هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام عزیز
خیر . برای انلاین بازی کردن نیاز به WiFi هست .... اما 3g فقط به درد web و youtube اینا میخوره . به نظره من کلا 3g زیاد استفاده ای نداره.
بله میشه.
Killzone - LBP - Dragon's Crown این 3 تا انلاینشون خیلی خوب هست . بقیه هم NFS و Fifa اینا هست .
بله میشه. مشکلی نیست. ریجن کنسول مهم نیست.

دوست عزیز یعنی در هیچ صورتی اصلا نمیشه از اینترنت 1 مگابایت 3G رایتل برای بازیهای انلاین استفاده کرد ؟؟
واقعا 3G این دستگاه فقط به درد وبگردی میخوره ؟؟ یا راه حلیداره که بشه از 3G هم در بازیهای آنلاین استفاده کرد ؟؟ چون قصد من استفاده از بازیهای انلاین در مسافرت هست که بتونم 3G رایتل رو فعال کنم و استفاده کنم ...

دوست عزیز یعنی در هیچ صورتی اصلا نمیشه از اینترنت 1 مگابایت 3G رایتل برای بازیهای انلاین استفاده کرد ؟؟
واقعا 3G این دستگاه فقط به درد وبگردی میخوره ؟؟ یا راه حلیداره که بشه از 3G هم در بازیهای آنلاین استفاده کرد ؟؟ چون قصد من استفاده از بازیهای انلاین در مسافرت هست که بتونم 3G رایتل رو فعال کنم و استفاده کنم ...
پیشتر سازنده های گفته بود برای بازیاشون مثل KZ و LBP نیاز به متصل بودن به WiFi برای انلاین بازی کردن و ظاهرا 3G محدودیتهای داره که مانع این کار میشه. به هر حال برای داشتن ping مناسب و هرچه بیشتر متعادل بودنه نت به یک کانکشن قوی مثل wifi نیاز هست . در این صورت خودتون به مشکل بر میخورید. نمیدونم 3g توی ایران چه قدر هس قدرتش اما شما برای انلاین بازی کردن دسته کم به پنگه زیره 200 با سرورهای اروپایی نیاز داری .

به نظره من که کلا 3g ویتا استفاده خاصی نداره.

از 3G اش نمی شه برای وبگردی استفاده کرد
تنها راهی که شما داری اینه که سیم کارت رایتل (یا هر اوپراتوری) رو روی گوشی بندازی و با Wifi Hotspot روی ویتا شیر اش کنی
راه حل بعدی استفاده از مودم های جیبی وایمکس هست

این دو راه بهترین راه های آنلاین بازی کردن در سفر هستند

پیشتر سازنده های گفته بود برای بازیاشون مثل KZ و LBP نیاز به متصل بودن به WiFi برای انلاین بازی کردن و ظاهرا 3G محدودیتهای داره که مانع این کار میشه. به هر حال برای داشتن ping مناسب و هرچه بیشتر متعادل بودنه نت به یک کانکشن قوی مثل wifi نیاز هست . در این صورت خودتون به مشکل بر میخورید. نمیدونم 3g توی ایران چه قدر هس قدرتش اما شما برای انلاین بازی کردن دسته کم به پنگه زیره 200 با سرورهای اروپایی نیاز داری .

به نظره من که کلا 3g ویتا استفاده خاصی نداره.

دوست عزیز بیشتر قصد من آنلاین بازی کردن بازیهایی مثل FIFA 14 هستش ...
سرعت پهنای باند خط رایتل منم تا 1مگ و 250 کیلوبایت میرسه . پینگش رو امتحان نکردم ...
واقعا راه حلی نداره ؟؟

دوست عزیز بیشتر قصد من آنلاین بازی کردن بازیهایی مثل FIFA 14 هستش ...
سرعت پهنای باند خط رایتل منم تا 1مگ و 250 کیلوبایت میرسه . پینگش رو امتحان نکردم ...
واقعا راه حلی نداره ؟؟
همونطور که گفتم 3g توی ویتا online gaming رو به دلیل ضعیف بودن ساپورت نمیکنه ...
موفق باشید.
نیاز به wifi داره.

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم مدل از کنسول دستی زیر خوبه بگیرم ؟
هدفم اول نگه داشتن برای حداقا 5 سال و استفاده کامل از کنسول
سرعت و کیفیت بهتر

PS VITA
PS VITA New Slim

کدوم بهتر و به صرفه تر هست ؟؟
ممنون میشم توضیح کامل بفرمائید ...
البته شیندم که کیفیت صفحه نمایش VITA معمولی از VITA Slim بهتره اما میخوام بدونم خیلی باهم فرق دارند ؟؟

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم مدل از کنسول دستی زیر خوبه بگیرم ؟
هدفم اول نگه داشتن برای حداقا 5 سال و استفاده کامل از کنسول
سرعت و کیفیت بهتر

PS VITA
PS VITA New Slim

کدوم بهتر و به صرفه تر هست ؟؟
ممنون میشم توضیح کامل بفرمائید ...
البته شیندم که کیفیت صفحه نمایش VITA معمولی از VITA Slim بهتره اما میخوام بدونم خیلی باهم فرق دارند ؟؟
بین این دوتا از نظر سرعت و کیفیت فرقی نیست
نسخه Slim هنوز منتشر نشده خارج از japan و فکر کنم 13 می به همراه باندل بازی Borderlands 2 عرضه میشه .

PS VITA SLIM خوش دست تر هست و یک حافظه 1 گیگ داخلی و عمره باطری بیشتر رو داره .
PS VITA مقداری سنگینتره و حافظه داخلی نداره ( باید ram رو بخری ) به علاوه اینکه به جای LCD به کار رفته در نسخه SLIM دارای OLED هست که به نسبت از نظر عمق رنگه سیاه و شفافیت تا حدی بهتر هست.

