هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

دستگاه داغ شده داره حرارت از دست میده مشکلی نیست!

گرما صورتی از انرژی است که از جسم گرم به جسم سرد منتقل میشود :دی

من از گرما صحبت نكردم گفتم صدا ميده حالا دوباره مينويسم ببينيد چه وضعيه اميدي هست؟؟؟:biggrin1::biggrin1:

بعد از بازي با PS3 يه صدايي از توش مياد مثلا صداي جا انداختن خار چه جوريه اين هم دقيقا همون جوريه چيه قضيه اش؟ يعضي وقتها يكبار صدا مياد بعضي وقت ها هم 2 بار.

من از گرما صحبت نكردم گفتم صدا ميده حالا دوباره مينويسم ببينيد چه وضعيه اميدي هست؟؟؟:biggrin1::biggrin1:

بعد از بازي با PS3 يه صدايي از توش مياد مثلا صداي جا انداختن خار چه جوريه اين هم دقيقا همون جوريه چيه قضيه اش؟ يعضي وقتها يكبار صدا مياد بعضي وقت ها هم 2 بار.

چیز خاصی نیست طبیعیه!

من هم LCD کاملا مشابه شماست ولی اصلا یه همچین چیزی رو نشنیده بودم اگر فهمیدی حتما به من هم بگو ...:smile:
نه نفهمیدم چجوریه که اینجوری شده:biggrin1:

همونطور که گفته بودم ال سی دیم w550 هست.کیفیت ال سی رو واسه کابل اچ دی ام آی هم1080pرو تیک گذاشتم هم1080iرو کدوم بهتره؟ جفتشون رو تیک نزارم - بزارم؟

شما خودت ديدي اسليمي اين صدا رو بده اخه اصلا طبيعي به نظر نمياد:biggrin1:
هر وقت اينصدا رو ميده پيشخودم ميگم يه چيزي تو دستگاه پوكيد:blushing:

من Slim دارم و همین صدا ازش بیرون میاد...!
زیاد هم این صدا رو ازش شنیدم...
پس نگران نباش برادر.

نه نفهمیدم چجوریه که اینجوری شده:biggrin1:

همونطور که گفته بودم ال سی دیم w550 هست.کیفیت ال سی رو واسه کابل اچ دی ام آی هم1080pرو تیک گذاشتم هم1080iرو کدوم بهتره؟ جفتشون رو تیک نزارم - بزارم؟

سلام دوست عزیز .من فکر میکنم شما گزینه ی BRAVIA Sync رو فعال کردین که باعث میشه دستگاه های سونی بتونند همدیگه رو کنترل کنند و از ریموت های همدیگه استفاده کنند .

در حال حاضر خودم هم همین کار رو دارم انجام میدم .

سلام
چندتا فاىل .mov دارم وقتى با tsmuxer فاىلو remux مى کنم ps3 صدارو پخش نمىکنه فرمت صدا هم aac دو کانالست لطفا راهنماىى کنىد مراإ

:smoke1:
هنوز منتظرما اى بابا وقت کلکل که مىشه همه عالم دهرن الان که من کمک لازم دارم هىشکى نىست بگه خرت به چنده!

درسته بچه ها این صدا ها که بعد از گرم شدن کنسول اسلیم بیرون می یاد طبیعی هست تمام اسلیم ها این جوری هستن مگر این که جلوی کولر بازی کنی:dاین بخاطر انبساط قطعه پلاستیکی هست که با فاصله ی کم از فن قرار داره هست. پس نگران چیزی نباشید
در فت این طور نیست چون اون قطعه فلزی است.b-)

سلام دوست عزیز .من فکر میکنم شما گزینه ی BRAVIA Sync رو فعال کردین که باعث میشه دستگاه های سونی بتونند همدیگه رو کنترل کنند و از ریموت های همدیگه استفاده کنند .

در حال حاضر خودم هم همین کار رو دارم انجام میدم .

من سونی برو بیا (:d) سری s350 دارم از کجا باید اینو فعال کنم:-*

دوستان من دموی بازی MGS Peace Walker رو از ps store دانلود کردم نوشته باید بریزی رو psp وصل می کنم

کپی رو میزنم هی میگه پی اس پی رو ببرید تو حالت usb mode میذارم بازم همینو میگه

کمک :دی

دوست عزیز فرمت صدای فیلمتو بکن mp3
باید خود برنامه تبدیلت option داشته باشه

مرسى از راهنماىىت صدارو demux کردم بعد تبدىل کردم به mp3 بعد دوباره remux کردم ولى اىن برنامه tsmuxer همچىن چىزى نداره شما برنامه رو سراغ دارى که خودش صدارو تبدىل کنه؟

من سونی برو بیا (:d) سری s350 دارم از کجا باید اینو فعال کنم:-*

در منوی تی وی شما یه قسمت مربوط میشه به وسایل HDMI .
از این منو میتونید لیست وسایلی که با این کابل وصل هستند و کنترل و نحوه ی کنترل اونها رو فعال کنید .

خیلی امکان جالبی هست .من چند روز پیش که مشغول دیدن یه فیلم بلو ری بودم میخواستم با PS3 کار کنم اما نه دسته بازی جایی بود که من خوابیده بودم نه کنترل بلو ری اونجا بود .اصلا حوصله ی پا شدن نداشتم با کنترل تلویزیون همه کار ها رو انجام دادم .
به همین راحتی .:d

مرسى از راهنماىىت صدارو demux کردم بعد تبدىل کردم به mp3 بعد دوباره remux کردم ولى اىن برنامه tsmuxer همچىن چىزى نداره شما برنامه رو سراغ دارى که خودش صدارو تبدىل کنه؟
دوست عزیز من با Windows کار نمی کنم و برنامه های ویندوزی رو نمیشناسم.
یه search تو اینترنت بزنی خیلی گزینه ی خوب گیر میاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or