Manifesto
کاربر سایت
من امروز رفتم تو یک مغازه هر چی دنبال این توپه روی جهبه ها گشتم پیداش نکردم. کجاست؟ شکلش چه جوری هست؟رو خود جعبه PS3 میزنه ریجن ش رو !!
یه عکس کره انداخته بقلش یه شمارست :d
NTSC/UC Reg 1 (اگه اشتب نکنم )
PAL Reg 2
NTSC Reg 3
من خودم یکpc و xbox360 دارم که باهم به مونیتور LG وصلشون کردم. من دفعه اول که xbox رو گذاشتم همین مشکلو داشتم تصویر نمی آمد چون ورودی مونیتورم برای PC روی DVI بود بعدا فهمیدم که باید تنظیمات ورودی مونیتور رو بگذارم روی HDMI . احتمالا برای شما هم همینطوری هست چون اگر این کار رو انجام نداده باشی میره رو حالت power saving . سمت راست مونیتور من یک دکمه source داره که میشه باهاش ورودی رو تغییر داد و با یک دکمه به نام auto/set نوع ورودی رو انتخاب کرد. شما این کار رو انجام بده اگه درست نشد احتمالا کابل HDMI رو یا درست وصل نکردی(یک بار کابل HDMI رو بکش بیرون دوباره جا بزن) یا کلا کابله مشکل داره. چون تو همه این موارد سیگنال به مونیتور نمیرسه و میره تو حالت power saving.سلام دوستان ps3 را با کابل hdmi برای اولین بار به مانیتور w2261vp وصل کردم تصویر نمیده عد مانیتور برای چند ثانیه مینویسه power saving hdmi بعد دستمو روی چراغ پاور ps3 گذاشتم ریست شد بازهم تصویر نداد تنظیم خاصی تو ps3 نداره مشکل از چیه
من ps3 ندارم ولی این مورد مشابه برام پیش آمده بود گفتم شاید کمکتون کنه. ببخشید اگه فضولی کردم