هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ریحن آمریکابه به پلاس چه تخفیفایی گزاشته آدم میمونه کدومو بگیره! :thumbup:Sent from my HTC One using Tapatalkسلاممن اگه مموریم پر شه میتونم بازیهارو به کامپیوتر انتقال بدم و هرموقع خواستم میتونم برگردونم به مموری. ؟Sent from my HTC One using Tapatalk
آره ميتوني هر وقت که خواستي بازي هارو به کامپيوتر انتقال يا به Ps vita انتقال بدي

آیا ps vita ارزش خرید داره؟ چه بازی هایی براش اومده که مجبور بشه یه دونه بخره؟

بنظر من وافعا تو فاز بازی های ژاپنی داره در حد خدا عمل میکنه !
ولی سبک دیگه نمیدونم !‌

بازی هایی مثل :

lnew little king story
dragonnoppa trigger happy havok
toukiden age of demons
sorcery saga the god of curry
ys memories of celceta
persona 4 golden
.
..
...

بنظر من وافعا تو فاز بازی های ژاپنی داره در حد خدا عمل میکنه !
ولی سبک دیگه نمیدونم !‌

بازی هایی مثل :

lnew little king story
dragonnoppa trigger happy havok
toukiden age of demons
sorcery saga the god of curry
ys memories of celceta
persona 4 golden
.
..
...

گرافیک بازی هاش تا چه حده ؟ قیمت بازی های ارجینال چنده ؟
بهترین بازی که براش عرضه شده چیه ؟

گرافیک بازی بین PS3 و PS2 !
ولی خوب معیار مهمی برای بازی های JRPG نیست !
بهترین بازی :

PERSONA 4 GOLDEN

این فیزیکی سخت گیر میاد واسه همین از استور بخر حجمش 1 گیگ ولی خدست !

قیمت بازی های آک 160 !

بازیهایی که گرافیکشون به نسبت خیلی بالا بود Killzone و Uncharted بود ( از نظر تکنیکی )
به جز بازیهایی که بردیا گفت بازییهای خیلی خوبه دیگه مثل
Dead Or Alive
LittleBigPLanet
TearAway
Uncharted
Killzone
Dragons Crown
و ... هستن که همشون خوبن و تغریبا خلاصه یه بازی برای هر سلیقه ای پیدا میشه
در ضمن اگه قصده خریده ویتا داری بد نیست به فکره خرید از PSN هم باشی چون بازیهای خوبی هستش اونور هم .

سلام
دوستان یک سوال
این ارور ها در KZ:Mercenary برام پیش اومده
کسی می تونی بگه چه کنم؟
An internal error occurred
The matchmaking service failed
بعضی اوقاتم وقتی وصل شدم و یا دارم وصل میشم اول یک صفحه مشکی برای 3 ثانیه میاد بعد میگه:
You were disconnected due loss connectivity
چه کنم؟

سلام
دوستان یک سوال
این ارور ها در KZ:Mercenary برام پیش اومده
کسی می تونی بگه چه کنم؟
An internal error occurred
The matchmaking service failed
بعضی اوقاتم وقتی وصل شدم و یا دارم وصل میشم اول یک صفحه مشکی برای 3 ثانیه میاد بعد میگه:
You were disconnected due loss connectivity
چه کنم؟
اول از همه باید پینگ اینترنت زیر 200 باشه و سرعت 256 به بالابعد
برو تو تنظیمات مودم قسمت port trigger ومقدار 3478 رو وارد کن اگر حل نشد ویتارو به عنوان dmz تو مودم تعریف کن یکم باهاش ور بری درست میشه
حل نشد از لینک زیر کمک بگیر Advanced Router Guidelines for the Killzone: Merce... - Killzone.com Forums

