هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام
من در هال حاضر ps3 و 360 تمو فروختم. به نظرتون ارزش داره برم ویتا بگیرم سرگرمم میکنه؟ آخه دیگه سنم رفته بالا حوصله پای تلویزیون نشستن ندارم!!

Sent from my HTC One using Tapatalk

اره من هم مثل خودت اصلا حس پای تلویزیون و کامپیوتر و... رو ندارم چون سرکار هم هستم گفتم برگشتم خونه همزمان با استراحت یک ویتا هم بزنم

- - -ویرایش - - -

PS4 که بگیرید یا Xboxone خیلی خیلی بهتره .
سلیقتون رو ببینید چیه شوتر دوست دارید یا H&S کلا دور کنسول رو خط بکشید چون 10 تا بیشتر نمیشه از اون طرف کلی بازی Fighting و RPG روی این کنسول هستش که اکثرا خوب هستن
اگر دنبال بازی کردن GTA و Tomb raider و Hitman و Resident evil و .... هستید پولتون رو تو آشغال نریزید اگر Persona و Little big planet و FF و از این دست بازی ها دوست دارید انتخاب خوبی هست

خیلی ها بودن کنسولشون رو سر سال نشده فروختن ( از جمله خودم ) خیلی ها هم بودن که دارن حال میکنن

اگر مثل من سنتون کمی از دوران بازی کردن گذشته ( یا علاقتون کم شده ) و دنبال تجربه جدید می گردید و فقط بازی های AAA راضی تون میکنه احتمالا Killzone و Uncharted این کنسول هم نمی تونه راضی تون کنه

منم مثل شما سنم بالا رفته کم کم دیگه دارم دور بازی کردن رو خط میکشم با کینکت و ipad بیشتر سرگرم میشم ( چون هدفم تجربه جدید و سرگرمی خلاقانه هستش ) یا حتی PS4 + Eyetoy

درسته من هم فقط بازیهای A D U L T بازی میکنم

و از Uncharted هم اصلا خوشم نیومد ولی Killzone که خداست اصلا ویتا را بخاطر Killzone اش خریدم..

واقعا Tomb Raider خیلی بهتر از Uncharted بود البته Tomb Raider رو با پی سی گیم زدم

ضمنا ویتا واقعا برای A D U L T ها و سن بالاهاست...حتی NY Times و سونی هم گفتند:

"…the finest mobile gaming system yet made for adults. It’s that simple."
Seth Schiesel, The New York Times

http://us.playstation.com/psvita/news/

http://www.nytimes.com/2012/02/29/a...games-just-got-bigger.html?pagewanted=1&_r=2&

مرسی از پاسختون دوستان. شما برای خرید کجا رو پیشنهاد میکنید؟ و به نظرتون این starter pack رو هم ارزش داره بگیرم؟ چون به نظرم چیز خوبی اومد.

مرسی از پاسختون دوستان. شما برای خرید کجا رو پیشنهاد میکنید؟ و به نظرتون این starter pack رو هم ارزش داره بگیرم؟ چون به نظرم چیز خوبی اومد.

پایتخت

starter pack رو هم حتما بگیر ارزش داره و برات میمونه

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال من یه اکانت ساختم حالا اگه بخوام میتونم ایمیل ادرسش رو درت کنم چون رمزش یادم نیست:(

میشه ایمیل ادرس رو عوض کرد . از قسمت account management توی بخشه web این کار رو انجام بده و بعدش باید ایمیل رو verify کنی .

