هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

کلا ضربه خیلی باید بد و سنگین باشه که به قسمت داخلی دستگاه صدمه بزنه. اینطور که تاچت کار میکنه فقط صفحه رو هستش . مشکلی نباید فعلا پیش بیاد ×_×[/QUOTE]

جالب اینجاست که اگه بخواهی تعمیرش کنی اون صفحه ی محافظ کل پوشش جلوی دستگاه رو شامل میشه که فکر نکنم به این راحتی عوض بشه:)

پس سوال من اینه الان:
اگه این محافظ انقد قویه پس چرا من تصویری ندارم:(:((
داداش صفحه تاچ اصلا ربطی به بودن ونبودن تصوی نداره OLED احتمالا سوخته و باید پنل رو عوض کنی اجزای داخلی هم هیچ اسیبی نمیبینن زیر 2 میل پلاستیک محافظت میشن

یه سوال ساده یه کلامی از دوستانی که تجربه بازی ها PSP روی PS Vita رو دارند دارم :روی کدام بهتره؟ PS Vita یا خود PSP.

روی خود PSP . من MGS PEACE FKER رو هم روی PSP بازی کردم هم روی PS Vita نسخه PSP بهتره .
روی ویتا اولش خیلی تو ذوق می زنه ولی عادت کنی مشکلی نداره .

آلبته نافگته نماند بازیهای psp رو که میرید طبیعتا upscale میشه به سایز تصویر ویتا و چون AA ندارن گوشه های ناصاف خیلی تو ذوق هستن !
حالا دستتون رو روی تصویر نگه دارید اونقوت option میاد بالا که با تیک زدن افکت Trilinear تصویر رو خیلی بهتر میکنه توی اکثر جاها !

آقا میخوام یه چیزی بهتون بگم که خیلی جالبه البته ممکنه بعضی دوستان میدونستن ولی واسه اونایی که نمیدونستن میگم :
ما یه چن روزی رفتیم مسافرت ویتا رو پر از فیلمو اهنگو اینا کردیم وقتی رسیدیم یه دو ساعتی سرمونو گذاشتیم بکپیم خیر سرمون یه بنده خدایی انقد ویتا رو روشن کرد پسورد زدو نتونست بره تو که این اتفاق افتاد... بعد از 5 بار زدن پسورد و به طبع! اشتباه زدنه اون دستگاه قفل شد و ویتا فکر کرد دزدیده شده بنابراین زد مموری رو قفل کرد و ارور داد تا وقتی که به اینترنت وصل نشی و وارد اکانت خودت نشی نمیتونی از مموری استفاده کنی!
این شد که ما کل مسافرتو بدون ویتا شدیم اما حداقل فهمیدیم کار امنیتی ویتا خیلی درسته...

سلام ویتا با کدوم سری از مودم ها سازگار منظورم سری nیاgومودم اکسس پوینت بهتره یا وایرلس برای ویتا
What!?!?!?!?
باو برو يدونه مودم وايرلس يا dlink يا tplink بگير...سري n ياg هم منظورتو نفهميدم!باو اكسس پوينت در واقع همون مودم وايرلسه ديگه!
اگه منظورت اينه كه جدا دانگل بگيري نه معمولا كيفيت خوبي ندارن...

What!?!?!?!?
باو برو يدونه مودم وايرلس يا dlink يا tplink بگير...سري n ياg هم منظورتو نفهميدم!باو اكسس پوينت در واقع همون مودم وايرلسه ديگه!
اگه منظورت اينه كه جدا دانگل بگيري نه معمولا كيفيت خوبي ندارن...
سری
n ياg دوتااستاندارد شبکه وای فای هستند

بچه ها این آپدیت 2.61 چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟

من صبح آپدیت کردم اما چیز خاصی ندیدم

توییتش این بود
PS Vita system update 2.61 is coming soon, system software stability during use of some features has been improved

کلا فقط برای افزایش Perfromance و احتمالا Security اینا هست

بچه ها صفحه تاچ پشت رو میشه عوض کرد آیا...؟
مشکلی پیدا کرده ؟
دقیقا نمیدونم ساختار تاچ پشت چه طوری هست
چون به نظر میرسه به بدنه پشت وصل هست. فکر نمیکنم عوض کردنش به این اسونی باشه

سلام ویتا با کدوم سری از مودم ها سازگار منظورم سری nیاgومودم اکسس پوینت بهتره یا وایرلس برای ویتا
ویتا حساسیتی روی سازگاری با عنواع و اقصام wifi نداره ... مثل همه دیگر device ها

سونی در راستای جلو گیری از هک های ارایه شده توسط سایت wololo برای ویتا اپدیت جدید ارایه داده تا نزاره کسی ویتا رو هک کنه البته وقتی میگم هک در این حد که بازی های سگا و غیره رو بالا بیاره ولی یکی تو سایت wololo اینطور نوشته (ببخشید مردم.......اما کیلزون بتا داره باهام تماس میگیره.....اپدیت کن):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or