هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان وضعيت بازى هاى کپى ps3 تو بازار چه طورى؟ مىشه چند تا مغازه تو لباف معرفى کنىن که بازى هارو رو dvd بفروشن؟ در ضمن بىشتر بازى ها رو هم داشته باشن

دوستان وضعيت بازى هاى کپى ps3 تو بازار چه طورى؟ مىشه چند تا مغازه تو لباف معرفى کنىن که بازى هارو رو dvd بفروشن؟ در ضمن بىشتر بازى ها رو هم داشته باشن

نمیدونستم این سوال کجا بپرسم بچه ها من دو سه ماه دیگه قصد خرید ps3دارم میخواستم بدونم تا اون موقع کنسول های 3.41تو بازار تموم نمیشه؟(چون 3.50 اومده جدیدا که نمیش هک کرد)
مهم: سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3 [پست اول حتما خوانده شود] ‏(
multipage.gif
1 2 3 ... آخرین صفحه)

سلام..
این دوست شما گیتار هم داره؟! چون اگه اون گیرنده ی گیتار به PS3ش وصل باشه توی بازی ها مثل دسته ی دوم شناخته میشه و اگه دسته ی دوم رو روشن کنه به عنوان دسته ی سوم شناخته میشه..
نه گیتار نداره

میگم وقتی بازی میکنه به اینترنت هم وصله یا نه یا بدونه اینترنت بازی میکنه

نه به اینترنتم میگه وصل نیست

من خودم بازی نکردم نمیدونم چه جوریه
اولش که میری تو بازی یا یه جایی نمییشه 2یا چند نفرش کرد؟؟؟؟
خواهشا کمک

سلام دوستان عزیز
راهی برای ریکاوری اطلاعات هارد PS3 مثل فیلم و .. نیست؟
خیلی مهم لطفا بجوابید:d

راه تخیلیش اینه که هارد دستگاه رو باز کنی ببندی به یک عدد لپ تاپ یا ... که هارد 2.5 اینچی بخوره
سپس ریکاوری کنید :d

سلام دوستان عزیز
راهی برای ریکاوری اطلاعات هارد PS3 مثل فیلم و .. نیست؟
خیلی مهم لطفا بجوابید:d
چون سیستم فایل مشخصی نداره واسه os یا همون سیستم عامل ها ناشناخته س به همین دلیل شما با نرمافزارهای بازیابی اطلاعات نمیتونی اطلاعات داخلش رو بخونی ، برگردونی یا...

سلام

دوستان این پست اول بنده در این سایت میباشد و چند تا سوال از خدمت شما داشتم
عرض کنم که بنده میخوام یک ps3 خریداری کنم
1- آیا موقع خرید باید دنبال مدل خاصی باشم تا کارایی بهتری داشته باشه؟
2-شنیدم بطور پیشفرض فقط یک دسته درون جعبه هست صحت داره؟
3- اگر از دانگل برای بازی استفاده کنم آیا بعد از آن براحتی میتونم از بازی اورجینال هم استفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
4- بیشترین هدف من از خرید دستگاه آنلاین بازی کردن فیفا هست. توصیه خاصی برای بازی آنلاین شما دوستان دارید؟
===
در انتها عرض کنم که بنده به هیچ وجه تا حالا به این کنسول حتی از نزدیک دست نزدم و هیچی در موردش نمی دونم.برای همین سوال پرسیدم.
ممنون

سلام

دوستان این پست اول بنده در این سایت میباشد و چند تا سوال از خدمت شما داشتم
عرض کنم که بنده میخوام یک ps3 خریداری کنم
1- آیا موقع خرید باید دنبال مدل خاصی باشم تا کارایی بهتری داشته باشه؟
2-شنیدم بطور پیشفرض فقط یک دسته درون جعبه هست صحت داره؟
3- اگر از دانگل برای بازی استفاده کنم آیا بعد از آن براحتی میتونم از بازی اورجینال هم استفاده کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
4- بیشترین هدف من از خرید دستگاه آنلاین بازی کردن فیفا هست. توصیه خاصی برای بازی آنلاین شما دوستان دارید؟
===
در انتها عرض کنم که بنده به هیچ وجه تا حالا به این کنسول حتی از نزدیک دست نزدم و هیچی در موردش نمی دونم.برای همین سوال پرسیدم.
ممنون

خیلی خوش اومدی

۱- کلا PS3 دو مدل داریم = اسلیم و فَت
مدل اسلیم جدیدتر اومده و به نظر من خیلی بهتر از فَت هست ( قبلش فت داشتم ) - آمار خرابیشون هم کمتره
شما مثلا یه PS3 Slim 120 یا 250 بگیرید - دستگاه های اسلیم با هم فرقی ندارند فقط مقدار هارد داخلیشون متفاوته - ترجیحا ریجن دستگاه Pal یا UC باشه گرچه زیاد فرقی نمیکنه ( بازیها ریجن لاک نیستند و هر ریجنی روی هر مدلی اجرا میشه )

