هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من تو فروشگاه های اینترنتی فروشگاهی که اکانت پلاس انگلستان بفروشه پیدا نکردم.

کسی اطلاع داره که با PSN کارت میشه پلاس خرید یا نه؟ من تو سایت های خارجی که سرچ کردم جوابشون مثبت بود.تو استور من هم برای خرید پلاس دو راه هستش یکی استفاده از کردیت کارت یکی هم خرج کردن از کیف پول که با همون پی اس ان کارت و با کد promotion شارژ میشه.

لطفا اگه جایی برای خرید پلاس انگلستان و یا PSN کارت با قیمت مناسب سراغ دارید لطف کنید بدید.من خودم این فروشگاه رو از بقیه مناسب تر دیدم:
PlayStation Network - 20$ - US - Persi Box PSN 20 pound 81000 T

یه 25 پوندی یا 35 پوندی بگیر ! به صرفه تره برای اروپا

یه 25 پوندی یا 35 پوندی بگیر ! به صرفه تره برای اروپا

نه داداش اگر منظورت همین سایت پرسی باکس هستش اگر 25 پوندی بگیرم به ازای هر پوند 5100 تومن باید بدم اما اگر 20 پوندی بگیرم هر پوند میشه 4000 تومن.

بماند که برای همون 20 پوند 40000 تومن پول دلالی میدیم!باید فکر باز کردن حساب پی پال یا ویزا کارت باشیم تا از شر این دلال ها خلاص شیم.

نه داداش اگر منظورت همین سایت پرسی باکس هستش اگر 25 پوندی بگیرم به ازای هر پوند 5100 تومن باید بدم اما اگر 20 پوندی بگیرم هر پوند میشه 4000 تومن.

بماند که برای همون 20 پوند 40000 تومن پول دلالی میدیم!باید فکر باز کردن حساب پی پال یا ویزا کارت باشیم تا از شر این دلال ها خلاص شیم.

فکر کردی گرفتنش آسونه؟البته منظورم کردیت کارت دائم هست.
ما که زمان خاتمی گرفتیم دهنمون مزین شد.

فکر کردی گرفتنش آسونه؟البته منظورم کردیت کارت دائم هست.
ما که زمان خاتمی گرفتیم دهنمون مزین شد.

دارم بدون حق دلالی اشتراک پلاس سه ماهه انگلستان رو 66000 تومن معامله میکنم.البته برای آمریکا ارزون تر درمیاد 56000 تومن.اگه جواب گرفتم به بقیه دوستان هم معرفی میکنم.

آخرین ویرایش:
دارم بدون حق دلالی اشتراک پلاس سه ماهه انگلستان رو 66000 تومن معامله میکنم.البته برای آمریکا ارزون تر درمیاد 56000 تومن.اگه جواب گرفتم به بقیه دوستان هم معرفی میکنم.

آهان.من فکر کردم میگی که خودمون یه کردیت کارت دائم به اسم خودمون بگیریم.

آقا من می خوام PSP GO رو بفروشم یه Vita بخرم.
این کار رو کنم؟
وقتی می خری اول توش بازی داره؟
هنوز هک نشده؟
همه راضی هستن ازش؟
قیمت الآن Wi-Fi ش چنده؟

دوستان من وقتی وارد Friends میشم بعد چند ثانیه که میخواد وصل شه ارور کانشکن میده و بعدش آفلاین فقط دوستامو نشون میده و فقط میشه درخواست دوستی هارو ادد کرد
مشکل چیه ؟
همه کاریم کردم

آقا من می خوام PSP GO رو بفروشم یه Vita بخرم.
این کار رو کنم؟
وقتی می خری اول توش بازی داره؟
هنوز هک نشده؟
همه راضی هستن ازش؟
قیمت الآن Wi-Fi ش چنده؟
اگر با قیمت بازیاش مشکلی نداری upgrade خوبی هست. اگر بازیهای psp go رو انلاین خریدی که میشه روی ویتا دانلود کرد
خیر توش بازی اینا هیچی نداره . بازیهای مجانیش هم مالی نیستن. خسته میشی بعد از چند ساعت یا چند دقیقه با jetpack joyride بد نیست.
حتما باید باهاش مموری کارت بخری
خیر خبری از هک نبوده
همه که نه ! اما من راضی هستم. مجموعه بازیهایی که تا الان براش اومده رو دوست داشتم
قیمت رو دوستان باید راهنمایی کنن پوزش :)

دوستان من وقتی وارد Friends میشم بعد چند ثانیه که میخواد وصل شه ارور کانشکن میده و بعدش آفلاین فقط دوستامو نشون میده و فقط میشه درخواست دوستی هارو ادد کرد
مشکل چیه ؟
همه کاریم کردم
ارورش چی هست ؟
عجیبه !!! به نظرم یک بار wifi که بهش وصلی رو delet کن دوباره وصل شو یا روتر رو هم خاموش روشن کن. اگر ارور همیشه میاد معمولا میتونه یک Hard reset فیکسش کنه.

سلام ویتا منوی ریکاوری داره؟

چجوری میشه دستگاه رو فرمت کرد؟ تا با یوزر جدید به PSN وصل شد؟
اره داره

دوتا روش هست. یکی اینکه دستت رو 30 ثانیه نگه داری روی Power که در واقع hard reset میشه از منوی ریکاوری میاد بالا
یکی اینکه
میخوای روشن کنی دستت رو روی ps button و پاور و r نگه داری همزمان برای 10 ثاینه و منوی ریکاوری Boot میشه !

بعدش factory reset میکنی و میتوی اکانت جدید بزاری.

کمک فوری دارم سکته میکنم، ویتام چن روز پیش شارژش قرمز بودتازه الان زدمشبه شارژ منتها چراغ نارنجیه روشن میشه و بعد چند ثانیه خاموش میشه دوباره روشن میشه( چشمک ) یعنی دارم دیوونه میشم شارژرمم سیمش از ا نجایی که به سر یو اس بی تبدیل برق میخوره پوسته محافظ سیمش( پلاستیک سیاه ) پاره شده و سیمهابیرون زدنو چسبیدند به اونجا ، ویتا سوخته یا شارژر خرابه؟ بخدا یدنیا ممنونتون میشم اگه بگین

کمک فوری دارم سکته میکنم، ویتام چن روز پیش شارژش قرمز بودتازه الان زدمشبه شارژ منتها چراغ نارنجیه روشن میشه و بعد چند ثانیه خاموش میشه دوباره روشن میشه( چشمک ) یعنی دارم دیوونه میشم شارژرمم سیمش از ا نجایی که به سر یو اس بی تبدیل برق میخوره پوسته محافظ سیمش( پلاستیک سیاه ) پاره شده و سیمهابیرون زدنو چسبیدند به اونجا ، ویتا سوخته یا شارژر خرابه؟ بخدا یدنیا ممنونتون میشم اگه بگین

بزارش به شارژ باشه درست می شه

این حالت موقعی اتفاق میفته که باتری خالی شده باشه و حتی توان روشن کردن سیستم هم نداشته باشه، بزاری کمی شارژ شه درست می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or