هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

تو خبرها خونده بودم به دنبال سیاست های سونی برای افزایش خرید مموری کارت های ویتا به ازای هر مموری کارت میشه یک اکانت PSN داشت.پس تنها راهی که بشه از دو پلاس دو کشور مختلف استفاده کرد خرید دو مموری کارت هستش.

اینطور که من وبلاگ و هم سایت های رسمی پلی استیشن رو چک کردم پلاس اروپا فقط دو بازی برای ویتا داشت: Unite 13 و Ninja Gaiden Plus درست میگم یا بازی های بیشتری هست؟

حدودا چقد طول میکشه بازی های بزرگش مثل آنچارتد یا راش رو عوض کنن؟

ببخشید این قسمت از پاسختون رو متوجه نشدم:

در مورد فرق بازیها تو پلاس دو منطقه بیشتر به نظرم مسیرشون متفاوته.من دیدم کسانی که گفتن اگه مثلا فلان بازی تو لیست بازیها ( پلاس آمریکا) نبود هیچ وقت طرف اون بازی نمیرفتن و یک بازی خوب رو از دست میدادن.آخرین نمونش Dokuro.

منظورتون اینه که عناوینی مثل Dokuro باید حتما به پلاس اضافه بشن تا دیده و خریده بشن؟

سلام اگه امکانش هست یه چند تا سایت برای خرید آنلاین بازی ویتا معرفی کنین که ارزونم بدن.اگر هم ممنوعه که اینجا بنویسین خواشا بهم پخ بدین.فقط دو تاش رو بلدم بازیخورها و dc بغیر از اونا اگه هست بگین.ممنون

1-در مورد بازیهای پلاس هم بلاگ پلی‌استیشن پست های مرتبط زده میشه (US - EU) هم صفحه‌ی مخصوص پلاس در سایت پلی‌استیشن ( US - EU)
2-آره.قاعدتا باید اکانت اروپا داشته باشی.
3-کشور پلاس رو که نمیشه عوض کرد.پلاس یه سرویسه که با اکانت شخص تعریف میشه.کشور اکانت رو هم نمیشه عوض کرد.اگه میخواید همزمان هم پلاس اروپا داشته باشی هم آمریکا یا مثلا سه ماه این باشه سه ماه اون باید دوتا اکانت داشته باشی.یکی آمریکا یکی اروپا.بعد اشتراک سه ماه یکی رو خریداری کنی بعد اشتراک سه ماهه ی اون یکی.در نظر داشته باش که ویتا همزمان دو اکانت رو هم پشتیبانی نمیکنه.

در مورد فرق بازیها تو پلاس دو منطقه بیشتر به نظرم مسیرشون متفاوته.من دیدم کسانی که گفتن اگه مثلا فلان بازی تو لیست بازیها ( پلاس آمریکا) نبود هیچ وقت طرف اون بازی نمیرفتن و یک بازی خوب رو از دست میدادن.آخرین نمونش Dokuro.به طور کلی انتخاب منطقه برای اکانت رو خیلی گندش نکنید.تفاوت هست بیشنشون نه بد و خوب.
قیمت های بازیها هم در حالت معمول معادل همن یعنی 15 دلاری 10 پونده مثلا.در مواقعی به دلایلی بعضی بازیها تو یک منطقه کاهش قیمت میخوره بهش و این تعادله به هم میخوره.
در مورد چه جووری اضافه شدن هم یه سری از بازیها مدت زیادی هستن یه سری هم ماهانه عوض میشن.قبل از اینکه بخوان برداشته شن هم تو پستی که در مورد آپدیت هفتگی PSN زده میشه میگن که مثلا این هفته برداشته میشه فلان بازی. بازی رو اگه به لیست دانلود اضافه کنی چه برداشته شه چه نشه میتونه بازی کنی مادامی که عضو پلاس باشی.

دوست عزیز نمیدونم شما ps3 داری یا نه ولی این ماه پلاس آمریکا یه چیزی اونور فاجعه بود!فقط Max payne3 تخفیف خورد!برا ویتا هم فقط Dokuro مجانی شد
حالا شما مقایسه کن با اروپا که این ماه NFS:Most wanted و Mafia2 رو برا ps3 و دوتا بازی خوب برا ویتا مجانی شد!البته بماند که پلاس آمریکا چند ماه فقط بازی های psp مجانی میکرد.

تو خبرها خونده بودم به دنبال سیاست های سونی برای افزایش خرید مموری کارت های ویتا به ازای هر مموری کارت میشه یک اکانت PSN داشت.پس تنها راهی که بشه از دو پلاس دو کشور مختلف استفاده کرد خرید دو مموری کارت هستش.

