هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

how to format ps3 hard drive using pc

سلام برو بچ یه سوال دارم که امرن جوابش هیجا نبود من هارد 40GB ps3 رو فرمت کردم با Cd Boot نرم افزارای مختلف اما تو xp نشون نمیده تو 7 هم 42 MB رو نشون میده کل نتو زیرو رو کردم همه تاپیکا قدیمی لنک ها هم پاک شده حتی خارجی...

حالا اساتیید برای استفاده از این هارد پیشنهاد عملی بدید جواب بده همه ی 4 تا هاردم پر شده موندم خیلی گیرم چطور pc بشناسه هارد رو؟؟؟......

بعد هارد خودش 500 یه سری بازی کپی توشه چه راهی داره هارد رو ببینیم بازی هارو پاک کنیم...فکنم تنهاراحش وصل کردن هارد به یه دستگاه کپی باشه درسته یا راحی هست؟؟؟

با تشکر....

سلام به همه من دیروز یک ps3 اسلیم گرفتم اما یک سوال داشتم و اونم اینه که من وقتی کنسول رو روشن میکنم بعد چند دقیقه (حتی وقتی که باهاش کار نمیکنم) پشتش داغ داغ میشه، آیا طبیعیه؟
در ضمن وقتی دستم رو پشت کنسول (جای سوراخ های فن) میگیرم اصلا احساس نمیکنم که فن هست!!! یعنی حتی احساس وزش نسیم هم ندارم!!!!! اینم عادیه؟؟؟؟
ممنون.

سلام به همه من دیروز یک ps3 اسلیم گرفتم اما یک سوال داشتم و اونم اینه که من وقتی کنسول رو روشن میکنم بعد چند دقیقه (حتی وقتی که باهاش کار نمیکنم) پشتش داغ داغ میشه، آیا طبیعیه؟
در ضمن وقتی دستم رو پشت کنسول (جای سوراخ های فن) میگیرم اصلا احساس نمیکنم که فن هست!!! یعنی حتی احساس وزش نسیم هم ندارم!!!!! اینم عادیه؟؟؟؟
ممنون.

ببین ، وقتی تو منو هستی بعد از 10 دقیقه صدا ازش میاد یانه ؟ اگه میاد با جارو برقی تمیز کن توشو اگرم نمیاد که سالمه و مشکلی نداره !

ببین ، وقتی تو منو هستی بعد از 10 دقیقه صدا ازش میاد یانه ؟ اگه میاد با جارو برقی تمیز کن توشو اگرم نمیاد که سالمه و مشکلی نداره !
صدا که نمیاد اما خیلی داغ میشه مثلا من با لپ تاپ مکس پین 3 بازی میکنم یکم بیشتر از اون داغ میشه.

راهنمایی

من می خواهم در این روزها یه ps3 320 gb slim بگیرم از کیش بگیرم اگه میشه راهنمایی کامل درباره ی آن و چیزهای لازمی که باید بدانم و به آن توجه کنم را به من بگویید.
مثلا درباره ی ریجن دستگاه یا ورژن دستگاه؟

ممنون.
در مورد فن پشت کنسول که یک باد سرد خیلی اهسته احساس می شه اگر دستتون جلوش بگیرید (رفته رفته طبیعتا بر اثر کارکرد به خاطر گرم شدنش کم تر حس می شه ولی کلا در شرایطی که فشار بیشتری روش باشه و کنسول خودش تشخیص بده مثلا اجرای یک بازی نیاز به پردازش بالا ، صدای فن با دور بالاش شنیده می شه در غیر این صورت همون جور دوستمون گفت در حالت که کار خاصی انجام نمی دی باهاش صدای عادی خود کنسول شنیده می شه )
داغ داغ شدنش شاید طبیعی نباشه ولی وقتی روشن می کنی حتی اگر کارم باهاش نکنی گرم می شه و حتی به کابل های ورودی پشتش هم منتقل می شه و اونا گرم می شه این گرما که نه خیلی شدید و نه خیلی کم طبیعی به نظر می رسه ولی داغ داغ اطلاع ندارم بازم بپرسید

سلام دوستان ...
من یه Xbox دارم با دوستم که Ps3 داره عوض کردم برا یه مدت ...
اکثر بازی های Exclusive رو هم داره ...
می خوام سری بدم کنسولشو بهش شما چه بازی هایی رو پیشنهاد می کنین برم ؟
با تشکر :دی

افا کسی نمیدون یعنی....؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام برو بچ یه سوال دارم که امرن جوابش هیجا نبود من هارد 40GB ps3 رو فرمت کردم با Cd Boot نرم افزارای مختلف اما تو xp نشون نمیده تو 7 هم 42 MB رو نشون میده کل نتو زیرو رو کردم همه تاپیکا قدیمی لنک ها هم پاک شده حتی خارجی...

حالا اساتیید برای استفاده از این هارد پیشنهاد عملی بدید جواب بده همه ی 4 تا هاردم پر شده موندم خیلی گیرم چطور pc بشناسه هارد رو؟؟؟......

