نمیدونم ... یک هدست wireless سونی یک جایی دارم پیداش کردم امتحان میکنممن اين چيزا حاليم نميشه :d
بگرد تو اين فروم هاي خارجي پيداش كن
فوش نديا :d
یعنی از ID دیگه ای داری استفاده میکنی ؟ بعد از system restore فکر کنم memory هم فرمت میکنه ! ( اگر داخل دستگاه بود )دوستان سلام امروز مشکلی برام پیش اومده گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
من یه ویتادارم که فریم ویرش 2.12 هستش و به کمک با TNهکش کردم وتا همین الان راهت بازی های ISOرو اجرا میکردم
ولی اشتباها وقتی دستگاه تو ریکاوری بود سیستم ریستور رو زدم و تمام اطلاعات پاک شد دستگاه با تنظیمات اولیه بالااومد
حالا مموری کات رو قبول نمیکنه ومیگه باید با ایدی خودت وارد PSN بشی ووقتی سعی میکنم متصل شم طبیعتا میخواد فریمویر رو اپدیت کنم واگر اپدیت کنم قطعا همیچی خراب میشه میخواستم بدونم
از دوستان کسی راهی برای نصب مموری بدون اپدیت فریمویر میشناسه یا باید قید این همه زحمت وهزینه رو بزنم وفریمویر رواپدیت کنم؟
بدرود
به هرحال باید id ها یکی باشه تا بشه استفاده کرد چون ویتا در یک واحد یک id قبول میکنه. اون مموری هم بهتره فرمت کنی اگر نکردی ( ممکنه تنظمیات id پیشین روش باشه )
به psn بخوای وصل شی طبیعتا Update اجباری هست و نمیشه کاریش کرد
نباید Online بشی . چون وقتی id رو sign in میکنه باید یک بار انلاین بشه و چون اپدیت اجباری هست اجازه sing in شدن به Psn رو نمیده احتمالا.