هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

کنسولم ریجن 1 هستش ها
میشه ؟

نه نمیشه.ریجن 1 سیمکارت رایتل یا بقیه سیمکارتهارو غیر از همون سیمکارتی با سونی قرارداد بسته رو ساپورت نمیکنه.فقط ریجن 2 همه ی سیمکارتهارو ساپورت میکنه.کلا 3g تو ایران به درد نمیخوره!

دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم :
عزیزان من میخوام برای PS VITA خودم یه مموری بخرم ! بین ظرفیت 16 گیگ یا 32 گیگ موندم !
البته مشخص هست که قیمت مموری 32 گیگ در کل نسبت به مموری 16 گیگ به صرفه تر هست ...
چون هدف من اینه که حداقل چند سال این کنسول دستی رو نگه دارم و از طریق اکانت پلاسم بازیهای رایگان رو دانلود کنم ...
شما دوستان کدوم ظرفیت رو مقرون به صرفه معرفی میکنید ؟؟ آیا لینک فروشگاه اینترنتی میشناسین که قیمت مناسب بده ؟ واسم لینکش رو پ.خ کنید . ممنونم ...

دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم :
عزیزان من میخوام برای PS VITA خودم یه مموری بخرم ! بین ظرفیت 16 گیگ یا 32 گیگ موندم !
البته مشخص هست که قیمت مموری 32 گیگ در کل نسبت به مموری 16 گیگ به صرفه تر هست ...
چون هدف من اینه که حداقل چند سال این کنسول دستی رو نگه دارم و از طریق اکانت پلاسم بازیهای رایگان رو دانلود کنم ...
شما دوستان کدوم ظرفیت رو مقرون به صرفه معرفی میکنید ؟؟ آیا لینک فروشگاه اینترنتی میشناسین که قیمت مناسب بده ؟ واسم لینکش رو پ.خ کنید . ممنونم ...
آگر میخوای بازیهای digital همش بگیری کلا همون 32 رو بخر .
اگر فیزیکی هم میگیری و هرزگاهی از psn به نظرم 16 کافی هست
باز اگر دنباله موسقی ریختن و ویدیو ریختن اینا هستی همون 32 به نظرم بیشتر مناسبت هست.

دوستان سوال مهمی دارم.
روی ویتا خودم اکانتی دارم که باهاش بازیهایی رو از psn خریدم و پلاس این اکانت در حال اتمام هست.
بعد میخوام به همین دلیل اکانت دیگه ای که روی ps4 خودم دارم و پلاس یکساله هم داره جایگزین این اکانت ویتا کنم.
سوالم اینجاست که اگر به طور مثال بازی fifa 14 و چندتا بازی که دیجیتالی خریده بودم که تو مموری 8 گیگ ویتام هست رو کاری کنم پاک نشن و بتونم با اکانت جدیدم باهاشون انلاین بازی کنم یا حتی افلاین ?

Galaxy Note 3 - N9005 / Saeed_RoyalStar

دوستان سوال مهمی دارم.
روی ویتا خودم اکانتی دارم که باهاش بازیهایی رو از psn خریدم و پلاس این اکانت در حال اتمام هست.
بعد میخوام به همین دلیل اکانت دیگه ای که روی ps4 خودم دارم و پلاس یکساله هم داره جایگزین این اکانت ویتا کنم.
سوالم اینجاست که اگر به طور مثال بازی fifa 14 و چندتا بازی که دیجیتالی خریده بودم که تو مموری 8 گیگ ویتام هست رو کاری کنم پاک نشن و بتونم با اکانت جدیدم باهاشون انلاین بازی کنم یا حتی افلاین ?

آفلاینشو که میدونم میشه

دوستان سوال مهمی دارم.

نه نمیشه. اینجوری بود که دیگه خیلی خوش به حالمون بود ولی متاسفانه هیچ رقمه ممکن نیست:d

آفلاین ولی میشه ها آقا مرتضی ؟؟؟

قبلا فکر کنم خودم اینکارو کرده بودم ...
!!!
کلا data مربوطه به اکانت و بازی روی database خوده دستگاه رکورد میشه. چه انلاین باشی چه افلاین باشی در صورتی که اکانته که روی دستگاه بوده فعال نباشه بازیای مربوط به اون اکانت رو اجرا نمیکنه .
کلا زمان عرضه ویتا هم سونی گفته بود که ویتا در یک زمان فقط یک اکانت قبول میکنه.

دوستان کمک کنید ...
امروز هر چی میخوام با ویتا به PSN کانکت بشم کانکت نمیشه و میزنه پسورد اشتباه هستش !
مشکل کجاست ؟
بقیه دوستان همچین مشکلی دارند ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or