هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من اين چيزا حاليم نميشه :d
بگرد تو اين فروم هاي خارجي پيداش كن :>
فوش نديا :d
نمیدونم ... یک هدست wireless سونی یک جایی دارم پیداش کردم امتحان میکنم

دوستان سلام امروز مشکلی برام پیش اومده گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
من یه ویتادارم که فریم ویرش 2.12 هستش و به کمک با TNهکش کردم وتا همین الان راهت بازی های ISOرو اجرا میکردم
ولی اشتباها وقتی دستگاه تو ریکاوری بود سیستم ریستور رو زدم و تمام اطلاعات پاک شد دستگاه با تنظیمات اولیه بالااومد
حالا مموری کات رو قبول نمیکنه ومیگه باید با ایدی خودت وارد PSN بشی ووقتی سعی میکنم متصل شم طبیعتا میخواد فریمویر رو اپدیت کنم واگر اپدیت کنم قطعا همیچی خراب میشه میخواستم بدونم
از دوستان کسی راهی برای نصب مموری بدون اپدیت فریمویر میشناسه یا باید قید این همه زحمت وهزینه رو بزنم وفریمویر رواپدیت کنم؟
بدرود
یعنی از ID دیگه ای داری استفاده میکنی ؟ بعد از system restore فکر کنم memory هم فرمت میکنه ! ( اگر داخل دستگاه بود )
به هرحال باید id ها یکی باشه تا بشه استفاده کرد چون ویتا در یک واحد یک id قبول میکنه. اون مموری هم بهتره فرمت کنی اگر نکردی ( ممکنه تنظمیات id پیشین روش باشه )
به psn بخوای وصل شی طبیعتا Update اجباری هست و نمیشه کاریش کرد
نباید Online بشی . چون وقتی id رو sign in میکنه باید یک بار انلاین بشه و چون اپدیت اجباری هست اجازه sing in شدن به Psn رو نمیده احتمالا.

دوستان سلام امروز مشکلی برام پیش اومده گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
من یه ویتادارم که فریم ویرش 2.12 هستش و به کمک با TNهکش کردم وتا همین الان راهت بازی های ISOرو اجرا میکردم
ولی اشتباها وقتی دستگاه تو ریکاوری بود سیستم ریستور رو زدم و تمام اطلاعات پاک شد دستگاه با تنظیمات اولیه بالااومد
حالا مموری کات رو قبول نمیکنه ومیگه باید با ایدی خودت وارد PSN بشی ووقتی سعی میکنم متصل شم طبیعتا میخواد فریمویر رو اپدیت کنم واگر اپدیت کنم قطعا همیچی خراب میشه میخواستم بدونم
از دوستان کسی راهی برای نصب مموری بدون اپدیت فریمویر میشناسه یا باید قید این همه زحمت وهزینه رو بزنم وفریمویر رواپدیت کنم؟
بدرود

متاسفانه فعلا باید قید TN رو بزنی. باید دستگاه آپدیت بشه و گرنه اصلا بازی هاتو نمیتونی مجدد بگیری. در ضمن تمامی بازیهای حاوی اکسپلویت از psn برداشته شده.
برای همینه که همیشه باید با CMA بکاپ هاتو نگه داری.

یعنی از ID دیگه ای داری استفاده میکنی ؟ بعد از system restore فکر کنم memory هم فرمت میکنه ! ( اگر داخل دستگاه بود )
به هرحال باید id ها یکی باشه تا بشه استفاده کرد چون ویتا در یک واحد یک id قبول میکنه. اون مموری هم بهتره فرمت کنی اگر نکردی ( ممکنه تنظمیات id پیشین روش باشه )
به psn بخوای وصل شی طبیعتا Update اجباری هست و نمیشه کاریش کرد
نباید Online بشی . چون وقتی id رو sign in میکنه باید یک بار انلاین بشه و چون اپدیت اجباری هست اجازه sing in شدن به Psn رو نمیده احتمالا.
نه ایدی همونه فقط دستگاه اپدیت نیست به psn وصل نمیشم ,مموری رودستگاه فعال نمیشه همچنین محتویات مموریهم پاک شده ولی مهم نیست ازش بک اپ دارم ,تنها میخواستم بدون اپدیت مموری رو فعال کنم که نمیشه, اکسپولیت هم رو فریمور بالاتر کار نمیکنه پس بدرود

نه ایدی همونه فقط دستگاه اپدیت نیست به psn وصل نمیشم ,مموری رودستگاه فعال نمیشه همچنین محتویات مموریهم پاک شده ولی مهم نیست ازش بک اپ دارم ,تنها میخواستم بدون اپدیت مموری رو فعال کنم که نمیشه, اکسپولیت هم رو فریمور بالاتر کار نمیکنه پس بدرود

نه صبر کن فکر کنم راهی باشه....خبرت میکنم
یه راه هست که کلا میشه به هر ورژن دلخوای آپدیت کنی به وسیله ps3 و برای این مشکل شما هم فکر کنم بشه یه کاری کرد شما از چه بازی برای اکسپلویت استفاده میکنید؟

نه صبر کن فکر کنم راهی باشه....خبرت میکنم
یه راه هست که کلا میشه به هر ورژن دلخوای آپدیت کنی به وسیله ps3 و برای این مشکل شما هم فکر کنم بشه یه کاری کرد شما از چه بازی برای اکسپلویت استفاده میکنید؟

GOLOR رو فریمور 2.12 مشکلم اپدیت نیست یه راهی باشه رمو فعال کنم حداقل CMA دستگاه رو بشناسه

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید یه سوال.
بازیهای پی اس پی روی ویتا اجرا میشن؟
اگه میشه،چجوری امکانش هست؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 2
سلام،بعضی از بازی ها رو می ونی از استور پول بدی تهیه کنی.یه هکی هم اومده بود که ویتا فقط بازی های PSP رو اجرا میکرد که روشش تو همین انجمن فک کنم باشه...

سلام،بعضی از بازی ها رو می ونی از استور پول بدی تهیه کنی.یه هکی هم اومده بود که ویتا فقط بازی های PSP رو اجرا میکرد که روشش تو همین انجمن فک کنم باشه...

ممنون.راستی مدل 3جی یا همون سیمخورش با سیمکارت ایران کار میکنه؟

ممنون.مدلای سیمخورش با سیمکارتهای ایرانی کار میکنه؟

ممنون.مدلای سیمخورش با سیمکارتهای ایرانی کار میکنه؟

Last edited by a moderator:
دوستان برا چی پی اس ویتا انقد گرونه؟!
بعد هنوز هک نشده؟!
گرافیکش در حد پی اس 3 و ایکس باکس 360 هستش؟!

دلیل گرونی رو از دلال های محترم و اون ...... های کثیف بپرس.بالآخره اون بنده های خدا هم باید یه جوری شکم زن و بچشون رو سیر کنن.
هنوز هک نشده,یعنی شده(بود)که بازی پی اس پی رو میریختی روش که دیگه نمیشه.
گرافیکش هم در اون حد نیست.واسه دیدن گرافیکش به بازی آنچارتد و کیلزون و آساسینس کرید یه نگاهی بنداز.

اقا به نظر شما میصرفه اصلا ویتا بخرم؟اخه یه پی اس 3 کپیخور دارم ولی فقط جمعه وقت میکنم بازی کنم باهاش.
حالا می ارزه. که ویتا بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or