هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان يکي توضيح ميده اينها چي و از کجا بايد واردشون کردCard type:cardholder's name:card number:expires on:
لازم نیست وارد کنی. اینها برای کارتهای اعتباری مثل Master card - Credit card هستش . میشه skip کرد .

مگه دفترچه رنگی هم دارن :-/ برا من که persona م اصلا دفترچه نداره :( آنچارتدم هم دفترچه 4-5 برگی داره که سیاه سفیده :| من فکر میکردم دفترچه بازی های ویتا حالت دیجیتالیه که تو خود بازی هست :-/
من 2-3 تا از بازیام و چندتاکه از japan خریده بودم داشتن D: اما عموما ندارم دیگه همه Digital میزارن . الان بازیهای ps4 هم دفترچه ای ندارن ...

خودم هم حدث زدم ولي گفتم براي محکم کاري بپرسم راستي اينها توي ايران هست که بخريم يا نه؟
Credit CArd به صورت Gift هست اما فکر نمیکنم کار کنه مگر اینکه شمارش با Billing اینا ثبت شده باشه .
کارتهای ایران هم که هیچی
کارتهای Master و credit رو میشه زمانی که اکانت توی بانک باز کنی بگیری :)
در مورده داخل ایران اطلاعی ندارم

سلام، من تازه پی اس ویتا خریدم میخوام توش فیلم و اهنگ بریزم اما وقتی میزنم توی ویتا هیچی نیست و میخوام چیزی بریزم توش میگه امکان پذیر نیست، یه رم 4 گیگ براش خریدم توش هست، نمیدونم مشکل چیه؟

سلام، من تازه پی اس ویتا خریدم میخوام توش فیلم و اهنگ بریزم اما وقتی میزنم توی ویتا هیچی نیست و میخوام چیزی بریزم توش میگه امکان پذیر نیست، یه رم 4 گیگ براش خریدم توش هست، نمیدونم مشکل چیه؟

سلام و مبارکه :)

دستگاه را متصل کن به کامپیوتر از شما میخواد که برنامه Content Manager را اتوماتیک واسه پی سی دانلود کنه دانلود کن و سپس استفاده کن

یا دستی واسه ویندوز بگیر و بعد وصل کن:

http://cma.dl.playstation.net/cma/win/‎

ضمنا حتما باید اکانتت را به دستگاه بدی منظورم ثبت اکانت کن

سلام و مبارکه :)

دستگاه را متصل کن به کامپیوتر از شما میخواد که برنامه Content Manager را اتوماتیک واسه پی سی دانلود کنه دانلود کن و سپس استفاده کن

یا دستی واسه ویندوز بگیر و بعد وصل کن:

http://cma.dl.playstation.net/cma/win/‎

ضمنا حتما باید اکانتت را به دستگاه بدی منظورم ثبت اکانت کن

ممنون، دانلود و نصب کردم اما وقتی ویتا وصل میکنم اتفاقی نیفمته و با وای فای هم متصل نمیشه ! نمیدونم باید چیکار کنم ؟؟

یه سوال دیگه من اگه بخوام بازی بخرم که به دلار باشه باید اکانت psn توی چه کشوری بزنم چون من زدم انگیس دلار نمیاره و نمیتونم بخرم ! نمیشه اکانت رو ویرایش کرد و بجاش امارات انتخاب کرد؟؟ یا حتما باید یه اکانت دیگه بسازم؟ اگه یکی دیگه بسازم بازیهایی که گرفتم میپرن؟
ممنون

یه سوال دیگه من اگه بخوام بازی بخرم که به دلار باشه باید اکانت psn توی چه کشوری بزنم چون من زدم انگیس دلار نمیاره و نمیتونم بخرم ! نمیشه اکانت رو ویرایش کرد و بجاش امارات انتخاب کرد؟؟ یا حتما باید یه اکانت دیگه بسازم؟ اگه یکی دیگه بسازم بازیهایی که گرفتم میپرن؟
ممنون
فعلا من به جای آرمان جوابت را میدم :d تا خودش بیاد اصلاح کنه :d
اکانت انگلیس را که انتخاب کردی خب معلومه دلار نمیاره بلکه پوند میاره. شما هم میتونی یه PSN Card برا UK بخری که بتونی باهاش بازی بخری. اگر هم بخوای اکانتت را ویرایش کنی که 1- نمیشه. 2- باید مموریت را فرمت کنی تا یه اکانت دیگه بسازی که فرمت هم = با پریدن بازی هات و همه چیز :d

