هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام چه جوری اکانت می سازند
ببین چیز هایی که باید تو اکانتت رعایت کنی رو من میگم 1 . مهمترین چیز که خیلی ها باهاش مشکل دارن اینه که وقتی ایمیل شون رو میزنن قبول نمیکنه مشکلش هم برای سنی که وارد میکنند اگه سنی که میزنی بالای 18 سال باشه میتونی یه master account بسازی اما اگه زیر 18 باشه باید یه sub account بسازی( یعنی خودت نمیتونی یه account مستقل بسازی و از استفاده از بعضی app ها مانند party محرومی اگه میخوای یه sub account داشته باشی باید email و pass یه psn id دیگه که master هست رو بزنی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم) تتتتتتتتیستتتت
تدکر: حتما اگه سن واقعی تو نمیزنی یادت باشه که چی زدی هم سال هم ماه هم روز چون یکی از بچه های همین جا pass psn id شو یادشرفته و وقتی forget your password رو زده سنی که وارد کرده بود رو ازش خواسته ولی دوست عزیزمون یادش رفته وبه سونی هم زنگ زده اما کاری از دستش سونی هم بر نمی امد وچون نمیتونست صابت کنه که account ماله خودشه سونی هم کاری نکرد اما نکته 2: اینکه اگه account ی که میسازی برا usa هستش حتما باید یه ادرس واقعی از امریکا داشته باشی برای پیدا کردن ادرس هم تو google map میتونی بگردی امید وارم این نکات کمکت کنه البته اگه قبلا نمیدونستی:d

آقا شما ریجن 1 بساز با من.
بالا هم بهتون گفتم.

اتفاقا اکثر بازی های تو ایران ریجن 2 هست شاید بعدا سر انلاین بازی هایی که کد میخواد به مشگل بخوره .مخصوصا اگر روی تری هم بخواد استفاده کنه .البته تفاوتی تو بازی ها و plus نداره بعضی موقعه ها برای ریجن یک چیزای خیلی شاخ میذارن تو plus (البته برای تری برای ویتا کلا خبری نیست یعنی بازی درست حسابی نداره که بخواد هر ماه فری بشه چیزی نمیمونه بخواد بفروشه )

ریجن 2 هم پینگ بهتری داره هم پلاس اش عناوین بهتری دارن

چرا ریجن 1؟؟؟؟
جان؟!!!!=))
چه ربطي به پينگ داره ؟!! مگه هر ريجني باشي فقط با اون ناحيه بازي مي كني اين قانون فقط تو بازيايي هست كه تعدادشون خيلي خيلي خيلي كمند
١- پلاس امريكا در گذشته تو عناوينه ps3 ضعف داشته كه خدا رو شكر برطرف شد اما در قسمت ويتا خيلي خوب عمل كرده
و الان پلاس اروپا يكم افت كرده
البته جفتشون خوبند
يه نكتهي مهم ديگه هم اينه كه بازيا تو امريگا ارزون ترن

ریجن 2 هم پینگ بهتری داره هم پلاس اش عناوین بهتری دارن

چرا ریجن 1؟؟؟؟

فکر کنم بار دوم یا سوم هست که دارم به این سوالتون جواب می دم.چون بازی هاش واسه ما که این جاییم ارزون تر در میاد.
در ضمن مگه ویتا کلن چند تا عنوان درست و درمون داره که توی پلاس بخواد فری بشه ؟این ماه اون بازی نیومد ماه بعد که میاد.

جان؟!!!!=))
چه ربطي به پينگ داره ؟!! مگه هر ريجني باشي فقط با اون ناحيه بازي مي كني اين قانون فقط تو بازيايي هست كه تعدادشون خيلي خيلي خيلي كمند
١- پلاس امريكا در گذشته تو عناوينه ps3 ضعف داشته كه خدا رو شكر برطرف شد اما در قسمت ويتا خيلي خوب عمل كرده
و الان پلاس اروپا يكم افت كرده
البته جفتشون خوبند
يه نكتهي مهم ديگه هم اينه كه بازيا تو امريگا ارزون ترن

یک دست cod بزن بفهمی پینگ چیه ;)

فکر کنم بار دوم یا سوم هست که دارم به این سوالتون جواب می دم.چون بازی هاش واسه ما که این جاییم ارزون تر در میاد.
در ضمن مگه ویتا کلن چند تا عنوان درست و درمون داره که توی پلاس بخواد فری بشه ؟این ماه اون بازی نیومد ماه بعد که میاد.

اکانت امارات فکر نمی کنم چندان قیمت هاش تفاوتی داشته باشه، من دوستای psn بازم اکثرا اکانت امارات دارن

اگر ویتا رو خاک شده می دونید که هیچ، اگر هم نمی دونید از این پست ها ندید دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or