سلام
برای خرید dc رو پیشنهاد میکیند؟ قیمتاش مناسبه یا برم توپخونه بگیرم؟ کسایی تجربه خرید از dc دارن جنس چند روزه به دستشون میرسه قابل اطمینان هستش؟

سلام
برای خرید dc رو پیشنهاد میکیند؟ قیمتاش مناسبه یا برم توپخونه بگیرم؟ کسایی تجربه خرید از dc دارن جنس چند روزه به دستشون میرسه قابل اطمینان هستش؟

دقيقا لحظاتي پيش 2 بازي فيزيكي از DC خريدم MSG و Resistance

خوب سرعتشون خوب بود 1 ساعته تحويل دادند اكبند و پلمپ شده و من ريجن يك ميخواستم هر دو رو هم ريجن يك دادند

تخفيف هم گرفتم اي 5 تومان روي هم

توي Resistance هم ان كد 9 دلاري انلاين مولتي پليرش هم بود

ولي MSG دفترچه نداشت و...ميگفت ممكن بعضي ها دفترچه نداشته باشند؟؟؟ راسته؟

سلام
1:تمام بازیاهایی که به صورت فیزیکی هست میشه از استور خرید؟ قیمتشون چقدره؟
2:اگه بخوایم بازی دیجیتالی بخریم مموری ۸ گیگ جواب میده یا بیشتر میخاد؟
۳:برای خرید از استور چه psn کارتی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام
1:تمام بازیاهایی که به صورت فیزیکی هست میشه از استور خرید؟ قیمتشون چقدره؟
2:اگه بخوایم بازی دیجیتالی بخریم مموری ۸ گیگ جواب میده یا بیشتر میخاد؟
۳:برای خرید از استور چه psn کارتی رو پیشنهاد میکنید؟

1. بله میشه خرید. قیمتها مقداری پایین تر هست بسته به ریجنی که انتخاب میکنید هم داره .
2. بهتره یک 16 بخری خیاله خودت رو راحت کنی . من 8 دارم فقط برای یک سری از بازیهای دیجیتالی و فیزیکی کافی هست
3. هم credit card میشه و هم psn card . بسته به خودت داره

سلام1:تمام بازیاهایی که به صورت فیزیکی هست میشه از استور خرید؟ قیمتشون چقدره؟ 2:اگه بخوایم بازی دیجیتالی بخریم مموری ۸ گیگ جواب میده یا بیشتر میخاد؟ ۳:برای خرید از استور چه psn کارتی رو پیشنهاد میکنید؟ Sent from my HTC One using Tapatalk
1-آره همه هستند به علاوه بازي هايي که فقط تو شبکه ي psn هست و فيزيکيشون نيست2-بستگي به خودت داره اگه وضعيت ماليت خوبه 16 بگير وگرنه 8 کافي با توجه به اينکه اگه يه زماني حافظت پر شد ميتوني بازي هارو به Pc انتقال بدي3-تمام بازي هاي ريجن 1 گرونتر هستن تا ريجن 2 ريجن 1 تنها خوبي که داره اينکه تخفيفات خوبي داره کارت هاي Psn هم توي ايران از نظر قيمت فرقي ندارن.راستي يادم رفت بهت بگه تمام بازي هاي ديجيتالي قيمتشون از بازي هاي فيزيکي توي ايران ارزونتره.

دوستان همه ي بازي هاي Ps vita براي آنلاين بازي کردن کد آنلاين دارن مثلا killzone يا mortal kombat کد آنلاين دارن؟

Last edited by a moderator:
من با سرور های بازی killzone خیلی مشکل دارم اصلا راحت نمیشه راحت مولتی زد
درصورتی که ping زیر 150 دارم و بازی های دیگه مثل fifa12 و غیره خیلی راحت کانکت میشم انلاین میزنم
میخواستم بدونم دوستان دیگر هم همچین مشکلی با این بازی دارند؟:|

من با سرور های بازی killzone خیلی مشکل دارم اصلا راحت نمیشه راحت مولتی زد
درصورتی که ping زیر 150 دارم و بازی های دیگه مثل fifa12 و غیره خیلی راحت کانکت میشم انلاین میزنم
میخواستم بدونم دوستان دیگر هم همچین مشکلی با این بازی دارند؟:|
میتونه به ISP هم مربوط باشه
کلا توصیه میشه NAT TYPE به جای Restrict حتمال OPEN باشه .
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or