هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

توییتش این بود
PS Vita system update 2.61 is coming soon, system software stability during use of some features has been improved

کلا فقط برای افزایش Perfromance و احتمالا Security اینا هست

مشکلی پیدا کرده ؟
دقیقا نمیدونم ساختار تاچ پشت چه طوری هست
چون به نظر میرسه به بدنه پشت وصل هست. فکر نمیکنم عوض کردنش به این اسونی باشه
به طرز وحشتناکی خط و خش افتاده...ینی تو ظلمات شب هم خشا دیده میشه...

منم نمی دونستم صفحه ی پشت ویتا خش میوفته یک بار تو جیب شلوارم گذاشتمش بعد که اومدم خونه دیدم که چند تا خش افتاده روش . و مشکل اینجاست که اگه صفحه ی پشت عوض هم بشه چقدر هزینه میتونه داشته باشه یا اصلا تو ایران کسی همچین کاری میکنه یا نه خدا میدونه:(

منم نمی دونستم صفحه ی پشت ویتا خش میوفته یک بار تو جیب شلوارم گذاشتمش بعد که اومدم خونه دیدم که چند تا خش افتاده روش . و مشکل اینجاست که اگه صفحه ی پشت عوض هم بشه چقدر هزینه میتونه داشته باشه یا اصلا تو ایران کسی همچین کاری میکنه یا نه خدا میدونه:(
خش تاچ پشت اهمیتی نداره چراکه خش ها تنها مانع دید صفحه نمایش میشن و اون پشت صفحه نمایشی وجود نداره
همچنین تاچ پشت مثل بر چسب به بدنهی ویتا چسبیده و به تنهایی قابل تعویض نیست

سلام من یه ps پلاس یک ساله گرفتم و روی اکانتم فعالش کردم بعد الان میخوام یه اکانت جدید درست کنم و اکانت قبلیمو deactive کنم.میشه پلاسم رو از روی اکانت قبلی غیر فعال کنم و روی اکانت جدیدم همون پلاس رو فعال کنم؟

سلام من یه ps پلاس یک ساله گرفتم و روی اکانتم فعالش کردم بعد الان میخوام یه اکانت جدید درست کنم و اکانت قبلیمو deactive کنم.میشه پلاسم رو از روی اکانت قبلی غیر فعال کنم و روی اکانت جدیدم همون پلاس رو فعال کنم؟

به هیچ وجه امکان پذیر نیست .
فقط روی همون اکانت هست .

سلام دوستان .. من میخوام ویتا بخرم ..ولی قبل خرید
سرور های کال او دیوتی چطوره؟ مثل کنسول های خونگی پر هستن یا نه؟ یا باید یکسال منتظر بمونیم پلیر بیاد به بازی جوین شه؟
الان کیل زون و یونیت 13 رو راحت بازی میکنین؟

سلام دوستان .. من میخوام ویتا بخرم ..ولی قبل خرید
سرور های کال او دیوتی چطوره؟ مثل کنسول های خونگی پر هستن یا نه؟ یا باید یکسال منتظر بمونیم پلیر بیاد به بازی جوین شه؟
الان کیل زون و یونیت 13 رو راحت بازی میکنین؟

killzone که تازه این هفته میاد . روی بتا سرورهاش خوب بود
اثلا پولت رو برای coll of duty دور نریز اگر روی کنسول بازی میکنی یا pc ... چون ارزشش 0 هست !

unit هم فقط co op داره . من 1 بار بازی کردم ok بود. حالا بچه ها رو نمیدونم !

killzone که تازه این هفته میاد . روی بتا سرورهاش خوب بود
اثلا پولت رو برای coll of duty دور نریز اگر روی کنسول بازی میکنی یا pc ... چون ارزشش 0 هست !

unit هم فقط co op داره . من 1 بار بازی کردم ok بود. حالا بچه ها رو نمیدونم !
پس ارزش داره الان 1.035تومن برای تری جی(انلاک) بدم؟!
برنامه برای فیلم دیدن هست؟ میشه انواع فرمت ها رو باهاش دید یا فقط ام پی فور؟

Unit 13 اگه بهترین بازی ویتاذ نباشه سرگرم کننده ترین بازی ویتا تا به امروزه ! فقط بستگی داره اهل بازی تاکتیکی باشی یا نه نمیشه یه دفعه بری تو دل دشمن برنامه ریزی می خواد . اگه ویتا می گیرید حتما تهیه کنید . Unit 13 سرور هاش بد نیست ولی عالی هم نیست .

پس ارزش داره الان 1.035تومن برای تری جی(انلاک) بدم؟!
برنامه برای فیلم دیدن هست؟ میشه انواع فرمت ها رو باهاش دید یا فقط ام پی فور؟

اگر برای آنلاین بازی کردن میخواید 3g بگیرید باید بگم :
من خودم الان 3g آنلاک دارم روش هم رایتل هست ؛ این 3g رو فقط در چند جا میتونید استفاده کنید :
گشت و گذار در نت و استور (بدون ساپورت فارسی) ؛ بروز رسانی تروفی ها و جزئیات ساده مثل امتیازات در مراحل بازی ها ؛ دانلود فایل های کمتر از 20 مگ و در نهایت آنلاین برخی بازی ها که تعدادشون انگشت شمار است.
ولی برای آنلاین بازی کردن اکثر بازی ها باید WiFi استفاده کنید. (تا اینجا Uncharted که انلاین نداره ؛ Asphalt ، Silent Hill و Unit 13 حتما WiFi باشه)

برای فیلم هم فقط MP4 و با کودک Mpeg4 رو اجرا میکنه تا اینجای کار

اگر برای آنلاین بازی کردن میخواید 3g بگیرید باید بگم :
من خودم الان 3g آنلاک دارم روش هم رایتل هست ؛ این 3g رو فقط در چند جا میتونید استفاده کنید :
گشت و گذار در نت و استور (بدون ساپورت فارسی) ؛ بروز رسانی تروفی ها و جزئیات ساده مثل امتیازات در مراحل بازی ها ؛ دانلود فایل های کمتر از 20 مگ و در نهایت آنلاین برخی بازی ها که تعدادشون انگشت شمار است.
ولی برای آنلاین بازی کردن اکثر بازی ها باید WiFi استفاده کنید. (تا اینجا Uncharted که انلاین نداره ؛ Asphalt ، Silent Hill و Unit 13 حتما WiFi باشه)

برای فیلم هم فقط MP4 و با کودک Mpeg4 رو اجرا میکنه تا اینجای کار

مدل gps 3g افلاین داره

مدل gps 3g افلاین داره

اگه این الان سواله باید بگم که این سوال جوابش خیر هست ؛ به محض اولین ورود متن موافقت با قوانین مربوطه رو میده که باید تایید کنید که موافقید و بعد از اون هم هر بار که برنامه رو باز کنید مشاهده می کنید که در حال استفاده از اینترنت به هر نحو ممکنه است (2g 3g wifi gprs edge h ...) و اگر موفق به اتصال نشه پیغام میده که
You must connect to a network to use this application.
و در ضمن خیلی هم خونه ما رو دقیق نشون نمیده جای دیگه امحتان نکردم که جواب قطعی بدم.

اگر هم این یه جمله خبریه باید بگم طبق متن بالا که نوشتم ؛ رد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or