هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

رو خود جعبه PS3 میزنه ریجن ش رو !!
یه عکس کره انداخته بقلش یه شمارست :d
NTSC/UC Reg 1 (اگه اشتب نکنم )
PAL Reg 2
NTSC Reg 3
من امروز رفتم تو یک مغازه هر چی دنبال این توپه روی جهبه ها گشتم پیداش نکردم. کجاست؟ شکلش چه جوری هست؟
سلام دوستان ps3 را با کابل hdmi برای اولین بار به مانیتور w2261vp وصل کردم تصویر نمیده عد مانیتور برای چند ثانیه مینویسه power saving hdmi بعد دستمو روی چراغ پاور ps3 گذاشتم ریست شد بازهم تصویر نداد تنظیم خاصی تو ps3 نداره مشکل از چیه
من خودم یکpc و xbox360 دارم که باهم به مونیتور LG وصلشون کردم. من دفعه اول که xbox رو گذاشتم همین مشکلو داشتم تصویر نمی آمد چون ورودی مونیتورم برای PC روی DVI بود بعدا فهمیدم که باید تنظیمات ورودی مونیتور رو بگذارم روی HDMI . احتمالا برای شما هم همینطوری هست چون اگر این کار رو انجام نداده باشی میره رو حالت power saving . سمت راست مونیتور من یک دکمه source داره که میشه باهاش ورودی رو تغییر داد و با یک دکمه به نام auto/set نوع ورودی رو انتخاب کرد. شما این کار رو انجام بده اگه درست نشد احتمالا کابل HDMI رو یا درست وصل نکردی(یک بار کابل HDMI رو بکش بیرون دوباره جا بزن) یا کلا کابله مشکل داره. چون تو همه این موارد سیگنال به مونیتور نمیرسه و میره تو حالت power saving.
من ps3 ندارم ولی این مورد مشابه برام پیش آمده بود گفتم شاید کمکتون کنه. ببخشید اگه فضولی کردم:p

من امروز رفتم تو یک مغازه هر چی دنبال این توپه روی جهبه ها گشتم پیداش نکردم. کجاست؟ شکلش چه جوری هست؟
ببین !
i326229_Image053.jpg

بابا شماها دیگه کی هستین

:d

یه

پایه 7 -8 تومنی بخرین واسه دستگاتون اونوقت مث اسب مجار کار بکشین ازش...;)

اگه

داغ کرد .. :d

عمرا"

البت تا یه حدی داغ کردن هم عادیه ها !!

بابا فریزر هم دست به پشتش

میزنی داغه با اینکه توش پر یخه

اینکه دیگه پلی تریه ...!

با اینکه براش از این Stand ها گرفتم بازم داغ میکنه فجیح ! به سر کابل HDMI که
فلزیه انقد داغه که نمیشه بهش دست زد :d

ریجن دستگاه من3 هستش.بهتره چه کشوری رو برای اکانتم بزنم؟

2 تا اکانت داشته باشی بهتره . یکی رو آمریکا بزن و اون یکی رو انگلستان

الان بیشتر کاربرا 2-3 تا اکانت دارن

اکانتی رو که معمولا باهاش آنلاین میشی رو انگلستان بزن چون اکثر بازیهای بازار ایران ریجن 2 هستن و اینجوری توی بازیهایی مثل فیفا به مشکل بر نمیخوری

• Like
Reactions: taker-sos
من به همه بچه هاي كه ميخوان اكانت درست كنم اولين پيشنهادم امارت هست چرا الان ميگم. اول امارت ريجن 2 محسوب ميشه و با PSN اورپا فرقي نميكنه حتي انگيليس بعد psn كارت امارت توي ايران پرهست ولي براي انگيليس كم و خيلي گرون هست.دومي هم ماله امريكا هست ولي چون بازي ريجن 1 توي ايران سخت و خيلي گرون پيدا ميشه پيشنهاد دوم هم ميتونه امريكا باشه .ولي بهترين psnدنيا براي امريكا هست چون زودتر از هم ابديت ميشه و امكانات بيشتري نسبت به كشورهاي ديگه داره ولي هيف كه توي ايران بازي و psn كارت خيلي كم هست.

