دوستان وضعيت بازى هاى کپى ps3 تو بازار چه طورى؟ مىشه چند تا مغازه تو لباف معرفى کنىن که بازى هارو رو dvd بفروشن؟ در ضمن بىشتر بازى ها رو هم داشته باشن
نمیدونستم این سوال کجا بپرسم بچه ها من دو سه ماه دیگه قصد خرید ps3دارم میخواستم بدونم تا اون موقع کنسول های 3.41تو بازار تموم نمیشه؟(چون 3.50 اومده جدیدا که نمیش هک کرد)
نه گیتار ندارهسلام..
این دوست شما گیتار هم داره؟! چون اگه اون گیرنده ی گیتار به PS3ش وصل باشه توی بازی ها مثل دسته ی دوم شناخته میشه و اگه دسته ی دوم رو روشن کنه به عنوان دسته ی سوم شناخته میشه..
میگم وقتی بازی میکنه به اینترنت هم وصله یا نه یا بدونه اینترنت بازی میکنه
سلام دوستان عزیز
راهی برای ریکاوری اطلاعات هارد PS3 مثل فیلم و .. نیست؟
خیلی مهم لطفا بجوابید:d
سلام
دوستان این پست اول بنده در این سایت میباشد و چند تا سوال از خدمت شما داشتم
عرض کنم که بنده میخوام یک ps3 خریداری کنم
1- آیا موقع خرید باید دنبال مدل خاصی باشم تا کارایی بهتری داشته باشه؟
2-شنیدم بطور پیشفرض فقط یک دسته درون جعبه هست صحت داره؟
3- اگر از دانگل برای بازی استفاده کنم آیا بعد از آن براحتی میتونم از بازی اورجینال هم استفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
4- بیشترین هدف من از خرید دستگاه آنلاین بازی کردن فیفا هست. توصیه خاصی برای بازی آنلاین شما دوستان دارید؟
===
در انتها عرض کنم که بنده به هیچ وجه تا حالا به این کنسول حتی از نزدیک دست نزدم و هیچی در موردش نمی دونم.برای همین سوال پرسیدم.
ممنون
داداش این سوالا همه واسه این تاپیکهسلام.میشه لطفا توضیح بدین چجوی میشه بازی هایی رو که از اینترنت دانلود کردم بریزم روی فلش مموری بعد ببریزم روی هارد داخلی ps3 و بعد اجراش کنم؟:d(لطفا توضیح کامل بدین مثلا توچه فایلی و...:d:d)
سلام
نمی دونم من دکمه تشکر در ایم فرم ندیدم یا اینکه نداره.
در هر صورت از شما Ayuna تشکر میکنم
پس اگر اینقدر قسمت psn حساس هست حتما این فکر هم درست میباشد که یک بازی که کد آن برای psn اجرا شده در یک کنسول دیگر نمی شود از کد آن برای بازی آنلاین استفاده کرد درسته؟
http://forum.bazicenter.com/member.php?u=23148