holy shiiiiitچطور یادت نیست...یه زن و شوهر دانشمند هستن که توی یه آزمایش توی فضا زمان دیگه ای گیر میکنن....محل پیدا کردنشون رو نقشه معلوم نیست خودت باید پیدا کنی...چه لذتی بیشتر از پرواز تو این بازی هست خداییش هم تفریحه هم این بنده خدا هارو پیدا میکنی...خلاصه این ها یه داستانی رو برات تعریف میکنن که به داستان اصلی بازی هم مربوط میشه... تو کل بازی توی 16 جای مختلف تو شهرهای مختلف باید پیداشون کنی توی ریفت ها هم هستن...تو خود بازی میگه runners اگه اشتباه نکنم تو نت هم باید سرچ کنی ghosts
وقتی content manager را نصب کنی دیگه نیازی به لینک و زیپ کد و این چیزا نداره که. فکر کنم دیگه ویتا را به عنوان mass storage بشناسه دیگه.سلام دوستان
من میخوام کنسول رو به pc وصل کنم نرم افزار content رو هم نصب کردم بعد رفتم توی سایت سونی ثبت نام کردم بعد لینک به میل من ارسال کرد فعال کردم اما انگاتر تکمیل نشود آدرس زیپ کد این چیزا میخواد چیکار کنم ؟ چون وقتی تو کنسول user میزنم قبول نمیکه
سلام دوستان
من میخوام کنسول رو به pc وصل کنم نرم افزار content رو هم نصب کردم بعد رفتم توی سایت سونی ثبت نام کردم بعد لینک به میل من ارسال کرد فعال کردم اما انگاتر تکمیل نشود آدرس زیپ کد این چیزا میخواد چیکار کنم ؟ چون وقتی تو کنسول user میزنم قبول نمیکه
wow اون نسخه های قدیمی بود خب ! الان خیلی بهتر شده . من زیاد طرفش نمیرم چون ویتا خودش اکثریت mp4 ها رو میخونه ( من نهایتم با Freemake از Utube دانلود میکنم میریزم مشکلی نداره توی اجراش ) اما xillisoft همچنان خوب هست !آرمان من زمان PSP اولین برنامه ای که اومد دستم همین Xilisoft بود. زیاد خوب نبودشا!!!!![]()
wow اون نسخه های قدیمی بود خب ! الان خیلی بهتر شده . من زیاد طرفش نمیرم چون ویتا خودش اکثریت mp4 ها رو میخونه ( من نهایتم با Freemake از Utube دانلود میکنم میریزم مشکلی نداره توی اجراش ) اما xillisoft همچنان خوب هست !
گفتم کانورت کنم شاید درست بشه. اینکه یوزر ازت میخواد را نمیدونم چون تا الان برا من پیش نیومده. بچه ها میان بهتر جواب میدن. ولی در مورد error ، حتما کابلت را چک کن ببین درست وصل کردی. اگه درست نشد به نظرم باید دوباره content manager را نصب کنی. یه بار هم ویتا را جدا کن از pc بعد هر دو را restart کن :dنصب کردم به حالت mass storage هم میاد بازش که میکنم هیچ پوشه ای داخل نیست و وقتیم میخوام فایلی کپی کنم این error میده
the device either stopped respinding or has been disconnected
وقیم میخوام برم تو خود psvita قسمت موزیک یا فیلم user ,اینا میخواد
سلام عزیزنصب کردم به حالت mass storage هم میاد بازش که میکنم هیچ پوشه ای داخل نیست و وقتیم میخوام فایلی کپی کنم این error میده
the device either stopped respinding or has been disconnected
وقیم میخوام برم تو خود psvita قسمت موزیک یا فیلم user ,اینا میخواد
یعنی حتما psn card باید داشته باشم تا اکانت بسازم یا همین اکانت معمولی که ساختم کافیه ؟سلام عزیز
اول اینکه اصلا به صورت مستقیم امکان دسترسی به Vita برای کپی فیلم و اینا وجود نداره ... این 1
2. شما باید برنامه content manager دانلود کنی و دستگاه هم باید فریموره اخری باشه
3. شما باید روی ویتا اکانت داشته باشی و sign in باشی
4. در هنگام وصل شدن به content manager هم کامپیوتر و هم ویتا باید به یک wifi متصل شده باشن
بعدش به شما اجازه کپی کردن ویدیو رو میده .
برای کپی کردن و پاک کردن همه کارها از داخله ویتا و برنامه Content manager توی ویتا اجرا میشه
قسمت PC به ویتا شامل Music- video - app - picture میشه که هر کدوم از directory های فایلها رو میخونه و کپی میکنه
این directory ها رو میتونی با راست کلیلک کردن روی content manager و انتخاب گزینه preferences ببینی.
موفق باشی.
نه همون اکانت معمولی . نیازی به اعتبار و پلاس نیستیعنی حتما psn card باید داشته باشم تا اکانت بسازم یا همین اکانت معمولی که ساختم کافیه ؟
چون اکانت رو بدون psn card ساختم توی content که میزنم توی vita باز نمیشه
سلام عزیز عیدتون مبارکسلام
من کنسول دستی تا حالا نداشتم و قصد خرید VITA را دارم و می خواهم دست دوم خریداری کنم چند تا سوال دارم
1 - اگر 3g بگیرم با سیم کارت ایران با این نت داغون میشه آنلاین زد یا همون wifi کافیه؟
2 - برای خرید به چه چیزهایی دقت کنم ؟
3 - ویتا چند مدل داریم یا فقط یک مدل هست؟
4 - بعد اینکه الان قیمت آکبند چند هست؟
در کل در جریان بازی های اورجینالش هستم و سوال آخر اینکه که در کل ارزش خرید داره؟
سال نو شما هم مبارک
یک سوال دیگر اینکه ریجن بازی با ریجن دستگاه باید یکی باشه ؟