فعلا من به جای آرمان جوابت را میدم :d تا خودش بیاد اصلاح کنه :d
اکانت انگلیس را که انتخاب کردی خب معلومه دلار نمیاره بلکه پوند میاره. شما هم میتونی یه PSN Card برا UK بخری که بتونی باهاش بازی بخری. اگر هم بخوای اکانتت را ویرایش کنی که 1- نمیشه. 2- باید مموریت را فرمت کنی تا یه اکانت دیگه بسازی که فرمت هم = با پریدن بازی هات و همه چیز :d

خداروشکر چیز خاصی روش ندارم :D
بعدش من بلد نیستم فرمت کنم کلا توی کار کردن با ویتا نوب هستم من خیلی سوال دارم که ممکنه توی این 300 صفحه باشه اما واقعا نمیشه !

1.برای خرید بازیهای ویتا باید چه کشوری انتخاب کنم که بتونم دلار بردارم، امارات؟؟
2.من نرم افزار منیجر گرفتم اما نه از طریق وای فای نه از طریق کابل به سیستم وصل میشه و من نمیتونم فایلی توش بریزم.
3.چجور lockscreen رو عوض کنم؟
دو تا بازی رایگان توی جعبه بازی بود که کد داره اما نمیدونم این کد ها باید توی کجا بزنم؟؟ بازی wipeout 2048 , motorstorm rc رایگان هستن.
4.توی جعبه یه 6 تا کارت بود که نمیدونم باهاش میشه بازی کرد فکر کنم اما اونم یه سریال داره که نمیدونم باید چجوری فعالش کنم و...
5.ترفندی هست که فونت فارسی رو بخونه؟
6.چیزی نیست که شبکه های اجتماعی ***** شده رو باز کنه توی ویتا؟
7.چجوری میتونم از داخل ویتا به مموری راه پیدا کنم؟

شرمنده سوالهام زیاد بود، ممنون

خب اینجا هر سوالی بپرسی بهت جواب میدن ;)
من اونایی را که میدونم بهت میگم تا اساتید از راه برسن ;)
1- خب usa را انتخاب کن راحت بشی دیگه. همین کشورهای عربی هم میشه فکر کنم ;)
2- نصبش کردی :-/
3- برو توی گالریت و عکسی را که میخوای انتخاب کن. صفحه را لمس کن تا option هات بیاد و عکس را برای lock screen انتخاب کن
4- فکر کنم منظورت کارت هاییه که با بازی های camera relate میشه بازیش کرد. جدی نگیر زیاد مهم نیستن. بازی هاش مسخرن. من fire workش را دارم که خیلی چرته
5- نچ :d یعنی مطمئن نیستم ;)
6- اینجا ایرانه عزیزم :d
7- what؟

خب اینجا هر سوالی بپرسی بهت جواب میدن ;)
من اونایی را که میدونم بهت میگم تا اساتید از راه برسن ;)
1- خب usa را انتخاب کن راحت بشی دیگه. همین کشورهای عربی هم میشه فکر کنم ;)
2- نصبش کردی :-/
3- برو توی گالریت و عکسی را که میخوای انتخاب کن. صفحه را لمس کن تا option هات بیاد و عکس را برای lock screen انتخاب کن
4- فکر کنم منظورت کارت هاییه که با بازی های camera relate میشه بازیش کرد. جدی نگیر زیاد مهم نیستن. بازی هاش مسخرن. من fire workش را دارم که خیلی چرته
5- نچ :d یعنی مطمئن نیستم ;)
6- اینجا ایرانه عزیزم :d
7- what؟

