هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
1.برای شارژ دسته اگه دستگاه خاموش باشه هم شارژ میکنه؟
2.میشه این sixaxis دسته را کالیبره کرد؟اخه من عادت دارم معمولیش یکمی جلو دسته بالاس و توی بازی lbp2 همش سر کارکتر من بالاس :d
ممنون>:d<
فک کنم توی قسمت تنظیمات باید بری کنترل ستینگ بعدش یه قسمت داره که مربوط به کالیبره کردن هست;;)

يك سوال فني!من دستگام 40 گيگه!(ماله يكي ديگست!)هيچي روش نصب نيست شايد 5 تا 6 گيگ بازي كه نصب اجباري بوده!اما از 37 گيگ آزادش فقط 2 گيگ خالي داره و من نميتونم ديگه بازي نصب كنم(باز از اونا كه اجباريه)!از كجا ميتونم ببينم يا بپاكم هاردو(به غير از فرمت كردنش!)

يك سوال فني!من دستگام 40 گيگه!(ماله يكي ديگست!)هيچي روش نصب نيست شايد 5 تا 6 گيگ بازي كه نصب اجباري بوده!اما از 37 گيگ آزادش فقط 2 گيگ خالي داره و من نميتونم ديگه بازي نصب كنم(باز از اونا كه اجباريه)!از كجا ميتونم ببينم يا بپاكم هاردو(به غير از فرمت كردنش!)
توی منوی گیم یک گزینه هست به نام Rogers اگه اشتباه نکنم که شما اگر وارد اون قسمت بشی میتونی به چیزهایی که داخل هاردت هستند دسترسی داشته باشی و چیزهایی که به کارت نمیاد رو حذف کنی.

سلام دوستان من یک سوالی دارم
امروز یک فت 40 ریفر برای یکی از دوستان گرفتم توی بازی بعد از 10 دقیقه دور فن میره روی 100 درصد
حتی به XMB هم که بر میگردم بعد از 10 دقیقه باز هم اینجوریه نمیدونید مشکل از چیه دستگاه مورد داره یا مشکل نرم افزاری هست

سلام دوستان ps3 را با کابل hdmi برای اولین بار به مانیتور w2261vp وصل کردم تصویر نمیده عد مانیتور برای چند ثانیه مینویسه power saving hdmi بعد دستمو روی چراغ پاور ps3 گذاشتم ریست شد بازهم تصویر نداد تنظیم خاصی تو ps3 نداره مشکل از چیه

سلام
1.برای شارژ دسته اگه دستگاه خاموش باشه هم شارژ میکنه؟
2.میشه این sixaxis دسته را کالیبره کرد؟اخه من عادت دارم معمولیش یکمی جلو دسته بالاس و توی بازی lbp2 همش سر کارکتر من بالاس :d
ممنون>:d<

1-نه باید دستگاه روشن باشه
شما میتوانی هنگام بازی کردن دسته را شارژ کنی
2- هم که دوستمون جواب داد

امروز یک فت 40 ریفر برای یکی از دوستان گرفتم توی بازی بعد از 10 دقیقه دور فن میره روی 100 درصد
حتی به XMB هم که بر میگردم بعد از 10 دقیقه باز هم اینجوریه نمیدونید مشکل از چیه دستگاه مورد داره یا مشکل نرم افزاری هست

این عادی چون سری فت ها نه مشکله گرمایی دارند برای همین فنشون خیلی کار میکنند که یکدفعه دستگاه خراب نشه
خیالتان راحت بشین بازیته بکن :d

ببخشید این کد آنلاین که میگن چیه؟یه توضیحی میشه بدین
همه بازی ها این کد را دارن؟ مثلا lbp2 باید داشته باشه؟

این کد چیزهای اضافه توی بازی هست
البته بعضی از بازی ها دارند که خوده شرکت میده
نمیدونم به احتمال باید داشته باشه:d

یکی جواب ما رو هم بده

سلام ، من یه پلی 3 قبل عید گرفتم ، موو پک ، یه سری ایراد ها چشممو خیلی گرفته ، حدود 30 دقیقه که بازی میکنم ، مثل اسب داق میکنه ، سرعتشم یه ذره کمه ، صدا شم نسبت به نظرم فکر میکنم که از حد معمول بیشتره .
اگر کمکم کنید ، مرضشو بفهمم خیلی ممنون میشم .

دو تا پایه ی چند سانتی متری بزارید ریز pS3 تون تا ارتفاعش زیاد بشه و هوا از زیرش رد شه، این خیلی تاثیر داره توو خنک شدن دستگاه ، خیلییی

بابا شماها دیگه کی هستین
:d
یه پایه 7 -8 تومنی بخرین واسه دستگاتون اونوقت مث اسب مجار کار بکشین ازش...;)
اگه داغ کرد .. :d عمرا"
البت تا یه حدی داغ کردن هم عادیه ها !!
بابا فریزر هم دست به پشتش میزنی داغه با اینکه توش پر یخه
اینکه دیگه پلی تریه ...!

یه چیز دیگه
دوستان اوریج باز دسنگاهشون بیشتر هم داغ میکنه
چون دایما دیسک در حال چرخشه تو دستگاه که کار کردن موتور باعث افزایش دما میشه ولی کپی خورهای عزیز ( شیره !!) این مشکلو ندارن
اینو شخصا تست کردم بازی Heavy Rain هم کپیشو دارم هم اوریجb-)

موقع اوریج بازی ! :d بیشتر داغ میکنه !

بابا شماها دیگه کی هستین
:d
یه پایه 7 -8 تومنی بخرین واسه دستگاتون اونوقت مث اسب مجار کار بکشین ازش...;)
اگه داغ کرد .. :d عمرا"
البت تا یه حدی داغ کردن هم عادیه ها !!
بابا فریزر هم دست به پشتش میزنی داغه با اینکه توش پر یخه
اینکه دیگه پلی تریه ...!

یه چیز دیگه
دوستان اوریج باز دسنگاهشون بیشتر هم داغ میکنه
چون دایما دیسک در حال چرخشه تو دستگاه که کار کردن موتور باعث افزایش دما میشه ولی کپی خورهای عزیز ( شیره !!) این مشکلو ندارن
اینو شخصا تست کردم بازی Heavy Rain هم کپیشو دارم هم اوریجb-)

موقع اوریج بازی ! :d بیشتر داغ میکنه !
همون 7.8تومنم نمیخواد یه چیز مناسب پیداکنی بزاری زیرشم همون کارو میکونه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or