• Like
Reactions: Infected Area
ببین !
i326229_Image053.jpg

با اینکه براش از این Stand ها گرفتم بازم داغ میکنه فجیح ! به سر کابل HDMI که
فلزیه انقد داغه که نمیشه بهش دست زد :d
بقول فرهاد برره ممممممممممممممممهععععععععععععععع!!!!:d

معمولا چه بازیای کنسولو به این صورت داغ میکنه ؟
منظورم اینه که بازی خاصیه یا همه بازیا ؟
مثلا من هویرینو که اجرا میکنم سه سوت دستگاه میره رو مکس فنش
کمبات رو که میزارم یه 10 دقیقه ای طول میکشه که دور فن بالا بره
دی بلاب هم که اصلا دور فن بالا نمیره !;)

ودر همه موارد بعد از 5 دقیقه پشت دستگاه باد گرم تحویل میده!!

بقول فرهاد برره ممممممممممممممممهععععععععععععععع!!!!:d

معمولا چه بازیای کنسولو به این صورت داغ میکنه ؟
منظورم اینه که بازی خاصیه یا همه بازیا ؟
مثلا من هویرینو که اجرا میکنم سه سوت دستگاه میره رو مکس فنش
کمبات رو که میزارم یه 10 دقیقه ای طول میکشه که دور فن بالا بره
دی بلاب هم که اصلا دور فن بالا نمیره !;)

ودر همه موارد بعد از 5 دقیقه پشت دستگاه باد گرم تحویل میده!!

دوست من درستش همینه!
اولا اینکه دستگاهت باید! باد پشتش گرم باشه ... این نشون میده که دستگاهت داره درست گرما رو به بیرون هدایت میکنه و این باعث میشه که داخل دستگاه خنک بشه و گرما بیرون بیاد.
در مورد روشن شدن فن هم اصلا جای نگرانی نیست و این کاملا طبیعی هستش...
بهش فکر نکن و با خیال راحت برو بازی کن حالش رو ببر:x:d

دوستان کسی نیست سوال مارو جواب بده ؟
من یه اکانت US قبلا ساخته بودم و باهاش آنلاین هم زده بودم.
ولی بعدا چون یه سری بازیام ریجن 2 هستن نشد که با اون اکانت Redeem Code بزنم... برای همین یه اکانت UK ساختم... ولی الان وقتی میخوام با اکانت UK لوگین کنم میگه نمیتونی با یه اکانت دیگه وارد PSN بشی...!
در ضمن این PSN + که میگید دقیقا کجای PSN هست که میشه بازی دانلود کرد ؟

دوست من درستش همینه!
اولا اینکه دستگاهت باید! باد پشتش گرم باشه ... این نشون میده که دستگاهت داره درست گرما رو به بیرون هدایت میکنه و این باعث میشه که داخل دستگاه خنک بشه و گرما بیرون بیاد.
در مورد روشن شدن فن هم اصلا جای نگرانی نیست و این کاملا طبیعی هستش...
بهش فکر نکن و با خیال راحت برو بازی کن حالش رو ببر:x:d
من که نگفتم بهش شک دارم که

من بهش کامل اطمینان دارم
همین جمعه از ساعت 9 صبح تا 7 شب یه کله باهاش بازی کردیم بعد 1 ساعت استراحت و اونوقت از 8 تا 3 صبح :d

کلا وقتی چیزی میخرم اصلا نمیگم آی خراب نشه آی داغ نکنه;;)
اونقدر ازش کار میکشم تا 10 برابر پولشو بهم حال بده اونوقت اگه خراب شد میرم یکی دیگه میخرم

