majidharami
کاربر سایت
هارد ریست چیه؟hard reset کردی ؟
ممکنه server های خوده بازی قطع باشه اگر بازیش تمام انلاین هست
میتونی wifi خاموش کنی امتحان کنی
یا به یک wifi دیگه وصل بشی
هارد ریست چیه؟hard reset کردی ؟
ممکنه server های خوده بازی قطع باشه اگر بازیش تمام انلاین هست
میتونی wifi خاموش کنی امتحان کنی
یا به یک wifi دیگه وصل بشی
30 ثانیه دکمه power رو نگه داری ریست میشه از منوی ریکاوری میاد بالاهارد ریست چیه؟
احتمالا باگه نرم افزاریه !یه سوال من وقتی ویتام رو به wifi وصل می کنم و صفحه رو قفل میکنم لمسش کار نمی کنه دلیلش چیه راستی ارمان عکس اواتارت چه دافیه
(شوخی کردم)![]()

سلام به همه
یک سوال
من یک کاستوم فریم ویر از wololo گرفتم
که توش چند تا فایل داره و دو تا چیز با پسوند prx
چجوری این را باید بریزم روی ویتا؟
سلام
من یک اکانت ویتا دارم توش یک سری بازی خریدم و آنلاین پس دارم، اکانت ریجن 2 اه و برای انگلیس اه
از اونجایی که پوند خیلی گرونه و قیمت های استور بالاست می خوام الان اکانت امارات بسازم، می خواستم ببینم راهی هست بازی ها و آنلاین پس هام رو انتقال بدم به اکانت جدید؟
دوستان 2 تا سوال داشتم. هر اکانت psn حداکثر رو چند تا کنسول ویتا قابل استفاده است؟ و هر بازی ایی که از استور میخری چند بار میتونی از استور دانلود کنی؟
شما یک نگاه بنداز :http://forum.bazicenter.com/thread54151/
این تاپیک ازونجا سوال کن ولی فک نکنم بتونی بریزیش چون ناقصه هنوز.
نه هیچ راهی نداره
سوال اولتدوستان 2 تا سوال داشتم. هر اکانت psn حداکثر رو چند تا کنسول ویتا قابل استفاده است؟ و هر بازی ایی که از استور میخری چند بار میتونی از استور دانلود کنی؟

سلام عزیزسلام
اکانت psn plus برای انلاین بازی کردن؟؟؟؟؟
برای psp vita چه جوری میشه خرید؟؟؟؟؟
سلام عزیز
خوبی
قضیه نیاز به account plus برای انلاین بازی کردن مربوط به ps4 هست. بازیهای vita رو میشه بدون نیاز به پلاس همانند ps3 بازی کردتنها مانع انلاین بازی کردنت میتونه کد استفاده شده باشه ( اگر دسته دو باشه ! )
برای ویتا هم میتونی برای اکانتت شارج بگیری و از توی store بخریشهمه استورها بخش پلاس رو داره
خیرپس برای انلاین بازی کردن نیاز به plus نیست؟؟؟؟
من تازه میخوام ویتا بخرم زیاد وارد نیستم.
الان فقط یه اکانت درست میکنم و بعد برای بازی خریدن باید شارژش کنی درسته؟؟؟؟؟