هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

خب ماهم امروز به جمع ویتاداران پیوستیم.
کسی هست بازی soul sacrifice و tearaway رو برای فروش داشته باشه؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

سلام
من یه پی اس ویتا ریجن ۲ گرفتم حالا اکانتی که گرفتم برای آمریکاس و ریجن یکه مشکلی درست نمیکنه؟
یه آپدیت برام اومده 3.01 تا 2 درصد میره وقتی که ویتا میره رو استندبای آپدیت قطع میشه و باید دوباره شروع کنم! میشه راهنمایی کنید؟

Last edited by a moderator:
سلام
من یه پی اس ویتا ریجن ۲ گرفتم حالا اکانتی که گرفتم برای آمریکاس و ریجن یکه مشکلی درست نمیکنه؟
یه آپدیت برام اومده 3.01 تا 2 درصد میره وقتی که ویتا میره رو استندبای آپدیت قطع میشه و باید دوباره شروع کنم! میشه راهنمایی کنید؟

نه مشكلى نيست من هم عين خودتم

متاسفانه اين مشكل استند باي موقتي هست و اكثرا هنگام خريد تجربه مي كنند سرور سوني يكجورايى كيكت ميكنه فعلا نگزار دستگاه خاموش بشه و اپديت كن بعدا اين مشكل حل ميشه

با کامپیوتر نمیشه دانلود کرد یا راه دیگه نداره؟ آخه مکافاته هی دستم باید رگ صفحه باشه!

http://forum.bazicenter.com/thread76403/
اینحا توضیح دادن

- - -ویرایش - - -

با کامپیوتر نمیشه دانلود کرد یا راه دیگه نداره؟ آخه مکافاته هی دستم باید رگ صفحه باشه!

http://forum.bazicenter.com/thread76403/
اینحا توضیح دادن

من یه اکانت پلاس ۱ ساله گرفتم حالا نمیدونم این کدارو کجا باید وارد کنم؟

Store یک گزینه Redeem داره وقی اپشن سمت راست پایین رو select کنی :)
اونجا باید کد وارد کنی. یا وقتی استور رو کلیک میکنی یک ایکن بالای start هست به شکله مداد که بزنی میشه redeem کرد.

مرسی
دوباره یه مشکل دیگه! وقتی چیزی از استور دانلود میکنم دستگاه که میره رو استندبای دانلود متوقف میشه! میشه راهنمایی کنین؟

سلام.من یه اکانت ps vita داشتم که فروختم ولی کسی که این اکانت رو خریداری کرده نمیتونه اکانتی که از صاحب قبلی ویتا رو دستگاهش جا مونده رو پاک کنه.
در واقع وقتی میخواد از گزینه Restore the PS Vita System استفاده کنه ازش ایمیل و رمز میخواد که ایشون این دو رو نداره چون صاحب قبلی ویتاش بهش نداده.حالا باید چکار کرد و چظور میشه اکانت قبلی رو از روی ویتاشون پاک کنن تا اکانت من رو بشه روی دستگاهشون فعال کرد؟

مرسی
دوباره یه مشکل دیگه! وقتی چیزی از استور دانلود میکنم دستگاه که میره رو استندبای دانلود متوقف میشه! میشه راهنمایی کنین؟
به خاطره PAcket Loss میتونه باشه و یا سرعت پایین نت ...
به هر حال میتونی Power Saving رو افزایش بدی .
از PC هم که میتونی دانلود کنی

سلام.من یه اکانت ps vita داشتم که فروختم ولی کسی که این اکانت رو خریداری کرده نمیتونه اکانتی که از صاحب قبلی ویتا رو دستگاهش جا مونده رو پاک کنه.
در واقع وقتی میخواد از گزینه Restore the PS Vita System استفاده کنه ازش ایمیل و رمز میخواد که ایشون این دو رو نداره چون صاحب قبلی ویتاش بهش نداده.حالا باید چکار کرد و چظور میشه اکانت قبلی رو از روی ویتاشون پاک کنن تا اکانت من رو بشه روی دستگاهشون فعال کرد؟
Safe Boot باید بره
کنسول خاموش کنه . کلیدهای L + PS button + Power رو نگه میداری و بخشه Safe Boot میاد بالا و از اونجا باید گزینه مربوطه رو انتخاب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or