برادر من اون اولا چیز زیادی از ps3حالیم نمیشد برای همین عین ps2باهاش برخورد میکردم
یه بار اومدم dvdفیلم(از اونایی که سر خیابون میفروشن)رو گذاشتم به راحتی هم اجرا شد!!
خلاصه یه چندبار همین کارو کردم یه بار که خاموشش کردم دیگه هیچی رو اجرا نکرد!
DVD ـی که میذارید توی دستگاه نباید حتما اوریج باشه ! شما یه DVD بذارید که خط و خش نداشته باشه ! همین !
اقا یکی فرق این دسته SIXAXIS و Dulshock رو بهم بگه لطفا ( کامل):d
بعد اینکه تو جعبه Slim دسته SIXAXIS هست؟؟؟
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!!!!
دوال شوک بهتره این که معلومه هم ویبره داره هم قابلیت تشخیص جهت .اقا یکی فرق این دسته SIXAXIS و Dulshock رو بهم بگه لطفا ( کامل):d
بعد اینکه تو جعبه Slim دسته SIXAXIS هست؟؟؟
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!!!!
فت های سری اول فقط DS3 نداشتن !فرقی ندارن !
dualshock ویبره داره ! همین
دسته تو باکس فت ها dualshock هست تا اونجا که من دیدم
slim رو نمیدونم
فت های سری اول فقط DS3 نداشتن !
البته DS3 خاصیت SIXAXISـی رو داره ها !!!دوال شوک بهتره این که معلومه هم ویبره داره هم قابلیت تشخیص جهت .
بعد کنسول 40/80 فت گیگ به بعد تمامه کنسولا دوال شوک همراشونه حتی اسلیم ها
SIXAXIS فقط تشخیصه جهت داره.
دوستان اخر باطري هاي دسته رو چي كار بكنيم
من قبلا" هم از خيلي ها شنيده بودم كامل خالي شه بعد كامل شارژ كن اما الان يه سري دارن مي گن نذار خالي بمونه دوتا دسته داريم KO شن بايد پول يه دسته رو بديم براي باطري
ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:dببین دوست من وقتی باطری خالی میشه خود کنسول هشدار میده که باطری رو شارژ کن من که همیشه همون موقع شارژ میکنم.مسلما یاطری خالیه خالی نمیشه که این هشدار رو میده.
ميدونم عزيز موقع خالي شدن هشدار ميده :d ديگه با PS3 اون قدر ور رفتيم كه بفهميم اينهارو:d
ميگم كي شارژ بايد كرد كه باطري اسيب نبينه موقعي كه دسته باطريش خالي خالي شد يا حتي وقتي نشفه است بذاريم پر شه