هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان برای اولین بار یه اکانت psn میخوام بسازم و برای ویتا هم میخوام استفاده کنم!دستگاه ریجن 2 هست،کشور رو usa انتخاب کنم که مشکلی پیش نمیاد؟
بعد کدوم کشور رو انتخاب کنم بهتره؟بازیهای کدوم یکی ارزونتر میشه؟و برای کدوم بازیهای free زیاد هست؟uk یا usa یا...؟
ترکیه رو انتخاب کنم چطوره!؟همسایه هم هست!:دی
کلآ بدجوری تو انتخاب کشور موندم،کمکم کنید...:x

دوستان برای اولین بار یه اکانت psn میخوام بسازم و برای ویتا هم میخوام استفاده کنم!دستگاه ریجن 2 هست،کشور رو usa انتخاب کنم که مشکلی پیش نمیاد؟
بعد کدوم کشور رو انتخاب کنم بهتره؟بازیهای کدوم یکی ارزونتر میشه؟و برای کدوم بازیهای free زیاد هست؟uk یا usa یا...؟
ترکیه رو انتخاب کنم چطوره!؟همسایه هم هست!:دی
کلآ بدجوری تو انتخاب کشور موندم،کمکم کنید...:x

به نظرم us رو انتخاب کنی بهتره هم بازی هاش ارزون تره و اینکه بیشتر بازیا اول رو استور us میاد(اگه بخوای عضو پلاس هم بشی ارزونتر درمیاد نسبت به جاهای دیگه) و زود آپدیت میشه. کلا از همه نظر بهتره به نظرم

به نظرم us رو انتخاب کنی بهتره هم بازی هاش ارزون تره و اینکه بیشتر بازیا اول رو استور us میاد(اگه بخوای عضو پلاس هم بشی ارزونتر درمیاد نسبت به جاهای دیگه) و زود آپدیت میشه. کلا از همه نظر بهتره به نظرم
خب اخه از کجا به store us دسترسی داشته باشم!
یه اکانت با انتخاب کشور دوست و همسایه ترکیه:دی ساختم!ولی حالا یه id دیگه پیدا کردم که بین ای دیها نیست و چون نمیتونم اینو عوض کنم میخوام یه ای دی جدید با اون اسم باز کنم!
قیمت بازیها رو به لیر(TL) زده که فک کنم هر 1TL به پول ما حدودآ 1500 تومن میشه!چون یه اشنا تو ترکیه دارم که فک کنم کارت بانکی اونجا رو داشته باشه ترکیه رو انتخاب کردم!
ولی الان تو این اکانت جدید موندم کدومو انتخاب کنم!ترکیه از اروپاست و بازیهای رایگان و ایناش که با UK فرقی نداره و همشون اکانت اروپا محسوب میشن دیگه؟
USA رو انتخاب کنم چون ریجن دستگاه 2 هست مشکلی پیش نمیاد که؟

خب اخه از کجا به store us دسترسی داشته باشم!
یه اکانت با انتخاب کشور دوست و همسایه ترکیه:دی ساختم!ولی حالا یه id دیگه پیدا کردم که بین ای دیها نیست و چون نمیتونم اینو عوض کنم میخوام یه ای دی جدید با اون اسم باز کنم!
قیمت بازیها رو به لیر(TL) زده که فک کنم هر 1TL به پول ما حدودآ 1500 تومن میشه!چون یه اشنا تو ترکیه دارم که فک کنم کارت بانکی اونجا رو داشته باشه ترکیه رو انتخاب کردم!
ولی الان تو این اکانت جدید موندم کدومو انتخاب کنم!ترکیه از اروپاست و بازیهای رایگان و ایناش که با UK فرقی نداره و همشون اکانت اروپا محسوب میشن دیگه؟
USA رو انتخاب کنم چون ریجن دستگاه 2 هست مشکلی پیش نمیاد که؟

ترکیه ریجنش آسیا محسوب میشه نه اروپا

در ضمن ریجن دستگاه ربطی به اکانتی که میساری نداره میتونی us بسازی

از نظر قیمت پلاسش که قیمتشون زیاد فرقی نمیکنه:

پلاس انگلستان 11.99 پوند که با پوند حدود 5000 تومن میشه 59950 تومن

پلاس آمریکا 17.99 دلار که با دلار حدود 3300 تومن میشه 59367 تومن.

