سکته نکردهدقیق یادم نیست نمیدونم تو کدوم بازی بود که 1 قسمتشو میخواستم برم (تو منوش) هی NEAR باز میشه
که اونم فعلا ترکیده
خب الان کلا راهی جز RES FACTORY به ذهن خودم نمیرسه
فک کنم ویتام سکته زده![]()
موزیکم زیاد نیست!بازی های معمولی 1گیگ هستن.
16 واسه پلاس بسه.ولی واسه موزیک بستگی داره چقدر بخوای بریزی.
دقت کن ببین در قسمت setting>location data تیک near فعالهدقیق یادم نیست نمیدونم تو کدوم بازی بود که 1 قسمتشو میخواستم برم (تو منوش) هی NEAR باز میشه
که اونم فعلا ترکیده
خب الان کلا راهی جز RES FACTORY به ذهن خودم نمیرسه
فک کنم ویتام سکته زده![]()
سکته نکرده
کلا نت سکته کرده
دقت کن ببین در قسمت setting>location data تیک near فعاله
به جا ریست فکتوری هم میتونی سیستم ریستور کنی تا دیتا نپره
اره اونکه هست ...
---------- نوشته در 02:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------
گفتم که location هم قاطی کرده ...
تیک رو میزنم همون لحظه ارور میده ...
سیستم ریستور نکردم باید تست کنم![]()
بچه ها امروز توپخونه بودم اصلا بازی ویتا جدیدمثل ninja guiden2 .sly cooper اینا گیر نمیاد کم کم باید منم برم تو خط دیجیتالی خریدن :-b برا دیجیتال رم 8 کمه ؟
کمه، وقتی میخوای بیایی رو خط حداقل باید 16 بگیری:d
انلاک با رم 4 یک اکانتم روش برا دانلود بازی گفت 1.150.000 ویتا خودمم گفت 800 بر میداره راهنمائی کنید اگه با رایتل خوب کار میکنه عوض کنم :-bپایتخت راحت گیرمیادبچه ها امروز توپخونه بودم اصلا بازی ویتا جدیدمثل ninja guiden2 .sly cooper اینا گیر نمیاد کم کم باید منم برم تو خط دیجیتالی خریدن :-b برا دیجیتال رم 8 کمه ؟
شارژ نمیشه ؟کمک! ویتامو صبح شارژ کردم شب دیدم رو به اتمامه.بعد دوباره زدمشو دیدم داره شارژ میشه و رفتم.اومدم دیدم چراغ نارنجی خاحوشه.گفتم حتما شارژ شده ولی دیدم اصلا تکون نخورده آیکون شارژش!!!!هرچی پریزو دسکاری کردمو پریزو عوض کردم دیگه شارژ نشد!!!!مشکل چیه?دارم سکته میکنم...کمک!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
سلامکمک! ویتامو صبح شارژ کردم شب دیدم رو به اتمامه.بعد دوباره زدمشو دیدم داره شارژ میشه و رفتم.اومدم دیدم چراغ نارنجی خاحوشه.گفتم حتما شارژ شده ولی دیدم اصلا تکون نخورده آیکون شارژش!!!!هرچی پریزو دسکاری کردمو پریزو عوض کردم دیگه شارژ نشد!!!!مشکل چیه?دارم سکته میکنم...کمک!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دستگاه رو حتما update کرده باشیا !!!!اره اونکه هست ...
---------- نوشته در 02:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------
گفتم که location هم قاطی کرده ...
تیک رو میزنم همون لحظه ارور میده ...
سیستم ریستور نکردم باید تست کنم![]()