دوستان کسی نیست سوال مارو جواب بده ؟
من یه اکانت US قبلا ساخته بودم و باهاش آنلاین هم زده بودم.
ولی بعدا چون یه سری بازیام ریجن 2 هستن نشد که با اون اکانت Redeem Code بزنم... برای همین یه اکانت UK ساختم... ولی الان وقتی میخوام با اکانت UK لوگین کنم میگه نمیتونی با یه اکانت دیگه وارد PSN بشی...!
در ضمن این PSN + که میگید دقیقا کجای PSN هست که میشه بازی دانلود کرد ؟

دوستان نظرتون در مورد هارد Western Digital My Book Essential 1TB برای بازیهای کپی چی هست ؟
سرعتش 7200 - آداپتوری - 3.5 اینچی

اینم مشخصات کاملش
Code:
http://www.sadracomputer.com/magento/index.php/western-digital-my-book-essential-1tb.html
http://www.digikala.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-H-1T&Type=Reviews#Tab

سلام دوستان من یک سوالی دارم
امروز یک فت 40 ریفر برای یکی از دوستان گرفتم توی بازی بعد از 10 دقیقه دور فن میره روی 100 درصد
حتی به XMB هم که بر میگردم بعد از 10 دقیقه باز هم اینجوریه نمیدونید مشکل از چیه دستگاه مورد داره یا مشکل نرم افزاری هست

یکی از دوستان منم ریفر داره و همین طوری هست. البته 10 دقیقه غیر عادیه اما بعد از 30 دقیقه یا 20 دقیقه اگر فن ها رو دور Max روشن بشن عادیه اما مثلآ بعد از 1 ساعت کار کردن باید دوباره خاموش بشن و بعد از اینکه مجددآ دستگاه احتیاج به خنک شدن داشت دوباره روشن بشن. البته بعضی اوقات هم پیش میا که فن ها دائمآ بعد از روشن شدن در حال چرخش باشن روی دور Max ! کلآ نباید زیاد به اینطور چیزها توجه کرد چون هرچی توجه کنی حساسیتت بیشتر میشه و همش فکر میکنی کنسول خرابه و این حرفا. بازی کنید و حالشو ببرید :دی البته بعضی اوقات واقعا صدای فن ــش روی اعصاب راه میره !

یکی از دوستان منم ریفر داره و همین طوری هست. البته 10 دقیقه غیر عادیه اما بعد از 30 دقیقه یا 20 دقیقه اگر فن ها رو دور Max روشن بشن عادیه اما مثلآ بعد از 1 ساعت کار کردن باید دوباره خاموش بشن و بعد از اینکه مجددآ دستگاه احتیاج به خنک شدن داشت دوباره روشن بشن. البته بعضی اوقات هم پیش میا که فن ها دائمآ بعد از روشن شدن در حال چرخش باشن روی دور Max ! کلآ نباید زیاد به اینطور چیزها توجه کرد چون هرچی توجه کنی حساسیتت بیشتر میشه و همش فکر میکنی کنسول خرابه و این حرفا. بازی کنید و حالشو ببرید :دی البته بعضی اوقات واقعا صدای فن ــش روی اعصاب راه میره !

کاملا موافقم
بیشینین بازیتانه بکنین بابا به فن دستگاه چیکار دارین!!
اون خودش میدونه کی بره رو مکس کی بیاد رو دور آروم

فقط تو ایران به اینجور مسایل توجه میکنن
پی اس تری خریدی بری حالشو ببری نه اینکه برا خودت مشغله فکری درست کنی که عزیز

به دوستت بگو تا میتونه ازش کار بکشه و اگه بعد 120 سالم خراب شد ناراحت نباشه چون این سونیست که میماند ، پلی استشن 3 رفتنیست !!

سلام
من اسپیکرم خراب شد.یکدونه اسپیکر جدید خریدم حالا فقط چنتا خروجی اسپیکر ها رو داره.
حالا چجوری PS3 بهش وصل کنم؟
اون 3تا سیمش سر خوده قابل جدا کردن هم نیست که بشه سیم های PS3 بهش وصل کرد.
من قبلا با همون 3 تا سیمه از سفید و قرمز استفاده میکردم.الان باید چیکار کرد؟
لطفا جواب بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or