انتخابه نهایی هم با خودت هست D: .

بین این دوتا از نظر سرعت و کیفیت فرقی نیست
نسخه Slim هنوز منتشر نشده خارج از japan و فکر کنم 13 می به همراه باندل بازی Borderlands 2 عرضه میشه .

PS VITA SLIM خوش دست تر هست و یک حافظه 1 گیگ داخلی و عمره باطری بیشتر رو داره .
PS VITA مقداری سنگینتره و حافظه داخلی نداره ( باید ram رو بخری ) به علاوه اینکه به جای LCD به کار رفته در نسخه SLIM دارای OLED هست که به نسبت از نظر عمق رنگه سیاه و شفافیت تا حدی بهتر هست.

انتخابه نهایی هم با خودت هست D: .

سوال خیلی مهم :
با این توضیح که گفتین که اسلیم از نوع LCD هستش و همینطور ویتا معمولی از نوع OLED هست ! کارایی و بازدهی کدوم صفحه نمایش در زیر نور آفتاب بهتر و شفاف تر و واضح تر هست ؟؟ از زوایا که نگاه کنیم کدوم بهتر نشون میده و تصویر سریع محو نمیشه ؟؟
به نظر شما کدوم رو بگیرم بهتر هست ؟؟ اگه خودت بودی کدومو میگرفتی ؟؟
این تفاوت کیفیت صفحه نمایش واقعا خیلی نمایان هست ؟؟

سوال خیلی مهم :
با این توضیح که گفتین که اسلیم از نوع LCD هستش و همینطور ویتا معمولی از نوع OLED هست ! کارایی و بازدهی کدوم صفحه نمایش در زیر نور آفتاب بهتر و شفاف تر و واضح تر هست ؟؟ از زوایا که نگاه کنیم کدوم بهتر نشون میده و تصویر سریع محو نمیشه ؟؟
به نظر شما کدوم رو بگیرم بهتر هست ؟؟ اگه خودت بودی کدومو میگرفتی ؟؟
این تفاوت کیفیت صفحه نمایش واقعا خیلی نمایان هست ؟؟
LCD توی نوره افتاب بیشتر قوی هست . OLED خیلی بازتابش بالایی داره ... اما از نظر پررنگی بالاتره از LCD هست .
از نظر زاویه جفتشون خوبن . در کل هم خیلی جای نگرانی نیست از اونجایی که کاربره ویتا عموما یک نفر و اون هم به صورت مستقیم به تصویر طبیعتا نگاه میکنه D: .
بله وقتی در کناره هم باشان نمایان هست.

بالاخره به خواستم رسیدم :)) ریجن ۱ :d

10257482092653222408.jpg

ببین این فقط ff x1 توشه یا x2 هم هست؟ میگفتن x2 اصلا فیزیکیش نیست. تو ایران پیداش کردی؟ چند؟

ببین این فقط ff x1 توشه یا x2 هم هست؟ میگفتن x2 اصلا فیزیکیش نیست. تو ایران پیداش کردی؟ چند؟

x2 توش هست اما به صورت دانلودیه
چون هر دو بازی توی یک کارتریج ویتا جا نمی شده X توی کارتریجه و برای X2 یک کد دانلود وجود داره ، در کل X2 رو باید دانلودش کنی

x2 توش هست اما به صورت دانلودیه
چون هر دو بازی توی یک کارتریج ویتا جا نمی شده X توی کارتریجه و برای X2 یک کد دانلود وجود داره ، در کل X2 رو باید دانلودش کنی
آره این FF X2 که دانلودیه ولی پس چطوری GOW 1 و 2 رو میخوان بدن تو یه کارتریج؟ :-/ بعد مگه خود سونی قبل از اومدن ویتا نگفته بود حجم کارتریج ها از 4 گیگ هست و تا 32 گیگ؟؟؟ پس چی شد قضیش؟؟؟

آره این FF X2 که دانلودیه ولی پس چطوری GOW 1 و 2 رو میخوان بدن تو یه کارتریج؟ :-/ بعد مگه خود سونی قبل از اومدن ویتا نگفته بود حجم کارتریج ها از 4 گیگ هست و تا 32 گیگ؟؟؟ پس چی شد قضیش؟؟؟
نمیدونم D: شاید توی یه دونه جا میشه
اره گفته بود اما تولید نکرده . گفته بود اگر نیاز سازنده ها بالا باشه این کار رو میکنه که فعلا نبوده.

سلام دوستان
میخوام پی اس ویتا بگیرم میخواستم بدونم ریجن 1 بگیرم یا ریجن 2 ؟ بعد مثلا اگه یه بازی با ریجن متفاوت بازی ریجن 2 به دستگاه ریجن 1 میخوره ؟ بعد اگه میخوره میشه انلاین هم بازی کرد ؟ کلا تفاوتشون چیه
ممنون

سلام دوستان
میخوام پی اس ویتا بگیرم میخواستم بدونم ریجن 1 بگیرم یا ریجن 2 ؟ بعد مثلا اگه یه بازی با ریجن متفاوت بازی ریجن 2 به دستگاه ریجن 1 میخوره ؟ بعد اگه میخوره میشه انلاین هم بازی کرد ؟ کلا تفاوتشون چیه
ممنون
سلام عزیز
توی اجرای بازیا ریجن بازی اهمیتی نداره
ریجن اکانت مهم هست برای بازیا برای استفاده از DLC ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه . یک سری از بازیهای قدیمی هم Online pass دارن مثل LBP که اونم باز باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه.
بله میشه انلاین بازی کرد مشکلی نیست
تفاوتی ندارن
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or