اینطور که من دیدم بازی های پلاس تموم کشورها جز آمریکا یکی هستند.پلاس ترکیه:
PlayStation Plus
Instant Games:LEGO Lord of Rings , When vikings Attack ,Uncharted:Golden Abyss & Gravity Rush
از نظر جغرافیایی که ترکیه ریجن 3 هستش ولی با توجه به اینکه جزو اروپا محسوب میشه نمیدونم ریجن 2 میشه یا نه!
بله EA تایید کرده.
region بندیها :
1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western and Central Europe; Western Asia; Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; United Kingdom, Turkey, French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong
4 Australia; New Zealand; Oceania; Central and South America; Caribbean; Mexico
5 Ukraine, Belarus, Russia, Africa, Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 China
ترکیه هم از 2 حساب میشه
البته ممکنه region بیشتر باشه ! نیدونم :\
... فکر کنم gravity rushو uncharted و یا wipeout برای عموم کشورها هست. بقیه plus هاشون میتونه فرق داشته باشه یا یکی باشه. مثلا استرالیا و نیوزلند هم فرق داره ×_× البته در مجموع اکثر بازیای که برای ریجنهای مختلف فری میشن ممکنه دوره بعدی برسه به ریجنهای دیگه !!! :\
الان پلاس من برای ویتا
مشکل:
تو sound shapes با ارور مواجه میشم و دستگاه خاموش میشه.نقطه ی خاصی از بازی این مشکل پیش نمیاد ولی تو همون مراحل اول دوم اتفاق میوفته.
کد ارور: c2-12828-1
دستگاه رو ریست کردم و مموری رو فرمت ولی درست نشد. قبلا به همچین مشکلی برنخورده بودم...
عجیبه ! این ارور رو بیشتر توی مشکلات نت اینا دیده میشه
موقع بازی اینترنت رو disable کن ببین حل میشه ؟
امتحان کرده بودی بازی رو یک بار دیگه دانلود کنی ؟
به نظرم وقتی که فرمت کردی و فکتوری ریست کردی بایستی یک rebuild database هم میکردی چون این گزینه خیلی کمک میکنه مشکلات مختلف حل بشه.
وقتی backup رو ریستور میکنی دیتا souns shape نباشه . دوباره دانلودش کن :\
اما احتماله اینکه rebuild database حل کنه زیاد -
- - -ویرایش - - -
پس دوستان منم اکانت US بسازم دیگه؟
بعد ادرس و زیپ کد و اینا رو چی بدم؟باید درست بدم یا همینطور الکی هم بدم میشه؟
از توی google map میتونی در بیاری راحت

نه الکه که پست کد رو حداقل قبول نمیکنه !