Niko Bellic
کاربر سایت
فقط هر دو سه هفته گرد گیریش کن (یعنی با جارو برقی خاک و گرد ها رو از محفظه هاش در بیار.سلام
من از ps3 زیاد استفاده نمیکنم این که براش مشکلی به وجود نمیاره ؟
فقط هر دو سه هفته گرد گیریش کن (یعنی با جارو برقی خاک و گرد ها رو از محفظه هاش در بیار.سلام
من از ps3 زیاد استفاده نمیکنم این که براش مشکلی به وجود نمیاره ؟
دوستان من از وقتی که کنسولم رو هک کردم یه ذره کنسولم قاطی کرده من وقتی بلوری رو میزارم تو دستگاه توبازی از دستگاه صدایی نمیاد ولی وقتی میام تو داشبورد وبلوری دودستگاهه از دستگاه صدای کار کردن تراکتور همراه با لرزش میاد تا وقتی بلوری رو بکشم بیرون وسرعن لودمم یه کم خیلی کم پایین اومده مشکل چیه ؟؟؟؟ #
یعنی از دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟با سلام خدمت دوستان یکی از دوستان لطف کنه راجع به لینک کردن دو یا چند تا ps3 بدون اتصال به اینترنت یه توضیح بده من یه جایی تو mw2 به مشکل خوردم توی لن پارتی وقتی جوین میخوام بشم پیغام میده ارور کریتینگ سیزون میده یکی از دوستان اگه لطف کنه یه توضیح بده ممنون میشم خیلی فوریه ایدیم تو یاهو هم همین یوزر خودمه اگه اونجا بهم پی ام بده هم موردی نداره
سلام
من يه PS3 دارم كه وقتي روشنش ميكنم يه صفحه قرمز مياد و ديگه تو داشبورد وارد نميشه ديشب اينطوري شد
كسي نميدونه مشكل از كجاست؟؟؟
تو تنظیمات باید بتونی تغییرش بدی ولی اگه نمیتونی ، خاموش به تلویزیون وصلش کن بعد موقع روشن کردن چند ثانیه دکمه ی پاور رو نگه دار تا خودش تنظیم بشه.من ps3 خودم رو به مانیتور وصل کرده از طریق hdmi حالا وقتی می خوام به tv وصل کنم با کابل خود ps3 بهم تصویر نمی ده!!
توی تنظیمات بخش display هم رفتم!!اما قسمت اتوماتیک نداره(یا من ندیدم) باید چی کار کنم؟؟؟
اوه اوه نگوووووووووووووو:-o
اوه اوه نگوووووووووووووو:-o
برای این که آنلاین بازی کنید باید ورژن جدید رو آپدیت کنیدیه سوال ps3 هم مثل 360 بن داره؟
یعنی وقتی کپی خور شده باشه وصل شید به لایو بن میشید؟
بعد از بن کلا با اون دستگاه دیگه نمیشه آنلاین شد؟
کلا چه اتفاقاتی میفته؟
قبلا بهش کابل HDMI وصل نکرده بودی ؟!کمک
من یه PS3 خریدم به تلویزیونه معمولی از این سه فیشه ها که زرد و سفید و قرمزا که داره که وصل میکنم صدا دارم ولی تصویر ندارم کابل PS2 هم که وصل میکنم بازم همینه موندم چیکار کنم یکی کمک کنه