۲- توی پک های معمولی فقط ۱ دسته هست

۳- اگر از دانگل جیلبریک استفاده کنی دیگه نمی تونید بازی های جدید, که نیاز به نصب آخرین آپدیت دستگاه رو دارند بازی کنید - البته کلی از قدیم بازی هست که می تونید اون ها رو تجربه کنید

۴- جواب این سوال شما کاملا با سوال قبل در تضاده - اگر از دانگل استفاده کنید دیگه نمیتونید به هیچ عنوان از سیستم آنلاین و ... استفاده کنید پس اگر به فکر آنلاین و خرید از PSN و ... هستید دور دانگل یه خط قرمز بکشید
در مورد توصیه برای بازی کردن آنلاین فقط از ISP ای سرویس بگیرید که Ping پایینی داشته باشه تا تو بازی دچار Lag نشید ( تاخیر )

این تاپیک برای همین مقصود قرار داده شده پس هر سوالی که دارید راحت بپرسید

سلام

نمی دونم من دکمه تشکر در ایم فرم ندیدم یا اینکه نداره.
در هر صورت از شما Ayuna تشکر میکنم
پس اگر اینقدر قسمت psn حساس هست حتما این فکر هم درست میباشد که یک بازی که کد آن برای psn اجرا شده در یک کنسول دیگر نمی شود از کد آن برای بازی آنلاین استفاده کرد درسته؟

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=23148

سلام.میشه لطفا توضیح بدین چجوی میشه بازی هایی رو که از اینترنت دانلود کردم بریزم روی فلش مموری بعد ببریزم روی هارد داخلی ps3 و بعد اجراش کنم؟:d(لطفا توضیح کامل بدین مثلا توچه فایلی و...:d:d)

سلام.میشه لطفا توضیح بدین چجوی میشه بازی هایی رو که از اینترنت دانلود کردم بریزم روی فلش مموری بعد ببریزم روی هارد داخلی ps3 و بعد اجراش کنم؟:d(لطفا توضیح کامل بدین مثلا توچه فایلی و...:d:d)
داداش این سوالا همه واسه این تاپیکه
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3 [پست اول حتما خوانده شود]
هرچی در باره ی کپی خور کردن میخوای بدونی این جابپرس

سلام

نمی دونم من دکمه تشکر در ایم فرم ندیدم یا اینکه نداره.
در هر صورت از شما Ayuna تشکر میکنم
پس اگر اینقدر قسمت psn حساس هست حتما این فکر هم درست میباشد که یک بازی که کد آن برای psn اجرا شده در یک کنسول دیگر نمی شود از کد آن برای بازی آنلاین استفاده کرد درسته؟

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=23148

خواهش میکنم
در مورد کدهای آنلاین و DLC : بطور کلی هر کد و یا محصولی که از طریق PSN فعال و یا دانلود میکنید مختص PSN ID خودتون هست پس اگر بخواهید از اون روی PS3 دیگه ای استفاده کنید باید در PS3 دوم با ID خودتون Sign In کنید و مجددا دانلود کنید - البته محدودیت تعداد دفعات دارید که اگر اشتباه نکنم تا 5 بار میتونید این کار رو انجام بدید

یک بامرام پبدا نشد که مشکل کند شدن PS3 را بگه!!؟!؟:(

بالاخره خودم فهمیدم با چکارش کنم.;;)
تنها راهش رفتن به حالت SAfe Mode بود همین.اینم آموزشش:

Activating Safe Mode

Step 1: Turn off the PLAYSTATION 3 by holding the Power button on the front of the unit till the Power light is red.

Step 2:

1. Touch and hold the Power button, you will hear the first beep, meaning the PLAYSTATION 3 is powering on.
  2. Continue to hold the Power button and after about 5 seconds, you will hear a second beep, indicating the video reset.
  3. Continue to hold the Power button and after about another 5 seconds you will hear a third beep and the system will power off (Power light is red).

Step 3:

1. Touch and hold the Power button, you will hear the first beep, again for the PLAYSTATION 3 to power on.
  2. Continue to hold the Power button and after about 5 seconds, you will hear a second beep for video reset.
  3. Continue to hold the Power button and after about another 5 seconds you will hear a quick double beep. At that point release the Power button. If you succeeded in activating Safe Mode, you will see a message on the screen saying, "Connect the controller using a USB cable and then press the PS button."

safemode1.jpg
  4. Connect a USB cable to the controller and the PLAYSTATION 3 and press the PS button to enter Safe Mode.
  5. Then you will see the Safe Mode menu.

safemode2.jpg

Step 4: We recommending performing the safe mode options in the following order until one of the options works for you. If one of the options work, do not continue onto the other options.

1. Restore Default Settings
  2. Restore File System
  3. Rebuild Database
  4. Restore PS3 Syste​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or