هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلاممن کنسول دستی تا حالا نداشتم و قصد خرید VITA را دارم و می خواهم دست دوم خریداری کنم چند تا سوال دارم1 - اگر 3g بگیرم با سیم کارت ایران با این نت داغون میشه آنلاین زد یا همون wifi کافیه؟2 - برای خرید به چه چیزهایی دقت کنم ؟ 3 - ویتا چند مدل داریم یا فقط یک مدل هست؟4 - بعد اینکه الان قیمت آکبند چند هست؟در کل در جریان بازی های اورجینالش هستم و سوال آخر اینکه که در کل ارزش خرید داره؟
پاسخ همه ي سوالات شما که دوست عزيزم گفت و من سال جديد به همه ي اعضاي بازي سنتر تبريک ميگم.جواب سوال 4: قيمت ويتا آکبند مدل Wifi بين 750 تا 850 است

و سوال آخر اینکه که در کل ارزش خرید داره؟
خب دوستام که همه جواب سوالات را دادن، من فقط برا تاکید به این سوال آخریه جواب میدم. ببین، ویتا همه جور بازی داره تقریبا ولی به نظرم بهترین سبک بازی یعنی JRPG فقط رو ویتا مزه میده. من خودم اصلا اهل این تیریپ بازیا نبودم ولی با ویتا عاشقشون شدم. اصلا یه دنیاییه برا خودش.
حالا بازی های شاخش و با گرافیک بالاش بماند. حتی بازیای سبک و کوچیکشم خیلی مزه میده :d

سلام به دوستان
من میخواستم یه کنسول بگیرم اما نمیدونم xbox 360 بگیرم یا ویتا...
من انلاین بازی کردن برام مهمه ولی نمیخوام زیاد خرج کنم از طرفی کم میترسم xbox دیگه دورش تموم شده و بازیاش خیلی کم تر بشه

حالا بنظرتون xbox بگیرم یا ویتا؟:-/

سلام به دوستان
من میخواستم یه کنسول بگیرم اما نمیدونم xbox 360 بگیرم یا ویتا...
من انلاین بازی کردن برام مهمه ولی نمیخوام زیاد خرج کنم از طرفی کم میترسم xbox دیگه دورش تموم شده و بازیاش خیلی کم تر بشه

حالا بنظرتون xbox بگیرم یا ویتا؟:-/
D: لول
PM رو بخون D:
بازم میگم کنسول دستی و خونگی خیلی متفاوتن .
D: اصلا مقایسه نکن و انتظار نداشته باش در حده همم باشن

: "سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز
S_13.gif
اگر من پلاس بخرم و بازی های رایگان رو دانلود کنم ، بعد از تموم شدن پلاس و خرید پلاس جدید باید دوباره بازی رو دانلود کنم یا اینکه نه بازی دوباره فعال میشه ؟ تشکر "

: "سلام و درود خدمت شما دوستان عزیز
S_13.gif
اگر من پلاس بخرم و بازی های رایگان رو دانلود کنم ، بعد از تموم شدن پلاس و خرید پلاس جدید باید دوباره بازی رو دانلود کنم یا اینکه نه بازی دوباره فعال میشه ؟ تشکر "

سلام. نه نیازی به دانلود و فعال کردن مجدد نیستش...

سلام دوستان
من voucher code رو وارد میکنم ولی همش اینولید میزنه
کار خواصی باید کرد؟؟؟
بعدش من وقتی اینو خریدم فروشنده گفت 5تا بازی همراهش هست گفت باید کد رو دارد کنی تا بتونی دانلود کنی
راست گفته؟

سلام دوستان
من voucher code رو وارد میکنم ولی همش اینولید میزنه
کار خواصی باید کرد؟؟؟
بعدش من وقتی اینو خریدم فروشنده گفت 5تا بازی همراهش هست گفت باید کد رو دارد کنی تا بتونی دانلود کنی
راست گفته؟
سلام عزیز
اگر invalid میزنه احتماله بسیار بالا ریجن اکانته شما با ریجن کدی که داری یکی نیست.

اطلاعات درباره ی اپدیت بعدی:
The next system software update for PS Vita, version 3.10, will be available for download beginning later today. This update brings some anticipated and useful features to PS Vita, including the ability to display more than 100 applications on the home screen (we know you’ve been waiting patiently for this one), and a new Calendar application.
You can now display up to 500 applications on the home screen.A Calendar application has been added for PS Vita, allowing you to set up gaming events with your friends. Sync your Google calendar to have all your events with you on your PS Vita. You can also share your favorite events by using the Messages and Email applications.

A new “Manage Content on Memory Card” option has been added to the Content Manager application. You can now view the data on your memory card, making it easier than ever to manage content on your PS Vita. You can now view memory usage by content type, and delete content and applications.

You can now send and receive voice messages using the Messages application on PS Vita. Exchange voice messages with your friends and players on PS4 and PS Vita.
PS Vita System Software Update 3.10 – PlayStation.Blog

خب باید چی کار کنم؟
باید اکانتی رو باز کنی که با ریجن این voucher code یکی باشه . برای این کار Content manager رو نصب میکنی و بعد از ویتات backup بگیر و data رو توی یه بخش دیگه cut و paste کن و بعدش هم ویتا رو کلا formate و restore factory میکنی و همه چیز مثل روزه اول میاد بالا واکانت جدید رو مطابق ریجن ذکر شده روی voucher code میزنی
اگر نمیخوای این کارا بکنی متاسفانه راهی نیست و باید کد رو پس بدی
موفق باشی.

باید اکانتی رو باز کنی که با ریجن این voucher code یکی باشه . برای این کار Content manager رو نصب میکنی و بعد از ویتات backup بگیر و data رو توی یه بخش دیگه cut و paste کن و بعدش هم ویتا رو کلا formate و restore factory میکنی و همه چیز مثل روزه اول میاد بالا واکانت جدید رو مطابق ریجن ذکر شده روی voucher code میزنی
اگر نمیخوای این کارا بکنی متاسفانه راهی نیست و باید کد رو پس بدی
موفق باشی.
از کجا بفهمم این اکانت با کدوم ریجن مچ هست؟
رو کارت چیزی ننوشته
درضمن اکانتم مال امریکاست

از کجا بفهمم این اکانت با کدوم ریجن مچ هست؟
رو کارت چیزی ننوشته
درضمن اکانتم مال امریکاست
ببین روی وچر کد ارم ریجنها رو نداره ؟ ( کره ای که توش شماره هست )
ای سری وچر هایی که بازیهای PSN توش چندتا هست یک جعبه مانند هم داشت ( توی مغازه اینجا دیدم ) که پشتش ریجن هم زده بود بعد کارت توش بود .
روی کارت باید نوشته باشه یک جاییش
ریجن 1 .

سلام به همه دوستان
آپدیت 3.10 برای ویتا اومد
Update features (ver 3.10)�-�PS Vita System Software

کلی قابلیت جدید اضافه میکنه
به این میگن آپدیت :)
اینم لینک دانلودش برای ریجن اروپا یا همون PAL
http://deu01.psp2.update.playstatio...6feb14d4dc100ca3a7f82d7/PSP2UPDAT.PUP?dest=eu
الانم مجبور شدم بیام کافی نت. حالا نحوه ی این انتقال update vita که تو سایت اروپای playstation گذاشته چجوریه؟؟؟ آخه خود سونی مریض نیست که اونو بذاره که بعد ما با ps3prox انتقال بدیم!!!!!!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or