اینطور که من وبلاگ و هم سایت های رسمی پلی استیشن رو چک کردم پلاس اروپا فقط دو بازی برای ویتا داشت: Unite 13 و Ninja Gaiden Plus درست میگم یا بازی های بیشتری هست؟

منظورتون اینه که عناوینی مثل Dokuro باید حتما به پلاس اضافه بشن تا دیده و خریده بشن؟

راهش یا دوکارت هست یا پاک کردن اطلاعات کارت.
الان تو لینک پلی استیشن اروپا که قرار دادم تو پست قبلی قسمت instant game collection برای ویتا بازیها آنچارتد،گرویتی،وایکینگز و لگو ارباب حلقه ها هستن.
اطلاعی ندارم در مورد مدت موندن اون بازیها, جایی هم ندیدم.فقط یه بار جایی خوندم که این بازیها تو تابستون از اروپا برداشته میشن که خوب نشدن.بلاگ پلی‌استیشن رو دنبال کنید واسه این‌چیزا.

در مورد اون خط هم در پاسخ به دوستی بود که گفت پلاس آمریکا بده پلاس اروپا خوبه.منظورم این بود که اکثر بازیهای پلاس آمریکا برای ویتا بازیهای خوب ولی کمتر شناخته شده هستن.
پلاس یه سرویسه که یک قسمتش هم این بازیهای رایگانشه.به نظرم انتخاب منطقه برای اکانت چیزی نیست که بخوایم روش کلی وقت بذاریم و تحقیق کنیم.

دوست عزیز نمیدونم شما ps3 داری یا نه ولی این ماه پلاس آمریکا یه چیزی اونور فاجعه بود!فقط Max payne3 تخفیف خورد!برا ویتا هم فقط Dokuro مجانی شد
حالا شما مقایسه کن با اروپا که این ماه NFS:Most wanted و Mafia2 رو برا ps3 و دوتا بازی خوب برا ویتا مجانی شد!البته بماند که پلاس آمریکا چند ماه فقط بازی های psp مجانی میکرد.
پلاس این ماه بتلفیلد 3,جت ست,آدورلد داشت برای PS3.با تخفیفای مختلف. بالاتر هم گفتم، حکم کلی نمیشه داد.بحث بیخودی هم هست به نظرم.

شما مطمئینید فقط Dokuro رایگانه؟
این ماه Metal Slug XX و Dokuro اضافه شدن.اونا هم از قبلا هستن.

آخرین ویرایش:

تو لیست پلاسی که با خود ویتا میرم (اکانت US) علاوه بر Dokuro بازی های زیر هم Free بودند:

UNCHARTED: Golde Abyss

Gravity Rush

WipEout

Knytt Undeground

God Eater Burst

Metal Slug XX

Pinball Arcade

شما مطمئینید فقط Dokuro رایگانه؟

این دوتا عنوانی که گفتید ماه پیش به پلاس اضافه شدن عناوین بیشتری فری هستن آنچارتد- گرویتی راش- لگو- وایکینگ و ...
درباره مموری هم درسته روی هر مموری کارت هم میشه یک اکانت داشت پس با دومموری کارت میشه دوتا اکانت داشت
اون دیده شدن هم دوستمون درست میگه بعضی عناوین تا قبل فری شدنشون تمایلی به خریدشون نداری ولی چون فری میشن دانلودشون میکنی تا تجربه کرده باشی مثلا من saintrow3 رو تا همین اواخر بازی نکرده بودم ولی بعد فری شدن گرفتمش و تازه فهمیدم چقدر فان هست! بازیای سالانه ویتا هم طبق اعلامی که کردن باید 2-3ماه دیگه جدید بشن حالا دقیق یادم نیستچه ماهی رو اعلام کردن
کیفیت پلاس اروپا هم خیلی بالاتر از آمریکا هست و این یجورایی فکت محسوب میشه و به حرف منو تو نیست! اما در کل پلاس سرویس سطح بالایی هست پس چه آمریکا چه اروپا در هر دو حالت به صرفه هست

این دوتا عنوانی که گفتید ماه پیش به پلاس اضافه شدن عناوین بیشتری فری هستن آنچارتد- گرویتی راش- لگو- وایکینگ و ...
درباره مموری هم درسته روی هر مموری کارت هم میشه یک اکانت داشت پس با دومموری کارت میشه دوتا اکانت داشت
اون دیده شدن هم دوستمون درست میگه بعضی عناوین تا قبل فری شدنشون تمایلی به خریدشون نداری ولی چون فری میشن دانلودشون میکنی تا تجربه کرده باشی مثلا من saintrow3 رو تا همین اواخر بازی نکرده بودم ولی بعد فری شدن گرفتمش و تازه فهمیدم چقدر فان هست! بازیای سالانه ویتا هم طبق اعلامی که کردن باید 2-3ماه دیگه جدید بشن حالا دقیق یادم نیستچه ماهی رو اعلام کردن
کیفیت پلاس اروپا هم خیلی بالاتر از آمریکا هست و این یجورایی فکت محسوب میشه و به حرف منو تو نیست! اما در کل پلاس سرویس سطح بالایی هست پس چه آمریکا چه اروپا در هر دو حالت به صرفه هست

متشکرم کاملا درسته.

