هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دوست من خوب متوجه نشدی.منظورم اینه که مثلا جاهایی مثل بولینگ و مترو .....
از قبل تو یه فایل سیو شده باشه و فقط تو هارد کپی کنیم .

در مورد فایلی که فرمودین من پاسخ دادم - نه اون فایل این کار رو انجام نمیده
تا اونجا که میدونم نمیشه این کار رو کرد باز برای اطمینان دوستان کمک کنند
دوسته عزیز شما هر کجا که برای اولین بار بری باید اون منطقه را دانلود کنی و اگر خواستی اونجا بری دیگه زمان نبره و زود واردش بشی
خوب
فقط یک مشکلی که داره امکان داره برای هام ابدیت بیاد اگر ابدیت امد شما مجبوری تمامی منطقه ها را که قبلا سیو کردی از اول درباره بری
به نظره من هام چیزه بدرد بخوری نیست فقط وقت تلفی است من که پاکش کردم رفت و دیگه حوصله اش را نداشتم تنها چیزی که خوب بود این بازی بلیاردش بود

سلام به همه . من تاریخ تولدم رو نمیدونم چی زده بودم !!! الان بهش احتیاج دارم نمیدونم کجا باید برم و بگیرم تو سایت playstation هم که میرم این سوال رو میپرسه transfer my old account information این هم متنش هست:
If you previously signed up to eu.playstation.com, enter your existing user name (email address) and password below and we'll transfer your details to your new account. You must do this to activate your new profile.
Yes, transfer my old account information
اگه میشه کمکم کنید :(

سلام یه سوال داشتم چه جوری میشه 3.41ورژن به 1.34تبدیل کرد میخوام ورژن اش رو برگردونم
دوست من ديگه نميشه اين كار رو انجام داد وقتي هم كه داري آپديت ميكني خودش نوشته كه نميتوني به ورژنهاي قبل برگردي.حالا براي چي ميخواي برگردي؟/:)

دوست من ديگه نميشه اين كار رو انجام داد وقتي هم كه داري آپديت ميكني خودش نوشته كه نميتوني به ورژنهاي قبل برگردي.حالا براي چي ميخواي برگردي؟/:)
میخواستم mgs4رو انلاین بازی کنم میگفت نمیشه با این ورژن نمیشه بازی کنی:((

میخواستم mgs4رو انلاین بازی کنم میگفت نمیشه با این ورژن نمیشه بازی کنی:((
دوست عزیز شما یک اشتباه بزگ دارید میکنید . اون جاکه مینویسه باید ورژن 1.34 باشه ورژن بازیه نه ورژن فرمویر دستگاه . برای این که بتونی MGS 4 رو آن لاین بازی کنی باید بازی رو آپ دیت کنی که یه دالود 8-10 ساعته داره و برای این کار وقتی وارد MG online بشی خودش بهت میگه که باید بازی رو آپ دیت کنم و شماهم اگر میخوای بازی کنی باید بازی رو آپ دیت کنی. همین

دوست عزیز شما یک اشتباه بزگ دارید میکنید . اون جاکه مینویسه باید ورژن 1.34 باشه ورژن بازیه نه ورژن فرمویر دستگاه . برای این که بتونی MGS 4 رو آن لاین بازی کنی باید بازی رو آپ دیت کنی که یه دالود 8-10 ساعته داره و برای این کار وقتی وارد MG online بشی خودش بهت میگه که باید بازی رو آپ دیت کنم و شماهم اگر میخوای بازی کنی باید بازی رو آپ دیت کنی. همین
منمون توی خماریش مونده بودم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or