چجحخهعغفقثصض
کاربر سایت
سلام چه جوری اکانت می سازند
ببین چیز هایی که باید تو اکانتت رعایت کنی رو من میگم 1 . مهمترین چیز که خیلی ها باهاش مشکل دارن اینه که وقتی ایمیل شون رو میزنن قبول نمیکنه مشکلش هم برای سنی که وارد میکنند اگه سنی که میزنی بالای 18 سال باشه میتونی یه master account بسازی اما اگه زیر 18 باشه باید یه sub account بسازی( یعنی خودت نمیتونی یه account مستقل بسازی و از استفاده از بعضی app ها مانند party محرومی اگه میخوای یه sub account داشته باشی باید email و pass یه psn id دیگه که master هست رو بزنی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم) تتتتتتتتیستتتتسلام چه جوری اکانت می سازند
اکانت رجین 1بهتره یادو
آقا شما ریجن 1 بساز با من.
بالا هم بهتون گفتم.
آقا شما ریجن 1 بساز با من.
بالا هم بهتون گفتم.
جان؟!!!!ریجن 2 هم پینگ بهتری داره هم پلاس اش عناوین بهتری دارن
چرا ریجن 1؟؟؟؟

ریجن 2 هم پینگ بهتری داره هم پلاس اش عناوین بهتری دارن
چرا ریجن 1؟؟؟؟
جان؟!!!!
چه ربطي به پينگ داره ؟!! مگه هر ريجني باشي فقط با اون ناحيه بازي مي كني اين قانون فقط تو بازيايي هست كه تعدادشون خيلي خيلي خيلي كمند
١- پلاس امريكا در گذشته تو عناوينه ps3 ضعف داشته كه خدا رو شكر برطرف شد اما در قسمت ويتا خيلي خوب عمل كرده
و الان پلاس اروپا يكم افت كرده
البته جفتشون خوبند
يه نكتهي مهم ديگه هم اينه كه بازيا تو امريگا ارزون ترن

فکر کنم بار دوم یا سوم هست که دارم به این سوالتون جواب می دم.چون بازی هاش واسه ما که این جاییم ارزون تر در میاد.
در ضمن مگه ویتا کلن چند تا عنوان درست و درمون داره که توی پلاس بخواد فری بشه ؟این ماه اون بازی نیومد ماه بعد که میاد.
اقا ما نفهمیدیم تهش یک یا دو