1.دو تا بازی رایگان توی جعبه بازی بود که کد داره اما نمیدونم این کد ها باید توی کجا بزنم؟؟ بازی wipeout 2048 , motorstorm rc رایگان هستن.>>نمیدونی این سریال نامبرشو باید توی کجاش بزنم چون بازی ندارم فقط روی کارت سریالش هست، اون بازیها که میگی دوربین میزاری و میشه بازی کرد، میتونی بگی چیکار کنم که بتونم فعالش کنم؟
2.منظورم اینه که چیکار کنم توی مموری پی اس ویتا برم و اطلاعاتم رو مدیریت کنم مثل رم موبایل که توش اهنگ و موسیقی اینا میریزی و میشه پاکش کرد یا مدیریتش کردو ...
3.اون Content Manager Assistant for PlayStation(R) نصب کردم اما وقتی اجراش میکنم و میرم سراغ ویتا که با وای فا یا کابل بهش وصل بشه هیچ اتفاقی نمیفته !
4.چجوری کلا ویتا فرمت کنم که بتونم یه PSN دیگه بسازم؟
ممنون

1.دو تا بازی رایگان توی جعبه بازی بود که کد داره اما نمیدونم این کد ها باید توی کجا بزنم؟؟ بازی wipeout 2048 , motorstorm rc رایگان هستن.>>نمیدونی این سریال نامبرشو باید توی کجاش بزنم چون بازی ندارم فقط روی کارت سریالش هست، اون بازیها که میگی دوربین میزاری و میشه بازی کرد، میتونی بگی چیکار کنم که بتونم فعالش کنم؟
2.منظورم اینه که چیکار کنم توی مموری پی اس ویتا برم و اطلاعاتم رو مدیریت کنم مثل رم موبایل که توش اهنگ و موسیقی اینا میریزی و میشه پاکش کرد یا مدیریتش کردو ...
3.اون Content Manager Assistant for PlayStation(R) نصب کردم اما وقتی اجراش میکنم و میرم سراغ ویتا که با وای فا یا کابل بهش وصل بشه هیچ اتفاقی نمیفته !
4.چجوری کلا ویتا فرمت کنم که بتونم یه PSN دیگه بسازم؟
ممنون
ریجن دستگاهیی که خریدی چند هست ! چون اون کدهای داخل مربوط به ریجن مربوطه کنسول هستن و باید اکانتت ریجنش یکی باشه با ریجن درج شده روی بسته دستگاه تا بشه از این بازیا استفاده کرد . میتونی کد رو وقتی PS sotre بازی میکنی با کلیک کردن روی ایکن که عکس مداد داره وارد کنی .
بازی های دوربینی رو میتونی توی بخشه AR استور پیدا کنی .
2. همچین امکانی وجود نداره D: کنسول بازی هست عزیز نه موبایل
3. بزارش روی USB بعد نکاتی که پایین گفتم رعایت کن !
4. قسمت System و بخهش format .
راه دیگه هم خاموش کردن ویتا هست . دستت رو روی L + PS button + Power نگه میداری از منوی safe book که بالا اومد restore میکنی.

خداروشکر چیز خاصی روش ندارم :D
بعدش من بلد نیستم فرمت کنم کلا توی کار کردن با ویتا نوب هستم من خیلی سوال دارم که ممکنه توی این 300 صفحه باشه اما واقعا نمیشه !

1.برای خرید بازیهای ویتا باید چه کشوری انتخاب کنم که بتونم دلار بردارم، امارات؟؟
2.من نرم افزار منیجر گرفتم اما نه از طریق وای فای نه از طریق کابل به سیستم وصل میشه و من نمیتونم فایلی توش بریزم.
3.چجور lockscreen رو عوض کنم؟
دو تا بازی رایگان توی جعبه بازی بود که کد داره اما نمیدونم این کد ها باید توی کجا بزنم؟؟ بازی wipeout 2048 , motorstorm rc رایگان هستن.
4.توی جعبه یه 6 تا کارت بود که نمیدونم باهاش میشه بازی کرد فکر کنم اما اونم یه سریال داره که نمیدونم باید چجوری فعالش کنم و...
5.ترفندی هست که فونت فارسی رو بخونه؟
6.چیزی نیست که شبکه های اجتماعی ***** شده رو باز کنه توی ویتا؟
7.چجوری میتونم از داخل ویتا به مموری راه پیدا کنم؟

