هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

هرفلش یا هاردی رو که به ps3 وصل میکنید باید فرمت fat32 داشته باشه در غیر این صورت نمیشناسه.
اگر وصل میکنید و فلش رو می شناسه اما داخلش رو نشون نمیده نشانگر این هست که شما فایل ها رو در جای درستی قرار ندادید.
میشه طریقه صحیح جایگزاری فایلها رو توضیح بدی؟ فریمور؟ عکس؟ فیلم؟ multimann? manager? و.... همه اینا به یه آدرس میرن؟

آقا به پیر به پیغمبر اینجا جای سوال پرسیدن در مورد هرگونه مطلبی در مورد هک و فریمور غیر رسمی و برنامه های مختلفش نیست. به چه زبونی بگم تا بفهمید؟ تا فردا به 40 زبون زنده دنیا تو پست اول مینویسم شاید متوجه شدید.

من میخوام تا جایی که امکان داره اخطار ندم ولی خودتون رعایت نمی کنید.

نوید مساله اینجاست خیلی از دوستان نه تیتر تاپیک و نگاه میکنند و نه پست اول انتظار بیشتر نداشته باش ;) اگه دوستان به این افراد کلا جواب ندن باز میشه گفت کمی وضع بهتر میشه ;)

-----------------------------------

راهی هست بشه SAVE از نت گرفت و به دستگاه انتقال داد ؟ :d ( من به نتش کاری ندارم به اینکه راهی هست انتقال داد کار دارم ) :دی

نوید مساله اینجاست خیلی از دوستان نه تیتر تاپیک و نگاه میکنند و نه پست اول انتظار بیشتر نداشته باش ;) اگه دوستان به این افراد کلا جواب ندن باز میشه گفت کمی وضع بهتر میشه ;)

-----------------------------------

راهی هست بشه SAVE از نت گرفت و به دستگاه انتقال داد ؟ :d ( من به نتش کاری ندارم به اینکه راهی هست انتقال داد کار دارم ) :دی

نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما.
کاری نداره که شما از نت بگیر و به یه فلش انتقال بده و به قسمت سیو هات برو و از روی فلشت بازی ها رو کپی کن و فکر کنم باید در این آدرس وارد کنی PS3/SAVEGAME
اما دقت کن که ریجن بازیت و سیوت یکی باشه و معمولا وقتی از سیو یکی دیگه استفاده میکنی تروفی هات غیر فعال میشن .

دوستان سلام
من یه سوالی در مورد وصل کردن فلش به PS3 دارم.
چرا فلشی که وصل میشه رو تشخیص نمیده؟ مشکل کار کجاست؟:-/
ممنون

اگر آهنگ , عکس , ویدیو می خوای تو فلش بریزی و انتقال بدی به PS3 باید فایل رو تو فولدر مربوط بذاری یعنی تو ROOT فولدر Picture , Music , Video بسازی بعد فایل ها رو بذاری تو این فولدر ها بعد انتقال بدی به PS3 .

فلش مموری

طریقه صحیح آدرس دهی فایل های مختلف تو فلش چیه؟ منظور از Root چیه؟ فلشی که وصل میکنم انگار هیچی توش نیست. میشه یه مقدار آماتورانه توضیح بدین که امثال من تازه وارد هم بدونیم از اول چیکار باید بکنیم.
ممنون

طریقه صحیح آدرس دهی فایل های مختلف تو فلش چیه؟ منظور از Root چیه؟ فلشی که وصل میکنم انگار هیچی توش نیست. میشه یه مقدار آماتورانه توضیح بدین که امثال من تازه وارد هم بدونیم از اول چیکار باید بکنیم.
ممنون

Root همون ریشه یا همون صفحه اول فلش میشه . برای مثل اگه میخوای یه عکس رو تو Ps3 ببینی ( با فرمت JPG تست کن ) باید اینکار و کنی :

تو همون صفحه اول فلش یه New folder باز کن و اسمش رو تغییر بده به Picture
بعد عکسی رو که می خوای رو قرار بده تو این فولدر .
اینطوری :

ممنون
من این کار رو کردم جواب داد:
به طور مثال یه اهنگ رو میرزی تو فلش بعد میزنیش به ps3بعدش میری
قسمتmusicروی علامت ظاهر شده مثلث میزنی بعدش دکمه display allرو میزنی بعد اونی که ریختی میاد
اسون ترینشه:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or