پس 11.99 پوند با 17.99 دلار فرقی نمیکنه پس نباید قیمتشون رو تو انتخاب ترتیب اثر داد.فقط باید با توجه به بازی هاشون یکی رو انتخاب کرد که اینم سلیقه ای هستش.بازی هاشو می تونید برید صفحه ی 242 همین تاپیک و مقایسه کنید:

http://forum.bazicenter.com/thread57851/page242/

ترکیه ریجنش آسیا محسوب میشه نه اروپا

در ضمن ریجن دستگاه ربطی به اکانتی که میساری نداره میتونی us بسازی
دادا مطمئنی ترکیه از اسیا محسوب میشه؟مگه ریجن 2 نیست؟خب تو استور اینا چه بازیهای رایگانی پیدا میشه؟

خب تو استور اینا چه بازیهای رایگانی پیدا میشه؟

دموها و بازی های فری تو پلی.

بازی های رایگانش تو بخش free to play هستند که از PS store ویتا (برای اکانت های آمریکا) قابل دسترسه که من تو اکانت اروپا این بخش رو ندیدم البته 6-7 تا بازی آتاری بیشتر نبودند که بنظرم ارزش بازی هم نداشتند.

ولی بعضی دموها واقعا ارزش دانلود کردنو داشتند.

مشکل:
تو sound shapes با ارور مواجه میشم و دستگاه خاموش میشه.نقطه ی خاصی از بازی این مشکل پیش نمیاد ولی تو همون مراحل اول دوم اتفاق میوفته.
کد ارور: c2-12828-1
دستگاه رو ریست کردم و مموری رو فرمت ولی درست نشد. قبلا به همچین مشکلی برنخورده بودم...

دموها و بازی های فری تو پلی.

بازی های رایگانش تو بخش free to play هستند که از PS store ویتا (برای اکانت های آمریکا) قابل دسترسه که من تو اکانت اروپا این بخش رو ندیدم البته 6-7 تا بازی آتاری بیشتر نبودند که بنظرم ارزش بازی هم نداشتند.

ولی بعضی دموها واقعا ارزش دانلود کردنو داشتند.
دادا میدونم تو store چه چیزایی هست...
منظور من فرق استور ترکیه با uk بود!!!میگم استور ترکیه و کلا پلاسش بازیهاش با استور uk چه فرقی داره؟مگه ترکیه هم جزو اروپا و ریجن 2 محسوب نمیشه!؟مگه بازیهای رایگان plusشون یکی نیست؟
تو استور من نه psm هست نه free to play!!!
دیشب از بیکاری زدم دموی فیفا 12 رو دانلود کردم!راستی واسه فیفا 14 هم دمو میدن!؟اصلآ فیفا 14 تایید شده واسه ویتا!؟

منظور من فرق استور ترکیه با uk بود!!!میگم استور ترکیه و کلا پلاسش بازیهاش با استور uk چه فرقی داره؟مگه ترکیه هم جزو اروپا و ریجن 2 محسوب نمیشه!؟مگه بازیهای رایگان plusشون یکی نیست؟

اینطور که من دیدم بازی های پلاس تموم کشورها جز آمریکا یکی هستند.پلاس ترکیه:

PlayStation Plus

Instant Games:LEGO Lord of Rings , When vikings Attack ,Uncharted:Golden Abyss & Gravity Rush

از نظر جغرافیایی که ترکیه ریجن 3 هستش ولی با توجه به اینکه جزو اروپا محسوب میشه نمیدونم ریجن 2 میشه یا نه!

اصلآ فیفا 14 تایید شده واسه ویتا!؟

بله EA تایید کرده.

به نظر من هرکی اکانت امریکا بسازه پشیمون نمیشه....من که uk داشتم له شدم توی استور امریکا هم دمو ها بیشترن هم از لحاظ قیمت و دسترسی به کارت های دلار راحت تر و بهتر هستن...اصلا همه اینها به کنار الان استور امریکا پرسونا رو کرده19 دلار دیگه چی میخواید......:)

به نظر من هرکی اکانت امریکا بسازه پشیمون نمیشه....من که uk داشتم له شدم توی استور امریکا هم دمو ها بیشترن هم از لحاظ قیمت و دسترسی به کارت های دلار راحت تر و بهتر هستن...اصلا همه اینها به کنار الان استور امریکا پرسونا رو کرده19 دلار دیگه چی میخواید......:)

موافقم بنظر منم استور آمریکا خیلی تمییز تر ، پربارتر و به روزتر از اروپاست.استور اروپارو همین دیدم دلمو زد.

