نخیر شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو ؟!سلام
میخواستم بدونم میشه یه کاری حرکتی چیزی انجام داد که هم بشه انلاین بازی کرد هم بازی هارو کپی اجرا کرد؟
من شنیده بودم که یا باید بازی ارجینال و انلاین رو انتخاب کنی یا بازی کپی و افلاین.
میشه مثلا با دانگل یا هر روش دیگه ای هر دو تا حالت رو انجام داد؟
نخیر شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو ؟!
درست بود ؟! :d
سلام من دارم از یکی از بچه ها یه فت 40 میگیرم درسته که میگن بازی های بالای 4 گیگ که 1فایل دارن فقط باید تو هارد داخلی بااشه؟ یعنی نمیتونم gow3 رو بریزم رو اکسترنال؟
به فضل الهیuncharted1
یه سوال در مورد این درایو کردم کسی محل نداد ! شما که تجربه اش رو داشتی بگو حداقل !! می گم کیفیت این درایو PS3 چجوریه ؟! مثل Xbox داغونه یا نه ؟! البته من که به علت کپی بازی کردن استفاده ی زیادی از درایوش ندارم اما می خواستم بدونم مثلا اگه باهاش زیاد DVD ببینم یا بازی هامو از روی دیسک کپی کنم درایوش داغون می شه؟!
آخه تمام ارزش PS3 به همین BD-rom است :d
بعدم اینکه این قضیه عوض کردن Region درایو واقعا عملیه ؟! (البته اگه جزو مسائل هک محسوب نمی شه !!!!!!!!!!!! )
سلام دوستان بازیهای ps3 هم dlc دارن؟اگه دارن میشه از pc دانلود کرد بعد ریخت تو کنسل بازی کرد؟
سلام دوستان بازیهای ps3 هم dlc دارن؟اگه دارن میشه از pc دانلود کرد بعد ریخت تو کنسل بازی کرد؟
مربوط به PS3 نیست ولی بهتره بدونی .آقا این dlc چیه؟
نه نمیشه رمز گذاشت !آقا من بازی ها رو محدود کردم ( یعنی گذاشتم روی Leve 1 ) الان واسه اجرای بازی ها رمز می خواد. حالا می خواستم بدونم راهی هست بر روی پوشه های عکس و فیلم و کلیپ و موزیک هم رمز گذاشت ؟