هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ببین حسین خیلی ساده بود. اصلا نمیخواست اون قسمتی را که نوشته بودی (به زبان ساده) مینوشتی :d
به هر حال ممنون.
الان اصلا این Bilinear ******ing یه app هستش یا چی؟ من الان سایلنت هیل 1 را بازی میکنم ولی چیزی متوجه نمیشم با اینکه گرافیکش از بازی های قدیمی psp هم داغون تره :d

PS1 نش رو خريدى؟ كنترلش اوكى هست؟

نه برنامه نیست تنظیمات گرافیک هست که شما تنظیم میکنی....وقتی این گزینه رو فعال میکنی همونطور که گفتم لبه های تیز توی گرافیک بازی گرد تر میشن و گرافیک کمی بهتر توی رزلوشن بالاتر جا میگیره شما واسه این که تاثیرش رو واضح ببینی تو یه صحنه رنگ روشن مثلا یه متن توی بازی پی اس پی رو با دقت نگاه کن قبل و بعد از فعال کردن گزینه بلینر اون وقت خودت کاملا متوجه میشی تو سایلت هیل خیلی واضح نیست چون اکثر محیط هاش تاریک هستن ولی در کل همیشه بزار فعال باشه کیفیت بهتری رو تجربه میکنی..برای این کار دکمه هوم دستگاه رو نگه دار و وارد بخش تنظیمات psp بشو گزینه مربوط به اون رو علامت بزن
مرسی حسین ;) من اصلا نمیدونستم یه همچین چیزی هم هست :d باید روی یه بازی psp امتحان کنم حتما. البته من هنوز یهچ کدوم از بازی های psp را براش نخریدم :d

من توی uncharted :GA لبه های تیزی میبینم که کمی توی ذوق میزنه نمیدونم این مشکل قابل حله یا کلا بازی اینطوریه؟
من چیزی متوجه نشدم. اتفاقا به نظرم گرافیکش حرف نداشت ;)

PS1 نش رو خريدى؟ كنترلش اوكى هست؟
آره، فکر کنم 2 پوند بود که با تخفیف پلاس 1 و خورده ای میداد :d منم خریدمش ;) نه کنترلش هیچ مشکلی نداره. فقط R2 & L2 را باید با rear touch بزنی که یه کم اولش سخته ولی بعد اوکی میشه. البته زیاد کاریرد نداره توی بازی. یعنی اصلا نداره :d چون با اون دکمه ها هری فقط strafe میکنه. بازی هم که اصلا اکشن و شوتر نیست بخوای strafe بری!

آره، فکر کنم 2 پوند بود که با تخفیف پلاس 1 و خورده ای میداد :d منم خریدمش ;) نه کنترلش هیچ مشکلی نداره. فقط R2 & L2 را باید با rear touch بزنی که یه کم اولش سخته ولی بعد اوکی میشه. البته زیاد کاریرد نداره توی بازی. یعنی اصلا نداره :d چون با اون دکمه ها هری فقط strafe میکنه. بازی هم که اصلا اکشن و شوتر نیست بخوای strafe بری!
اصلا غیر از اون میتونی کارایی برای هر دکمه رو عوض کنی. منم که خودم Silent Hill PS1 رو تابستون رو PSP رفتم یادمه کنترل یکی دوتا دکمه رو عوض کردم. رو ویتا هم برای بازیای PS1 که دیدم باید همون دکمه PS رو نگه داری بعد تنظیمات Controller رو میشه اونجا عوض کنی که راحت تر باشه. :)

- - -ویرایش - - -

دوستان ایا راهی هست بشه رجین پروفایل رو عوض کرد؟ ماله من uk هست میخام به US تغییرش بدم

نه هیچ راهی نیستش.:|

اصلا غیر از اون میتونی کارایی برای هر دکمه رو عوض کنی. منم که خودم Silent Hill PS1 رو تابستون رو PSP رفتم یادمه کنترل یکی دوتا دکمه رو عوض کردم. رو ویتا هم برای بازیای PS1 که دیدم باید همون دکمه PS رو نگه داری بعد تنظیمات Controller رو میشه اونجا عوض کنی که راحت تر باشه. :)
آره میشه، ولی نیازی نیست آخه ;) گفتم که به نظرم اصلا کاربردی ندارن. ولی خیلی خوبه که عملا ویتا خودش یه جوی استیک پلی 3 هستش با تمام آپشن هاش.

