هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام به همه
یه سوال
ارور NP-8996-2 کسی می دونه چی هست و چجوری درست میشه ؟ :(
خیلی گیر داده
لطفا کمک کنید
در چه صورت با این ارور مواجه شدی ؟
از این ارورهای نادر هستا !
من یک بازی توی lbp به هم خورد
فکر کنم بیشتر به خاطر نت باشه اگر اشتباه نکنم
بازی زیاد اطمینان ندارم.
اگر موقع انلاین زدن میاد که به خاطره نت
یک ریسیتی دستگاه رو بکن یا wifi رو پاک کن و دوباره رجیستر کن باید ok باشه.

در چه صورت با این ارور مواجه شدی ؟
از این ارورهای نادر هستا !
من یک بازی توی lbp به هم خورد
فکر کنم بیشتر به خاطر نت باشه اگر اشتباه نکنم
بازی زیاد اطمینان ندارم.
اگر موقع انلاین زدن میاد که به خاطره نت
یک ریسیتی دستگاه رو بکن یا wifi رو پاک کن و دوباره رجیستر کن باید ok باشه.

نتی بودنش که نته :دی
حالا نمی دونم

من هم ویدیو اجرای سیستم عامل اندروید رو رو ویتا در سایت gamepsvita.com دیدم ولی فکر کنم فیکه البته خیلی واقعیه و یارو داخل منو ها هم میره ولی هیچ اپی رو باز نمیکنه تازه مال سیستم عامل ios رو هم گذاشتن ولی ویدیویی در رابطه باهاش ندیدم تازه اجرای بازی های ds رو vita رو هم گذاشتن که یارو بازی های ds رو رو vita اجرا میکنه حالا بی خیال اگه واقعی بود wololo هم این هک رو داخل سایتش قرار میداد از ما گفتن تو این چند روز اینقدر ویدیو فیک دیدم که به سختی چیزی رو میتونم باور کنم:(

من هم ویدیو اجرای سیستم عامل اندروید رو رو ویتا در سایت gamepsvita.com دیدم ولی فکر کنم فیکه البته خیلی واقعیه و یارو داخل منو ها هم میره ولی هیچ اپی رو باز نمیکنه تازه مال سیستم عامل ios رو هم گذاشتن ولی ویدیویی در رابطه باهاش ندیدم تازه اجرای بازی های ds رو vita رو هم گذاشتن که یارو بازی های ds رو رو vita اجرا میکنه حالا بی خیال اگه واقعی بود wololo هم این هک رو داخل سایتش قرار میداد از ما گفتن تو این چند روز اینقدر ویدیو فیک دیدم که به سختی چیزی رو میتونم باور کنم:(

ممنون بشه عاليه
كسي هست كمكم كنه

دوستان اگه روی oled یه ترک بیفته کل صفحه نمایشو باید عوض کرد یعنی از کلشه؟ یا همون نقطه ی خاص؟:((
الان میتونی از تاچ صفخه استفاده کنی اصلا صفحه چیزی نشون میده تازه اولین باره شنیدم صفحه ی ضد خش ترک ور داره چطوری این اتفاق افتاد و تازه فکر کنم اگه صفحش رو عوض کنن کمتر 100 نباشه

الان میتونی از تاچ صفخه استفاده کنی اصلا صفحه چیزی نشون میده تازه اولین باره شنیدم صفحه ی ضد خش ترک ور داره چطوری این اتفاق افتاد و تازه فکر کنم اگه صفحش رو عوض کنن کمتر 100 نباشه
صفحه لمسیش درسته
خدا بهم رحم کنه:((

ممنون
پس نه اندریود نه امولاتور داره ؟
میشه یه سایت خارجی در مورد هکش بهم بدید
اینم یه سایت معتبر که برای ویتا هک منتشر میکنه wololo.net

- - -ویرایش - - -

صفحه لمسیش درسته
شاید فقط محافظ روی ویتا ترک بر داشته چون برای تولید ویتا یه صفحه ی محافظ خیلی باریک روی صفحه ی ویتا قرار میدن تا از خش افتادن و ضربه به صفحه نمایش جلوگیری بشه:-$

ممنون
پس نه اندریود نه امولاتور داره ؟
میشه یه سایت خارجی در مورد هکش بهم بدید
اندروید که نه
اما بقیه امولاتر ها هم فکر نمیکنم اما یک سری از بچه های تایپک هک هم بپرسی خیلی خیلی بیشتر میدونن

صفحه لمسیش درسته
کلا ضربه خیلی باید بد و سنگین باشه که به قسمت داخلی دستگاه صدمه بزنه. اینطور که تاچت کار میکنه فقط صفحه رو هستش . مشکلی نباید فعلا پیش بیاد ×_×

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or