هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان
من دنبال یه شریک می گردم که با هم اکانت پلاس بخریم و ایشون از بازی های ویتاش استفاده کنه و من هم از بازی های ps3 اینجوری هم هزینه نصف میشه و هم هر از بازی ها بهره مند میشیم

اطلاعات هم از لینک زیر میتونید بگیرید من چند تا سوال پرسیدم اینجا خودتون هم سوال دارید میتونید بپرسید دوستان لطف دارند و جواب میدن
http://forum.bazicenter.com/thread15870/page526/

حالا هر کسی امادگیشو داره پخ بده

سلام دوستان من یه سوال دارم خواهشا اگه امکانش هست سریع جواب بدین من امروز تازه یه ویتا دست دوم خریدم که بازی fifa13 بصورت دیجیتال روش بود بعد حواسم نبود اشتباهی رم دستگاهم رو فرمت کردم وبازی پرید. ولی اون یوزر و پسی که باهاش بازی اول خریداری شده رو دارم ولی چون تازه دستگاهو خریدم بلد نیستم بازی رو دانلود کنم و اینکه اصلا از کجا باید دانلود کنم رو نمیدونم خواهشا کمکم کنید؟بعد یه سوال دیگه اینکه میشه بازی رو با pc دانلود کنم با یوزر وپس ام از سایت playstation بریزم تو دستگاه یا باید با وایرلس و خود ویتا دانلود کنم حتما؟

سلام دوستان من یه سوال دارم خواهشا اگه امکانش هست سریع جواب بدین من امروز تازه یه ویتا دست دوم خریدم که بازی fifa13 بصورت دیجیتال روش بود بعد حواسم نبود اشتباهی رم دستگاهم رو فرمت کردم وبازی پرید. ولی اون یوزر و پسی که باهاش بازی اول خریداری شده رو دارم ولی چون تازه دستگاهو خریدم بلد نیستم بازی رو دانلود کنم و اینکه اصلا از کجا باید دانلود کنم رو نمیدونم خواهشا کمکم کنید؟بعد یه سوال دیگه اینکه میشه بازی رو با pc دانلود کنم با یوزر وپس ام از سایت playstation بریزم تو دستگاه یا باید با وایرلس و خود ویتا دانلود کنم حتما؟
سلام
دانلود با PC روش خاصی داره (البته رسمی نیست) که بچه های توی تاپیک مربوطه توی همین انجمن بخش ویتا نوشتن .
برای دانلود بازی هم فقط از طریقه VITA و PS3 میشه دانلود کرد.
توی ویتا میزنی روی PS STORE و بعدش گزینه سمت راست پایین (همون که ... داره ) میزنی و روی Download List کلیک میکنی و بعد بازیهای خریداری شده همه اونجا هستن و میتونی دانلودش کنی.

سلام،
دوستان من قصد خرید psvita دارم، و الان یه psp دارم ، آیا بازی های این کنسول فقط با همین قیمت های نجومی قابل خرید هست؟ یعنی هر مموری بازی با اون قیمتهای بالا؟ یا راه دیگه هم داره که مثل psp بشه همه ی بازیها رو اجرا کرد؟

سلام،
دوستان من قصد خرید psvita دارم، و الان یه psp دارم ، آیا بازی های این کنسول فقط با همین قیمت های نجومی قابل خرید هست؟ یعنی هر مموری بازی با اون قیمتهای بالا؟ یا راه دیگه هم داره که مثل psp بشه همه ی بازیها رو اجرا کرد؟

راه دیگه ای نداره.

سلام از کدوم بخش میشه رفت تو رم دستگاه ببینیم محتویاتش چیه؟چون دیروز خریدم نمیدونم
محتویات رم رو نمیشه اونطوری مثل Explorer دید !
اما توی قسمت setting بخش data management میتونی ببینی هر برنامه چقدر جا گرفته . بخش موزیک اینا هم که حجمشون نوشته شده
برنامه های نصب شده هم دستت رو چند ثانیه روی صفحه نگه داری یک صفحه layout باز میشه که متیتوی Properties هر صفحه رو ببینی.
میزان فضای خالی و یا پر شده رو هم توی system بخش setting میشه دید.