اما پلاس آمریکا بیشتر بازی هاش نوستالاژیک هستند یعنی بازی های پلی استیشن یک و پروتابل رو میده(که البته بعضی ها مثل من خیلی خوششون میاد).اما بعضیای دیگه ام بازی های به روزتر مثل When Vikings Attack و LEGO Lord of Rings رو ترجیح میدند.
ضمن اینکه علاوه بر بازی های مشترکشون آمریکا 4 تا بازی دیگه گذاشته در حالی که اروپا فقط دو تا بازی گذاشته.

دسترسی به کارتشم که تو ایران مشکلی نداره یا می تونید از این سایت تهیه کنید(که از بقیه فروشگاه های اینترنتی ارزون تر میده+تحویل آنی):

http://persibox.com

یا از طریق سایت های ایرانی خرید با پی پال یا کردیت کارت (این راه ارزون تره ولی سریع تر نیست) خرید کنید.

جدا از پلاس من از استور آمریکا خیلی راضی تر بودم.

آخرین ویرایش:
اینطور که من دیدم بازی های پلاس تموم کشورها جز آمریکا یکی هستند.پلاس ترکیه:

PlayStation Plus

Instant Games:LEGO Lord of Rings , When vikings Attack ,Uncharted:Golden Abyss & Gravity Rush

از نظر جغرافیایی که ترکیه ریجن 3 هستش ولی با توجه به اینکه جزو اروپا محسوب میشه نمیدونم ریجن 2 میشه یا نه!

بله EA تایید کرده.
region بندیها :
1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western and Central Europe; Western Asia; Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; United Kingdom, Turkey, French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong
4 Australia; New Zealand; Oceania; Central and South America; Caribbean; Mexico
5 Ukraine, Belarus, Russia, Africa, Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 China
ترکیه هم از 2 حساب میشه
البته ممکنه region بیشتر باشه ! نیدونم :\

... فکر کنم gravity rushو uncharted و یا wipeout برای عموم کشورها هست. بقیه plus هاشون میتونه فرق داشته باشه یا یکی باشه. مثلا استرالیا و نیوزلند هم فرق داره ×_× البته در مجموع اکثر بازیای که برای ریجنهای مختلف فری میشن ممکنه دوره بعدی برسه به ریجنهای دیگه !!! :\
الان پلاس من برای ویتا

مشکل:
تو sound shapes با ارور مواجه میشم و دستگاه خاموش میشه.نقطه ی خاصی از بازی این مشکل پیش نمیاد ولی تو همون مراحل اول دوم اتفاق میوفته.
کد ارور: c2-12828-1
دستگاه رو ریست کردم و مموری رو فرمت ولی درست نشد. قبلا به همچین مشکلی برنخورده بودم...
عجیبه ! این ارور رو بیشتر توی مشکلات نت اینا دیده میشه
موقع بازی اینترنت رو disable کن ببین حل میشه ؟

امتحان کرده بودی بازی رو یک بار دیگه دانلود کنی ؟

به نظرم وقتی که فرمت کردی و فکتوری ریست کردی بایستی یک rebuild database هم میکردی چون این گزینه خیلی کمک میکنه مشکلات مختلف حل بشه.
وقتی backup رو ریستور میکنی دیتا souns shape نباشه . دوباره دانلودش کن :\
اما احتماله اینکه rebuild database حل کنه زیاد -

- - -ویرایش - - -

پس دوستان منم اکانت US بسازم دیگه؟
بعد ادرس و زیپ کد و اینا رو چی بدم؟باید درست بدم یا همینطور الکی هم بدم میشه؟
از توی google map میتونی در بیاری راحت :)
نه الکه که پست کد رو حداقل قبول نمیکنه !

بچه ها من اگه بخوام اکانتم رو از ریجن 2 به 1 تغییر بدم بازی هایی که روی این اکانتم خریدم و تروفی ها و آنلاین پس ها جریانشون چی میشه ؟
از دستم میره یا میتونم انتقالشون بدم رو اون یکی اکانت ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or