هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

سلام میخواستم که کمکم کنین من میخوام یه ps3 slim 250 بگیرم و خیلیم عجله دارم و ممکنه بهم بگین که هنگام خرید باید به چی توجه کنم .. .. . .. اخه خیلی حساسم که دستگاهم اکبند باشه . . . .. . و یک بازی فوتبالی هم بهم پیشنهاد کنید ممنون از دوستای خوبم:-*

سلام دوستان

یه هارد 500 گیگ WD گرفتم واسه تعویض یا هارد اصلی...
هارد رو پارتیشن بندی کردم(یه درایو) و FAT32 هم هستش...
میزنم به کنسول این صفحه میاد...
http://up.iranblog.com/Files/c34a6142b09a41238ac5.jpg
آپدیت هم تو فلش ریختم ولی بازی هیچی نمیشه!
چه کنم؟:(
واسه چی پارتیشن بندی کردی ؟
هارد باید تو حالت خام باشه system file تو ps3 در انحصار خود sony هستش و شما با سیستم عامل دیگه ای نمیتونی hddش رو فرمت و استفاده کنی.(خودش باید فرمتش کنه)

آخرین ویرایش:
واسه چی پارتیشن بندی کردی ؟
هارد باید تو حالت خام باشه system file تو ps3 در انحصار خود sony هستش و شما با سیستم عامل دیگه ای نمیتونی hddش رو فرمت و استفاده کنی.(خودش باید فرمتش کنه)

خب حالا چه کنم؟!:دی

ممنون

آخرین ویرایش:
فروشنده ها میتونن با دستکاری ps3 اونو به حالتی در بیارن که همون اول تاریخ و ساعت بخواد یعنی کنسول دسته دو را به جای نو به آدم بندازن؟ (چون راه شناخت کنسول نو اینه که اول تاریخ و ساعت بخواد )

خب حالا چه کنم؟!:biggrin1:

ممنون
با یه برنامه مدیریت هارد (مثل paragon یا...) یا از computer management تو win ، پارتیشن رو پاک کن بعد بذار تو ps3 خودش میگه یه hdd جدید شناسایی شد لطفا فرمت بفرمائید!:d

نمیدونم تو این سایت بود خوندم یا نه.ولی یکی پست داده بود که 8 کیلو بایت 8 کیلو بایت ps3 دانلود می کنه.با هر سرعتی که دارید.
اون کاربر اره اول امتحان کرد ولی بعداز چند روز حرفش پس گرفت و گفت اون حالت کار نمی کنه
که همه را نامید کرد متاسفانه =((

سلام دوستان من یه مشکل حاد دارم تنظیماتی تو display صورت گرفته که پلی 3 نه رو hdmi بالا میاد نه رو 3رنگ.چی کار کنم با تشکر
همونطور که دوستمون تو بازی رایانه گفتن . ریست کن تنظیمات رو . با روشی که عشق امیر هست:dبا نگه داشتن دکمه پاور...

هست یا نه؟:-s

اگر منظورتون همونیه که وقتی برای اولین بار روی Playstation Home میزنی خود به خود دانلود میشه = نه نیست - این فقط نرم افزار اصلیش رو بارگذاری میکنه - هر کانتنی رو که بخوای , باید داخل Home بذاری بارگذاری شه - منطقی هم نیست که همه چی از اول دانلود بشه اینطوری هر سری باید قبل از کانکت شدن به Home کلی منتظر بشینیم و دانلود کنیم

اگر منظورتون همونیه که وقتی برای اولین بار روی Playstation Home میزنی خود به خود دانلود میشه = نه نیست - این فقط نرم افزار اصلیش رو بارگذاری میکنه - هر کانتنی رو که بخوای , باید داخل Home بذاری بارگذاری شه - منطقی هم نیست که همه چی از اول دانلود بشه اینطوری هر سری باید قبل از کانکت شدن به Home کلی منتظر بشینیم و دانلود کنیم
دوست من خوب متوجه نشدی.منظورم اینه که مثلا جاهایی مثل بولینگ و مترو .....
از قبل تو یه فایل سیو شده باشه و فقط تو هارد کپی کنیم .

دوست من خوب متوجه نشدی.منظورم اینه که مثلا جاهایی مثل بولینگ و مترو .....
از قبل تو یه فایل سیو شده باشه و فقط تو هارد کپی کنیم .

در مورد فایلی که فرمودین من پاسخ دادم - نه اون فایل این کار رو انجام نمیده
تا اونجا که میدونم نمیشه این کار رو کرد باز برای اطمینان دوستان کمک کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or