پس برای اینکه بفهمیم چه بازیهایی تو رم دستگاه هست و اطلاع از میزان حافظه خالی موجود در رم و.. چه باید کرد؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید سوالا زیاد شد امکان بازیابی رم فورمت شده ویتا هستش؟آخه اشتباهی فورمتش کردم اطلاعات زیادی توش بود مثل دمو و بازی و عکس و.....

پس برای اینکه بفهمیم چه بازیهایی تو رم دستگاه هست و اطلاع از میزان حافظه خالی موجود در رم و.. چه باید کرد؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید سوالا زیاد شد امکان بازیابی رم فورمت شده ویتا هستش؟آخه اشتباهی فورمتش کردم اطلاعات زیادی توش بود مثل دمو و بازی و عکس و.....
جواب سوال اولیت رو توی پست قبلیم دادم

برای سوال دوم هم خیر راهی نیست.
برای اطمینان بیشتر برنامه Content manager رو سرچ و دانلود کن و ویتا رو به pc وصل کن و از دیتا Backup بگیر هر چند وقت یک بار که در صورت فرمت کردن دیتا رو از دست ندی.

سلام دوستان
من دنبال یه شریک می گردم که با هم اکانت پلاس بخریم و ایشون از بازی های ویتاش استفاده کنه و من هم از بازی های ps3 اینجوری هم هزینه نصف میشه و هم هر از بازی ها بهره مند میشیم

اطلاعات هم از لینک زیر میتونید بگیرید من چند تا سوال پرسیدم اینجا خودتون هم سوال دارید میتونید بپرسید دوستان لطف دارند و جواب میدن
http://forum.bazicenter.com/thread15870/page526/

حالا هر کسی امادگیشو داره پخ بده

من هم 3تا بازی واسه فروش دارم.حالا باید بیام اعلام کنم؟
عزیز توی امضا بزن.بالآخره یکی میاد.

چطوری میشه رم دستگاهو خالی کرد؟من الان رمم فرمت شده و هیج بازی و برنامه ای توش نیست ولی وقتی میرم تو بخش سیتینگ میگه یکو نیم گیگ خالیه ؟در ضمن بنده رمم 8 گیگ هستش

- - -ویرایش - - -

ببخشین ویتا مثل گوشیهای موبایل دکمه ای برای قفل صفحه نمایش نداره که زمانی که استفاده نمیکنیم قفلش کنیم بجای خاموش کردن؟

چطوری میشه رم دستگاهو خالی کرد؟من الان رمم فرمت شده و هیج بازی و برنامه ای توش نیست ولی وقتی میرم تو بخش سیتینگ میگه یکو نیم گیگ خالیه ؟در ضمن بنده رمم 8 گیگ هستش

- - -ویرایش - - -

ببخشین ویتا مثل گوشیهای موبایل دکمه ای برای قفل صفحه نمایش نداره که زمانی که استفاده نمیکنیم قفلش کنیم بجای خاموش کردن؟

1-این مسیر رو برو:
setting/format/format memory card
2-دکمه بالایی رو فقط بزن(نگه ندار).خودش قفل میشه.

چرا وقتی ویتا رو با usb به کامپیوتر وصل میکنم رم که بالا میاد محتویاتی نشون نمیده؟و رم رو خالی نشون میده؟برای انتقال داده به ویتا از طریق usb چه باید کرد؟

چرا وقتی ویتا رو با usb به کامپیوتر وصل میکنم رم که بالا میاد محتویاتی نشون نمیده؟و رم رو خالی نشون میده؟برای انتقال داده به ویتا از طریق usb چه باید کرد؟

به دلیل مساعل امنیتی اجازه دسترسی مستقیم کاربر به رم داده نمیشه
Content Manager Assistant for PlayStation
رو دانلود کن و همچنین فریمور هم به روز باشه
میتونی وصل کنی و دیتا رو منتفل کنی
انتقالات هم محدود به عکس و فیلم و بازی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or