ونمي تونم اين غول روازبين ببرم وهرچي بهش تيرمي زنم نمي ميره.لطفآراهنمايي بفرماييد.

اگر ميشه زود تر جواب بدين:
يكي از دوستام يك كارا 7300gs داره
ولي رمش512هستش
ميخواست بدونه وگاس رو سيستمش اين بازي اجرا ميشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
لطفا زودتر جواب بدين:confused: :confused: :( :(

عزیزم اون غول نمیمیره باید بری او ته اسانسور رو فعال کنی بعد کمی سرگرمش کنی تا اسانسور پایین بیاد

آقامن كه هركاري كردم نشدكه نشد.هرچقدركه ازدستش فرار ميكنم(4تا5دقيقه) ازآخريك گوشه اي منو گيرمي آره وباضرباتش منوميكشه.چه جوري بايدسرگرمش كنم؟درضمن كليد 6دركي بورد كدومه؟لطفآبيشترراهنمايي كنيد.بدجوري گيركردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or