italodance
کاربر سایت
سلام
من در هال حاضر ps3 و 360 تمو فروختم. به نظرتون ارزش داره برم ویتا بگیرم سرگرمم میکنه؟ آخه دیگه سنم رفته بالا حوصله پای تلویزیون نشستن ندارم!!
Sent from my HTC One using Tapatalk
اره من هم مثل خودت اصلا حس پای تلویزیون و کامپیوتر و... رو ندارم چون سرکار هم هستم گفتم برگشتم خونه همزمان با استراحت یک ویتا هم بزنم
- - -ویرایش - - -
PS4 که بگیرید یا Xboxone خیلی خیلی بهتره .
سلیقتون رو ببینید چیه شوتر دوست دارید یا H&S کلا دور کنسول رو خط بکشید چون 10 تا بیشتر نمیشه از اون طرف کلی بازی Fighting و RPG روی این کنسول هستش که اکثرا خوب هستن
اگر دنبال بازی کردن GTA و Tomb raider و Hitman و Resident evil و .... هستید پولتون رو تو آشغال نریزید اگر Persona و Little big planet و FF و از این دست بازی ها دوست دارید انتخاب خوبی هست
خیلی ها بودن کنسولشون رو سر سال نشده فروختن ( از جمله خودم ) خیلی ها هم بودن که دارن حال میکنن
اگر مثل من سنتون کمی از دوران بازی کردن گذشته ( یا علاقتون کم شده ) و دنبال تجربه جدید می گردید و فقط بازی های AAA راضی تون میکنه احتمالا Killzone و Uncharted این کنسول هم نمی تونه راضی تون کنه
منم مثل شما سنم بالا رفته کم کم دیگه دارم دور بازی کردن رو خط میکشم با کینکت و ipad بیشتر سرگرم میشم ( چون هدفم تجربه جدید و سرگرمی خلاقانه هستش ) یا حتی PS4 + Eyetoy
درسته من هم فقط بازیهای A D U L T بازی میکنم
و از Uncharted هم اصلا خوشم نیومد ولی Killzone که خداست اصلا ویتا را بخاطر Killzone اش خریدم..
واقعا Tomb Raider خیلی بهتر از Uncharted بود البته Tomb Raider رو با پی سی گیم زدم
ضمنا ویتا واقعا برای A D U L T ها و سن بالاهاست...حتی NY Times و سونی هم گفتند:
"…the finest mobile gaming system yet made for adults. It’s that simple."
Seth Schiesel, The New York Times
http://www.nytimes.com/2012/02/29/a...games-just-got-bigger.html?pagewanted=1&_r=2&