شرمنده سوالهام زیاد بود، ممنون
2. توجه کن برای برقراری ارتباط بین Content manager و ویتا باید ویتا فریمورش به روز باشه - نسخه اخر CM باشه و هردو به نت هم وصل باشن .
7. همچین امکانی وجود نداره و نخواهد داشت . فقط از قسمت Store MAnagement میتونی پاک کنی save اینا رو .
5. راهی اصلا نیست

ریجن دستگاهیی که خریدی چند هست ! چون اون کدهای داخل مربوط به ریجن مربوطه کنسول هستن و باید اکانتت ریجنش یکی باشه با ریجن درج شده روی بسته دستگاه تا بشه از این بازیا استفاده کرد . میتونی کد رو وقتی PS sotre بازی میکنی با کلیک کردن روی ایکن که عکس مداد داره وارد کنی .
بازی های دوربینی رو میتونی توی بخشه AR استور پیدا کنی .
2. همچین امکانی وجود نداره D: کنسول بازی هست عزیز نه موبایل
3. بزارش روی USB بعد نکاتی که پایین گفتم رعایت کن !
4. قسمت System و بخهش format .
راه دیگه هم خاموش کردن ویتا هست . دستت رو روی L + PS button + Power نگه میداری از منوی safe book که بالا اومد restore میکنی.

2. توجه کن برای برقراری ارتباط بین Content manager و ویتا باید ویتا فریمورش به روز باشه - نسخه اخر CM باشه و هردو به نت هم وصل باشن .
7. همچین امکانی وجود نداره و نخواهد داشت . فقط از قسمت Store MAnagement میتونی پاک کنی save اینا رو .
5. راهی اصلا نیست

Content manager نصب شده است و دستگاه به ورزن 3.1 اپدیت شده و سیستمم به اینترنت وصله و ویتا هم همینطور اما وقتی توی ویتا میزنم add device هیچی پیدا نمیشه و همش در حال جستجو هست !
توی بخش استور AR اونا همه بازی های دوربینی هستن یعنی هر کدوم رو بگیریم و اجراش کنم و بزارمش جلوی کارت ها اتفاقی میفته؟
دستگاه هم ریجن دو هست و اون دوتا بازی هم که سریال نامبر داره احتمالا ریجن دو هست چون من نسخه اسپشال خریدم از این ها که بعضی بازیا و یه سری ویژگی ها رو توی چند نسخه محدود میزارن و میفروشن.

Content manager نصب شده است و دستگاه به ورزن 3.1 اپدیت شده و سیستمم به اینترنت وصله و ویتا هم همینطور اما وقتی توی ویتا میزنم add device هیچی پیدا نمیشه و همش در حال جستجو هست !
توی بخش استور AR اونا همه بازی های دوربینی هستن یعنی هر کدوم رو بگیریم و اجراش کنم و بزارمش جلوی کارت ها اتفاقی میفته؟
دستگاه هم ریجن دو هست و اون دوتا بازی هم که سریال نامبر داره احتمالا ریجن دو هست چون من نسخه اسپشال خریدم از این ها که بعضی بازیا و یه سری ویژگی ها رو توی چند نسخه محدود میزارن و میفروشن.
اگر ایکن USB رو انتخاب کنی فکر نمیکنم نیازی به Add device داشته باشه ! باید مستقیم وصل بشه تا جایی که یا دارم. میتونی یک بار پاک کنی دوباره نصب کنی و یا ریست کن ویتا رو . جفت هم باید به یک نت وصل باشن تا در حالت wifi پیدا کنه .
در مورده AR بله. بخشه AR توی استوره بازیهایی هست که مربوط به استفاده دوربین میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or