بعد هارد خودش 500 یه سری بازی کپی توشه چه راهی داره هارد رو ببینیم بازی هارو پاک کنیم...فکنم تنهاراحش وصل کردن هارد به یه دستگاه کپی باشه درسته یا راحی هست؟؟؟

با تشکر....

سلام دوستان ...
من یه Xbox دارم با دوستم که Ps3 داره عوض کردم برا یه مدت ...
اکثر بازی های Exclusive رو هم داره ...
می خوام سری بدم کنسولشو بهش شما چه بازی هایی رو پیشنهاد می کنین برم ؟
با تشکر :دی

شما بی زحمت برو تو بخش ps3 games ببین چیا هست هر کدومو خوشت اومد بگیر
سلام دوستان!
می‌خواستم بدونم قیمت کابلی که باهاش بتونم PS3 رو به مانیتور معمولی وصل کنم، چقدره؟!

اگه منظورت مانیتور های LED یا LCD هستش با کابل hdmi یا hdmi به dvi مشکلت حل میشه ولی اگه مانیتور معمولی هستش باید vga box بگیری که بعید میدونم پیدا بشه
منظورم همون آبجکت ها هستن.
والا سایزش که 22 اینچه.
با یکی دیگه امتحان کردم بهتر بود.انگار تلویزیون من خوب نیست.
حالا یه چیزی تو اون یکی تلویزیون که فول اچ دی هست بازم وقتی تو بازی میرم رزولوشن میشه 720P.
در حالی که باید بشه 1080P.چرا نمیشه؟

اکثر بازی ها 720p هستن بعضی ها رو 1080p هستن

با تشکر....
شما با cd ویندوز xp فرمتش کن یاید درست بشه اگه نشد هاردو وصل کن به کامپیوتر هاردی که ویندوز داره رو قطعش کن بعد عملیات نصب ویندوزو انجام بده باید درست بشه
اگه باز نشد با بوت ویندوز 7 احتمالا مشکلت حل بشه
باز های کپی تو هارد دستگاهت با فرمت کردن از بین میرن شما باید کاملا دستگاهتو فرمت کنی تا اثری ازشون نمونه
ممنون.
این عادیه دوست من مشکلی نیست باید داغ کنه هوا هم گرمه بیشتر داغ میشه توصیه میکنم یه پایه کوچیک بزارید زیرش هوا جریان داشته باشه
صدا که نمیاد اما خیلی داغ میشه مثلا من با لپ تاپ مکس پین 3 بازی میکنم یکم بیشتر از اون داغ میشه.
طبیعیه
من می خواهم در این روزها یه ps3 320 gb slim بگیرم از کیش بگیرم اگه میشه راهنمایی کامل درباره ی آن و چیزهای لازمی که باید بدانم و به آن توجه کنم را به من بگویید.
مثلا درباره ی ریجن دستگاه یا ورژن دستگاه؟
شما پیچ هاشو ببین اگه باز نشده باشه مشکلی نداره حله
برچسب گارانتی هم سر جاش باشه

حاج حامد همه ی این کارارو خودم کردم دیگه شب گفتم ویندوز 7 هم بریزم ریختم بالا هم میاد اما تو بقیه هاردا هاردو نشون نمیده ولی تو divce manager هست واقعا موندم با Acronic هم فرمت کردم اما بازم xp نشون نمیده چه کنم....؟؟؟؟راهنمایی کنید

حاج حامد همه ی این کارارو خودم کردم دیگه شب گفتم ویندوز 7 هم بریزم ریختم بالا هم میاد اما تو بقیه هاردا هاردو نشون نمیده ولی تو divce manager هست واقعا موندم با Acronic هم فرمت کردم اما بازم xp نشون نمیده چه کنم....؟؟؟؟راهنمایی کنید

:-? عجیبه تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم
مطمئنی هارد سالمه؟ چون ممکنه بد سکتور گرفته باشه
یه کاری میتونی بکنی اگه تبدیل ساتا به usb داری بزن بهش و بعد وصل کن به USB کامپیوترت ببین چیزی شناساییش میکنه یا نه
-------------------
اگه نشد به نظرم از FDisk ویندوز 98 استفاده کنی بشه کاریش کرد اونم نیاز به فلاپی بوت هستش که دنگ و فنگش زیاده
میتونی Virtual machine هم نصب کنی از طریق اون هم اقدام به نصب ویندوز 98 کنی و تو قسمت FDisk فرمتش کنی
راه دیگشم استفاده از پارتیشن مجیک هستش
یه راه دیگشم برنامه seagate disk wizard هستش
==============
اون راه هایی که زیر خط چین اول گفتم از راه های سخت و پیچیده ای هستن که کلا پیشنهاد نمیشه ولی برای شما وضعیت فرق میکنه
--------------------------
دوستان اگه راضی هستین از جواب ها خوشحال میشم Like بزنید باعث دلگرمیه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or