هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نتیجه گیری نهایی در مورد صفحه نمایش ویتا 2000

سلام.
بعد از کلی مقایسه و ویدیو که اومد تو نت هنوز معلوم نیست صفحه کدوم مدل ویتا بهتره.
پس بهتره شما کاربران عزیز نظر نهایی خودتون رو در مورد برتری صفحه نمایش یکی از این دو تا بگین تا بقیه از شک و شبهه در بیان.

دوست عزیز شک نکنید که صفحه oled ویتا قدیمی بهتر هست....از لحاظ کنتراست و عمق رنگ مشکی صفحه oled بسیار با کیفیت تر هست و رنگ های زنده تری رو ارئه میده....

تنها مزیت صفحه LCD مدل 2000 روشنایی اون هست که فکر کنم یه کم بیشتر باشه ولی مهم کیفیت هست که صفحه oled برنده است بدون شک.

دوست عزیز شک نکنید که صفحه oled ویتا قدیمی بهتر هست....از لحاظ کنتراست و عمق رنگ مشکی صفحه oled بسیار با کیفیت تر هست و رنگ های زنده تری رو ارئه میده....

تنها مزیت صفحه LCD مدل 2000 روشنایی اون هست که فکر کنم یه کم بیشتر باشه ولی مهم کیفیت هست که صفحه oled برنده است بدون شک.
اخه هنوز نگفتن چه مدل ال سی دی هست؟lcd داریم تا lcd

سلام بر همه
این ارور رو کسی می دونه چیه؟ Could not connect the internet (NW-9739-8)

وقتی می خوام وصل بشم به استور این میاد
اینترنت وصله یعنی توی سایتم میره ولی توی استور نمیره

وقتی هم تست می کنم این ارور میاد :
Could not connect to the internet.
(C2-13935-1)

مشکل چیه؟

سلام.
بعد از کلی مقایسه و ویدیو که اومد تو نت هنوز معلوم نیست صفحه کدوم مدل ویتا بهتره.
پس بهتره شما کاربران عزیز نظر نهایی خودتون رو در مورد برتری صفحه نمایش یکی از این دو تا بگین تا بقیه از شک و شبهه در بیان.
منم میگم OLED بیشترین دلیلش این هست که رنگه سیاه توی OLED عمقه بسیار بیشتری داره و باعث تفکیک بیشتری بین رنگها دیگه میشه. کلا رنگهای OLED واقعا عالی هست. ساختار OLED به طوره کل متفاوت هست از LCD . فقط هم توی Device های کوچک و جدیدتر این tech رو توی tv هم دارن میارن. هر پیکسل نوره خودش رو تامین میکنه. برای همین به نسبت شفافیت خیلی خوبی داره. اما در قبال بازتابش نور ضعیف هست که اون به نظره من زیاد مهم نیست از اونجایی که بیشتر مواقع کنسول رو توی محیط بسته استفاده خواهیم کرد.

منظورم این بود اینجا هم کاربرد داره؟
دوستان که میگن داره
حالا بیشتر با خودت هست . برای من که شخصا استفاده ای نداره .

سلام بر همه
این ارور رو کسی می دونه چیه؟ Could not connect the internet (NW-9739-8)

وقتی می خوام وصل بشم به استور این میاد
اینترنت وصله یعنی توی سایتم میره ولی توی استور نمیره

وقتی هم تست می کنم این ارور میاد :
Could not connect to the internet.
(C2-13935-1)

مشکل چیه؟
یه سری از دوستان کلا در هنگام اتصال به استور مشکل دارن و میگن هیتلر هستش ... یک سری هم ندارن
این ارور هم بیشتر برمیگرده به مشکلات نت
میتوی روتر رو ریست کنی. تنظیماته نته مربوطه رو پاک و دوباره متصل کنی . همچنین میتونی DNS رو :

c2-13935-1 عموما مربوط به نت خودت هست :
1) settings
2) network
3) wi-fi settings
4) Access my point آنتخاب کن
5) advavanced settings
6) Set DNS to Manual
a. primary DNS to 4.2.2.2
b. secondary DNS to 4.2.2.
ممکنه درست بشه ! گارانتی نیست با این که دوستان اخریا میگن استور رو هیتلر کردن.

شمار 8 از اون ارور مربوط به مشکل خودت هست
اگر n xxxxx - 7 باشه مشکلات از سروره بیشتر که نیست
c2-14900-4 باز مربوط به مشکلات کانکشن هست اگر این ارور هم دیدی

دوستان سلام امروز مشکلی برام پیش اومده گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه
من یه ویتادارم که فریم ویرش 2.12 هستش و به کمک با TNهکش کردم وتا همین الان راهت بازی های ISOرو اجرا میکردم
ولی اشتباها وقتی دستگاه تو ریکاوری بود سیستم ریستور رو زدم و تمام اطلاعات پاک شد دستگاه با تنظیمات اولیه بالااومد
حالا مموری کات رو قبول نمیکنه ومیگه باید با ایدی خودت وارد PSN بشی ووقتی سعی میکنم متصل شم طبیعتا میخواد فریمویر رو اپدیت کنم واگر اپدیت کنم قطعا همیچی خراب میشه میخواستم بدونم
از دوستان کسی راهی برای نصب مموری بدون اپدیت فریمویر میشناسه یا باید قید این همه زحمت وهزینه رو بزنم وفریمویر رواپدیت کنم؟
بدرود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or