هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اتفاقا من اول از اکانتم از روی ps3 ریجن 2 بود استفاده کردم برای ویتا ... ولی چون کشورش دانمارک بود و psn کارتش بعد هزار جور سعی و تلاش گیرم نیومد حذفش کردم به ریجن 1 ساختم ... یادمه سول سکریفایس هم فری بود ... سر همین موضوع اون تخفیف فوق العاده رو خورد که 9 دلار شد اشتباه کردم نخریدمش
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوستان کسی میدونه چطوری میشه mac address گرفت ...

سونی امروز منو بن کرد:|
حالا چه کار کنم:((
مشکلی نیست عزیزم یه اکانت دیگه بساز و دیگه با ps3هک شده به اکانت ویتا متصل نشو (2 تا اکانت داشته باش)
اگر اکانتت بیشتر از 100$ میارزه میتونی از طریق تماس تلفنی و واریز 100$ پول اکانت رو دوباره فعال کنی(به زحمتش نمیارزه)

سلام.من تصمیمم برای خرید ویتا قطعی شده فقط موندم 3g بگیرم یا wifi...
دوستانی که نسخه 3g گرفتن از سیم کارت به خوبی میشه استفاده کرد؟منظورم بازی انلاینه.اصلا به صرفه است که 3g بگیرم اخه یه دویست هزار تومنی گرون تره..

دوستانی که نسخه 3g گرفتن از سیم کارت به خوبی میشه استفاده کرد؟منظورم بازی انلاینه.اصلا به صرفه است که 3g بگیرم اخه یه دویست هزار تومنی گرون تره..
بازیها برای بخشه انلاین به WiFi نیاز دارن ! :)
3g هم من شخصا استفاده ای ندیدم ازش !!!! فقط به درده web browsing و ... یک سری از این کارا میخوره که اونم روی موبایل میشه انجام داد
به نظره من 3g نگیر ( نظره شخصی ) ... من خودم بیشتر توی خونه بازی میکنم . بیرون هم اگر نیازی باشه hot spot میزنم D:

بازیها برای بخشه انلاین به WiFi نیاز دارن ! :)
3g هم من شخصا استفاده ای ندیدم ازش !!!! فقط به درده web browsing و ... یک سری از این کارا میخوره که اونم روی موبایل میشه انجام داد
به نظره من 3g نگیر ( نظره شخصی ) ... من خودم بیشتر توی خونه بازی میکنم . بیرون هم اگر نیازی باشه hot spot میزنم D:

ممنون از جواب.بعد یه سوال دیگه این که اکانتی که روی ps3 هست رو هم میشه استفاده کرد؟
بازی فیزیکی پیشنهاد میکنید یا دیجیتالی؟
و این که رم چند گیگ بگیرم؟جدا از بازی ویدیو هم زیاد نگاه میکنم.

خوب وقتی خوب بازیش کردی بفروشش یه کم بزار روش کیلزون بگیر ... تا اونجا که میدونم کیلزون انلاین پس هم نداره ... رم 32 خوبه ...

ریجن 2 رو نمیدونم ... ولی برای ریجن 1

انچارتد
gravity rush
smart as
sonic & all star raacing
wipeout

به زودی هم street fighter vs tekken
و یه بازی دیگه هم اضافه میشن ....

همین Urban Free Style تا دو هفته پیش مجانی بود من گرفتمش ... خیلی عالیه

آره، کیلزون خیلی خوبه. سراغ پلاسم میرم! یه ساله میگیرم که راحت باشم.

من 3g ریجن 1 گرفتم، هنوز سیم کارت توش نذاشتم ببینم کار میکنه یا نه! به هر حال که اینجا لاکه، ریجن دو هم بگیری به هیچ دردی نمیخوره! ایرانسل که نتش مفت نمی ارزه! رایتلم که پول خون باباشو ازت میگیره!
به نظر من وای فای بگیر!

***راستی دوستان، یخ شکنی چیزی میشه رو ویتا استفاده کرد، جایی هست که آی پیو عوض کنی؟
کسی تا حالا تست کرده؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان این پی اس ویتا اسلیم سیم کارت میخوره یا نه چه طوریه میشه یکی یه توصیحی بده چون من اطلاعاتشو دیدم ندیدم جای درباره سیم کارت بنویسه

سلام دوستان این پی اس ویتا اسلیم سیم کارت میخوره یا نه چه طوریه میشه یکی یه توصیحی بده چون من اطلاعاتشو دیدم ندیدم جای درباره سیم کارت بنویسه
مدل Slim بر خلاف نسخه اصلي از صفحه نمايش LCD به جاي OLED استفاده ميکنه که هم باعث طول عمر باتري و کاهش وزنش ميشه و به احتمال زياد از کيفيت کمتري برخوردار است که قيمتش 180 يورو است و از 512mg حافظه داخلي برخوردار است و فعلا فقط مدل wifi آن توليد شده و از لحاظ سخت افزاري فرقي نداره،شکلش هم يکم تغيير کرده و باريکتر شده است.

سلام
دوستان این پی اس ویتا اسلیم سیم کارت میخوره یا نه چه طوریه میشه یکی یه توصیحی بده چون من اطلاعاتشو دیدم ندیدم جای درباره سیم کارت بنویسه
همونطور که دوستمون گفتم slim فقط مدله wifi فعلا عرضه میشه
1 gb هم حافظه داخلی داره که البته این 1 gb در صروتی که مموری کارت بزارید ظاهرا استفاده نخواهد شد ( اونطوری که قبلا خونده بودم ) اگر کسی خرید یا review ها اومد معلوم میشه

سلام
ببخشید الان چه بازیهایی رو پیشنهاد میکنید که از استور بگیرم ؟ بازیهایی میخوام که ارزش چند بار بازی کردن رو داشته باشه
سبکش زیاد مهم نیست

سلام
ببخشید الان چه بازیهایی رو پیشنهاد میکنید که از استور بگیرم ؟ بازیهایی میخوام که ارزش چند بار بازی کردن رو داشته باشه
سبکش زیاد مهم نیست
یه سری بازی توی لینکه امضام هست که میتونی ببینی.
بهترین بازیهایی که رفتم کلا
TearAWay -
LBP
Persona 4
Dragons Crown
MGS HD
Uncharted و چندتای دیگه بودن
از بین indie ها هم Flower - Sound Shape - Sine Mora - Terraria - Lone Survivor

بازی Sly هم خوبه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن