هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان من یک پلی 3، 160 گیگ دارم از همون اول هیچ هارد اکسترنالی رو نمیشناسه
میخواستم بدونم آیا این مورد عادیه یا دستگاه من عیب داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
مهندس خوب هارد اکسترنالت فورمتش ntfs باید باشه که نمیشناستش..... فرمت باید fat باشه

کمک
من یه PS3 خریدم به تلویزیونه معمولی از این سه فیشه ها که زرد و سفید و قرمزا که داره که وصل میکنم صدا دارم ولی تصویر ندارم کابل PS2 هم که وصل میکنم بازم همینه موندم چیکار کنم یکی کمک کنه:((
احتمالا دستگاهت قبلا به hdmi وصل بوده یا رفتی تو تنظیمات رزولوشن رو تغییر دادی و بعد ok زدی!
دکمه پاور رو اگه نگه داری میتونی دستگاه رو مثل روز اول که زدی به برق تحویل بگیری:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bretta_1994
دوستان یه سوالی برام پیش اومده لطفا جواب بدید
مگه از هارد لپتاپ 2.5 اینچی نمیشه به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟؟
پس چرا همه هارد اکسترنال می خرند که محدودیت فابلهای بالای 4 گیگ داره؟؟؟
از لحاظ قیمت با یکدیکر فرق دارند؟؟؟؟
مگه بازی وجود داره که روی هارد اصلی اجرا نشه و فقط روی هارد اکسترنال اجرا بشه؟؟؟
لطفا سریع جوابمو بدین چون فردا می خام هارد بگیرم
ممنون

چرا میشه (یا سازنده اینطوری عرضه میکنه واسه فروش یا شما معمولیش رو با یه box تبدیل میکنید به اکسترنال)
به این دلیل که system file شون fat32 هستش که با یه فرمت میشه ntfs.
چی با چی فرق داره ؟!
نه همچین چیزی نیست.

ای ول دوسته عزیز مشکلم حل شد ولی باز یه مشکله دیگه جدن ببخشید>:d<
سی دی GRAN TURISMO همینو دارم فقط فعلا دارم میزارم روش داره این ارور رو میده

you cannot play this game at the current video output setting(80028f10

چیکار باید بکنم دوستان؟؟؟:-s

سلام
مراحل ابدیت frimware 3.41 به شکل هست؟
ممنون
شما یه داخل فلشت یه فولدر به نام PS3 بساز داخل فولدر هم فولدر دیگری به نام UPDATE بساز
دقت کن که تمامی حروف باید بزرگ نوشته شود
حالا آپدیت رو بریز داخل پوشه آپدیت و فلشت رو وصل کن به کنسول....
سپس از داخل کنسول وارد پوشه system update شو و update via storage device رو بزن و حالش ببر :دی

شما احتمال زیاد ریجن بازیت رو عوض کنی درست بشه.... یه سری بازی مثل GTA IV رو ریجن پال هستند که فقط با hdmi میشه بازی کرد شما هم احتمال زیاد ریجن بازیت رو تغییر بدی درست میشه... باز از سایر دوستان بپرسی شاید اطلاعات کامل تری داشته باشند.

ای ول دوسته عزیز مشکلم حل شد ولی باز یه مشکله دیگه جدن ببخشید>:d<
سی دی GRAN TURISMO همینو دارم فقط فعلا دارم میزارم روش داره این ارور رو میده

این ارور را من توی اینترنت سرج کردم
[FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold]
80028F10 -​
[/FONT]​
[/FONT]​
[/FONT]Go to Display Settings then HDMI [FONT=TimesNewRoman,Bold][FONT=TimesNewRoman,Bold](or whatever your connection is) [/FONT][/FONT]and choose

Automatic, not Custom. I always had it on Custom before.
به این معنی که شما اتوماتیک حالتش انتخاب کنید نه دستی
این طور که بالا میگه:-/

دوستان ميگم يه سوالي كه دارم اينه كه ميشه كاري كرد كه ps3 فيلم هاي بلوراي ريجن هاي مختلف رو بخونه.منظورم اينه كه free reg بشه؟با توجه به اينكه هك شده ميگم
يه سوال مهمي هم كه داشتم اينه كه من ps3 رو دست دوم خريدم.آموزش باز كردنش رو هم دانلود كردم.ميخواستم براي تميز كردن داخلش از خاك بازش كنم و يه دستي به سر و روش بكشم.مشكلي نيست؟يعني بعدا بخوام بفروشم نميگن اين باز شدس و تعميريه؟

دوستان ميگم يه سوالي كه دارم اينه كه ميشه كاري كرد كه ps3 فيلم هاي بلوراي ريجن هاي مختلف رو بخونه.منظورم اينه كه free reg بشه؟با توجه به اينكه هك شده ميگم
يه سوال مهمي هم كه داشتم اينه كه من ps3 رو دست دوم خريدم.آموزش باز كردنش رو هم دانلود كردم.ميخواستم براي تميز كردن داخلش از خاك بازش كنم و يه دستي به سر و روش بكشم.مشكلي نيست؟يعني بعدا بخوام بفروشم نميگن اين باز شدس و تعميريه؟

خب اگه درست باز و بستش کنی که نه طرف چیزی نمیفهمه ولی من توصیه میکنم دستگاه رو باز نکنی . فکر نکنم گرد و خاکش در حدی باشه که بخواد تاثیری بذاره . کلا تا اونجایی هم که من شنیدم میگن خود PS3 زیاد خاک خورش بالا نیست . البته بستگی به استفادت هم داره ;)

من الان ps3 رو عمودي گذاشتم يعني حالت ايستاده دوتا كتاب هم گذاشتم پشتش يه وقت احيانا نيوفته از عقب حالا به نظر شما كدوم حالت بهتره افقي يا عمودي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or