سلام. دوستان خواهش میکنم کمکم کنید. من میخوام با ویتا به ف-ی-س ب-و-ک برم و یکی از دوستان نرم افزار f-r-e-e-g-a-t-e رو بهم معرفی کرد و گفت که چزور تنظیم کنم. ولی نتونستم اینکار رو انجام بدم. میشه یک راهنمایی منو بکنید. ( با عکس باشه ممنون میشم. )

خوب گويا قراره گرافيك بازي Borderlands 2 روي ويتا بهتر از 360 باشه و كمي كمتر از PC هاي گرون قيمت كه در نوع خودش خيلي جالبه. البته يه سري تو گف با ديدن شاتهاي بازي نگران شدن كه ممكنه افت فريم داشته باشه. باورش سخته كه كنسول دستي داره بهتر از كنسول خونگي عمل ميكنه

بازي قراره به صورت كامل و همراه با تمام DLC هايي كه وجود داشته بزودي روي ويتا عرضه بشه

See How Borderlands 2 Looks On The PS Vita Compared To The PC and Consoles | GearNuke

خوب گويا قراره گرافيك بازي Borderlands 2 روي ويتا بهتر از 360 باشه و كمي كمتر از PC هاي گرون قيمت كه در نوع خودش خيلي جالبه. البته يه سري تو گف با ديدن شاتهاي بازي نگران شدن كه ممكنه افت فريم داشته باشه. باورش سخته كه كنسول دستي داره بهتر از كنسول خونگي عمل ميكنه

بازي قراره به صورت كامل و همراه با تمام DLC هايي كه وجود داشته بزودي روي ويتا عرضه بشه

See How Borderlands 2 Looks On The PS Vita Compared To The PC and Consoles | GearNuke
این که فاجعست و بدتر از نسخه های دیگه هست.:|

این که فاجعست و بدتر از نسخه های دیگه هست.:|

اون وبسايتي كه مقايسه رو انجام داده اين ادعا رو داره بعد هم نسخه ي 360 حالت Blurry داره و تكسچراش خوب نيستن اينم دقيقا تيتر خبرشون

Borderlands 2 PS Vita vs PC and Xbox 360 Comparison – PS Vita Version Looks Better Than Xbox 360

borderlands-2-vita-x360-comp.gif

ديگه قضاوت با خودتون

اون وبسايتي كه مقايسه رو انجام داده اين ادعا رو داره بعد هم نسخه ي 360 حالت Blurry داره و تكسچراش خوب نيستن اينم دقيقا تيتر خبرشون

Borderlands 2 PS Vita vs PC and Xbox 360 Comparison – PS Vita Version Looks Better Than Xbox 360

borderlands-2-vita-x360-comp.gif

ديگه قضاوت با خودتون
اگه به محیط توی نسخه ویتا نگاه کنی میبینی خیلی چیزا توش نیست و جزئیات عوارض زمین کمتر شدن و بلور هم برداشته شده از داخلش، اما توی ویتا واقعا گرافیک خوبی داره و لذت بخش تره !

سلام دوستان.
من تازه ویتا گرفتم و میخواستم ps plus بگیرم.
اگه از دوستان کسی هست که قصد فروش اکانتی رو داشته باشه که قبلا پلاس داشته و بازیا رو دانلود کرده باشه(که بتونم بازیایی که قبلا توی پلاس بودن ولی الآن نیستن رو بازی کنم) با قیمت خوب خریدارم.
اگه کسی هست سریع خبر بده لطفا.

آخرین ویرایش:
شما كدوم ريجن اكانتى هستيد؟
ریحن آمریکا

به به پلاس چه تخفیفایی گزاشته آدم میمونه کدومو بگیره! :thumbup:

Sent from my HTC One using Tapatalk

سلام
من اگه مموریم پر شه میتونم بازیهارو به کامپیوتر انتقال بدم و هرموقع خواستم میتونم برگردونم به مموری. ؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or