آیا ps vita ارزش خرید داره؟ چه بازی هایی براش اومده که مجبور بشه یه دونه بخره؟

دوست عزيز اشتباه نكني ويتا بخري كنسول كلا نابوده ! انچارتد و اساسين و بتمن هم از انحصارش دراومدن اصلا اشتباه نكن اين كنسول الان به درد دكور هم نمي خوره ! كسي هم كه اينجا مياد تعريف ميكنه ٢ حالت داره يا بازي نقش افريني دوست داره يا به كنسول دستي خيلي خيلي ارادت خاصي داره . اگر هم كنسول دستي خيلي علاقه داري ipad بگير ٣ds هم خوبه من كه از بازي كردن خيلي خوشم نمياد ٦ ساعت پشت هم dead trigger زدم ١٠ برابر كيلزون كيف داد انچارتدم سال ديگه مي تونيد روي ps4 بازي كنيد بتمن و اساسين هم روي كنسول هاي ديگه با كيفيت بيشتر عرضه شدن bl 2 هم روي ps3 هست

دوست عزيز اشتباه نكني ويتا بخري كنسول كلا نابوده ! انچارتد و اساسين و بتمن هم از انحصارش دراومدن اصلا اشتباه نكن اين كنسول الان به درد دكور هم نمي خوره ! كسي هم كه اينجا مياد تعريف ميكنه ٢ حالت داره يا بازي نقش افريني دوست داره يا به كنسول دستي خيلي خيلي ارادت خاصي داره . اگر هم كنسول دستي خيلي علاقه داري ipad بگير ٣ds هم خوبه من كه از بازي كردن خيلي خوشم نمياد ٦ ساعت پشت هم dead trigger زدم ١٠ برابر كيلزون كيف داد انچارتدم سال ديگه مي تونيد روي ps4 بازي كنيد بتمن و اساسين هم روي كنسول هاي ديگه با كيفيت بيشتر عرضه شدن bl 2 هم روي ps3 هست
چرا الکی از خودتون جو میدین آخه؟؟؟؟ هنوز خود ناتی داگ رسما تایید نکرده بعد شما چجوری میگی Golden Abyss رو از انحصار ویتا در آوردن؟؟؟ یه شایعه تو این سایت میخونین که دلیل نمیشه حتما به حقیقت بپیونده!!! حالا شایدم یه روزی چنین اتفاقی بیافته ولی باز هم نباید انقدر با اطمینان این حرف رو بزنید. مگه این که سر و سرّی با مسوءلین ناتی داگ داشته باشین بدونین 100% رسمی میشه این خبر.
البته خودم شخصا امیدوارم نشه.

تاييد شد كه با تغييرات چشمگير سال ٢٠١٥ به همراه سه نسخه كنسولي ps3 و fight for fortune براي ps4 عرضه ميشه
الان تو نمي دوني تاييد شده من از خودم شايعه كردم ؟ بي اطلاعي خودتو تقصير من ننداز سرچ كن اول بعد پست بده اولش شايعه بود بعد خود سوني تاييد كرد
http://gamefa.com/135614/سونی-به-طور-رسمی-تایید-کرد-uncharted-collection-به-ps4-می-آی/

سلام من الان نزدیک یه ماهه با چیز پی ان میرم استور و با هزار بدبختی بازی دانلود میکنم ولی اوایل اینطوری نبود. راحت بدونه چیز ميرفتم استور. نتمم مخابراته 2میگه کسی از بچه ها هست که همچین مشکلی داشته باشه؟ یا اگه راه حلی میدونید لطفن راهنمایی کنید.

Sent from my HTC One using Tapatalk

نه هیچ مشکلی وجود نداره ... من که همیشه هر وقت خواستم راحت رفتم تو استور چه به ویتا چه با pc

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یه سوال من یه بار یه جا بدون شارژر گیر افتادم فقط کابل ویتا باهام بود ...بعد به سرم زد که از شارژر های گوشی های سونی استفاده کنم ... که این ایده موفق بود و عمل کرد ...

از اون به بعد تقریبا عادت کردم با شارژر گوشی ویتا رو شارژ کنم ... این کار مشکلی برای باطری پیش نمیاره ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or