هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

برادر من اون اولا چیز زیادی از ps3حالیم نمیشد برای همین عین ps2باهاش برخورد میکردم
یه بار اومدم dvdفیلم(از اونایی که سر خیابون میفروشن)رو گذاشتم به راحتی هم اجرا شد!!
خلاصه یه چندبار همین کارو کردم یه بار که خاموشش کردم دیگه هیچی رو اجرا نکرد!

خوب این چند بار یعنی چند بار ؟! :d به 10 تا هم نکشید یعنی ؟ :-s:d بعدم اگه اشتباه نکنم کنسول شما فت بوده و می گن تو اسلیم درایو ها بهتر شده . این طور نیست ؟

DVD ـی که میذارید توی دستگاه نباید حتما اوریج باشه ! شما یه DVD بذارید که خط و خش نداشته باشه ! همین !

خدا خیرت بده ! :d منم همینو می گم ! بالاخره دیسک کپی و اوریج که دیگه همه جای دنیا یکیه ! حالا جنساش یه مقدار بسته به مارکش تو کپی ها فرق می کنه که اونم باز همه جای دنیا تقریبا یکیه !
یه هر حال اگه بخواد پخش کنه باید یکنه . نه این که دیسکهای اجنبی ها رو پخش کنه مال ما رو نه :d:d:d:d اگه دیسک سالم و تمیز باشه دیگه دلیلی نمی بینم که بخواد به لنز آسیبی بزنه. اگه کسی واقعا دلیلی داره خوشحال می شم منو هم مطلع کنه تا اطلاعاتم بالا بره :)

آخرین ویرایش:
اقا یکی فرق این دسته SIXAXIS و Dulshock رو بهم بگه لطفا ( کامل):d
بعد اینکه تو جعبه Slim دسته SIXAXIS هست؟؟؟
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!!!!

فرقی ندارن !
dualshock ویبره داره ! همین
دسته تو باکس فت ها dualshock هست تا اونجا که من دیدم
slim رو نمیدونم

اقا یکی فرق این دسته SIXAXIS و Dulshock رو بهم بگه لطفا ( کامل):d
بعد اینکه تو جعبه Slim دسته SIXAXIS هست؟؟؟
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!!!!
دوال شوک بهتره این که معلومه هم ویبره داره هم قابلیت تشخیص جهت .
بعد کنسول 40/80 فت گیگ به بعد تمامه کنسولا دوال شوک همراشونه حتی اسلیم ها
SIXAXIS فقط تشخیصه جهت داره.

دوستان اخر باطري هاي دسته رو چي كار بكنيم
من قبلا" هم از خيلي ها شنيده بودم كامل خالي شه بعد كامل شارژ كن اما الان يه سري دارن مي گن نذار خالي بمونه دوتا دسته داريم KO شن بايد پول يه دسته رو بديم براي باطري

دوستان اخر باطري هاي دسته رو چي كار بكنيم
من قبلا" هم از خيلي ها شنيده بودم كامل خالي شه بعد كامل شارژ كن اما الان يه سري دارن مي گن نذار خالي بمونه دوتا دسته داريم KO شن بايد پول يه دسته رو بديم براي باطري

ببین دوست من وقتی باطری خالی میشه خود کنسول هشدار میده که باطری رو شارژ کن من که همیشه همون موقع شارژ میکنم.مسلما یاطری خالیه خالی نمیشه که این هشدار رو میده.

• Like
Reactions: drak
سلام دوستان نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه امیدوارم جواب سوالم رو بدید و پستم رو پاک نکنید.
من تازه PS3 خریدم و هک هم هست بازی ارجینالم هم Uncharted 2 هست. الان دارم بازی می کنمش بعد یه خورده که از بازی رفتم وقتی رسیدم به اون مرحله ای که توی نپال هست بازی اسلو موشن شده و خیلی کند شده ولی موقعی که میرم همون مرحله رو تو قسمت Chapters انتخاب می کنم و بازی میکنم سرعتش خوبه و معمولیه نمیدونم چش شده اگر میشه کمکم کنید خیلی گیرم.

سلام
میشه از دوربین ps3 به عنوان وبکم استفاده کرد ؟
اگر میشه درایور هاشو باید از کجا بگیرم
البته تا وصل میکنم 3 تا درایور میشناسه دوتاشو نصب میکنه ولی سومی رو چون درایور رو نداره unknown میزنه

ببین دوست من وقتی باطری خالی میشه خود کنسول هشدار میده که باطری رو شارژ کن من که همیشه همون موقع شارژ میکنم.مسلما یاطری خالیه خالی نمیشه که این هشدار رو میده.
ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:d

ميگم كي شارژ بايد كرد كه باطري اسيب نبينه موقعي كه دسته باطريش خالي خالي شد يا حتي وقتي نشفه است بذاريم پر شه

ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:d

ميگم كي شارژ بايد كرد كه باطري اسيب نبينه موقعي كه دسته باطريش خالي خالي شد يا حتي وقتي نشفه است بذاريم پر شه

3 تا اصل کلی در مورد شارژ هر وسیله برقی وجود داره :

1-وقتی به شارژ بزنید که کاملا خالی شده باشه
2- وقتی کاملا پر شد از شارژ بکشید
3-تا وقتی کاملا پر نشده از شارژ نکشید

حالا تازگی ها بعضی از وسایل برقی(مثل لبتاپ های جدید) وقتی شارژشون تموم میشه خود به خود از منبع برق قطع میشن و گزینه شماره 2 رو لازم نیست انجام بدید(گرچه من خودم برای اطمینان انجامش میدم)

شما تا وقتی مجبور نشدی هیچ کدوم از این 3 تا رو نقض نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or