پلاس ویتای آمریکا:

69335308737416032866.png

پلاس ویتای اروپا:

66987309237527652142.png

اروپا عناوین به روز تری مثل When Vikings Attack و LEGO Lord of The Rings رو در کنار آنچارتد و گراوینی فری کرده در حالی آمریکا عناوین خاک خورده ی Metal Slug (سرباز کوچولو) و God Eater رو در کنار همون بازی ها فری کرده.

با توجه به این اینطور بنظر میرسه که با پلاس اروپا میشه عناوین به روز تری رو در کنار عناوین بزرگ بازی کرد.اما مشکل اینه که باید اولا یه اکانت دیگه برای اروپا درست کنم و یه فروشگاه اینترنتی برای PSN و پلاس اروپا پیدا کنم.

سلام به همه یک سوالی داشتم

من الان ویتا دارم اکانتم هم مال انگلیسه، اگر پلاس بگیرم همه بازی هایی که تا الان فری شده رو می تونم بگیرم یا نه فقط از وقتی عضو پلاس شدم به بعد رو می تونم بگیرم؟

بعد این که قیمت پلاس چنده و از کجا می تونم بخرم؟

سلام به همه یک سوالی داشتم

من الان ویتا دارم اکانتم هم مال انگلیسه، اگر پلاس بگیرم همه بازی هایی که تا الان فری شده رو می تونم بگیرم یا نه فقط از وقتی عضو پلاس شدم به بعد رو می تونم بگیرم؟

بعد این که قیمت پلاس چنده و از کجا می تونم بخرم؟

خیر فقط می تونید بازی های حاضر در پلاس + بازی های جدید تر که در آینده میان رو دانلود کنید .

باید دوهفته زودتر عضو میشدید Unit 13 + Ninja gaiden رایگان بودن

سلام اگه امکانش هست یه چند تا سایت برای خرید آنلاین بازی ویتا معرفی کنین که ارزونم بدن.اگر هم ممنوعه که اینجا بنویسین خواشا بهم پخ بدین.فقط دو تاش رو بلدم بازیخورها و dc بغیر از اونا اگه هست بگین.ممنون

از هیچ کدومشون نگیر.2تاشون گرون میدن.
بیا و همین جا از دست بخر و پول دلالی نده.

من تو فروشگاه های اینترنتی فروشگاهی که اکانت پلاس انگلستان بفروشه پیدا نکردم.

کسی اطلاع داره که با PSN کارت میشه پلاس خرید یا نه؟ من تو سایت های خارجی که سرچ کردم جوابشون مثبت بود.تو استور من هم برای خرید پلاس دو راه هستش یکی استفاده از کردیت کارت یکی هم خرج کردن از کیف پول که با همون پی اس ان کارت و با کد promotion شارژ میشه.

لطفا اگه جایی برای خرید پلاس انگلستان و یا PSN کارت با قیمت مناسب سراغ دارید لطف کنید بدید.من خودم این فروشگاه رو از بقیه مناسب تر دیدم:

http://www.persibox.com/playstation-network/280-psn-50-us.html
PSN 20 pound 81000 T

آخرین ویرایش:
من تو فروشگاه های اینترنتی فروشگاهی که اکانت پلاس انگلستان بفروشه پیدا نکردم.

کسی اطلاع داره که با PSN کارت میشه پلاس خرید یا نه؟ من تو سایت های خارجی که سرچ کردم جوابشون مثبت بود.تو استور من هم برای خرید پلاس دو راه هستش یکی استفاده از کردیت کارت یکی هم خرج کردن از کیف پول که با همون پی اس ان کارت و با کد promotion شارژ میشه.

لطفا اگه جایی برای خرید پلاس انگلستان و یا PSN کارت با قیمت مناسب سراغ دارید لطف کنید بدید.من خودم این فروشگاه رو از بقیه مناسب تر دیدم:
PlayStation Network - 20$ - US - Persi Box PSN 20 pound 81000 T
اره فرقی نداره
میتونی پلاس رو بخری
یا میتونی اکانت رو شارج کنی و پلاس رو از استور بگیری ....
مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or