هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دقیق یادم نیست نمیدونم تو کدوم بازی بود که 1 قسمتشو میخواستم برم (تو منوش) هی NEAR باز میشه
که اونم فعلا ترکیده :دی

خب الان کلا راهی جز RES FACTORY به ذهن خودم نمیرسه :|
فک کنم ویتام سکته زده :)

دقیق یادم نیست نمیدونم تو کدوم بازی بود که 1 قسمتشو میخواستم برم (تو منوش) هی NEAR باز میشه
که اونم فعلا ترکیده :دی

خب الان کلا راهی جز RES FACTORY به ذهن خودم نمیرسه :|
فک کنم ویتام سکته زده :)
دقت کن ببین در قسمت setting>location data تیک near فعاله
به جا ریست فکتوری هم میتونی سیستم ریستور کنی تا دیتا نپره

سکته نکرده
کلا نت سکته کرده

اره اونکه هست ...

---------- نوشته در 02:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

دقت کن ببین در قسمت setting>location data تیک near فعاله
به جا ریست فکتوری هم میتونی سیستم ریستور کنی تا دیتا نپره

گفتم که location هم قاطی کرده ...
تیک رو میزنم همون لحظه ارور میده ...
سیستم ریستور نکردم باید تست کنم :)

اره اونکه هست ...

---------- نوشته در 02:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

ممکنه هم از فریمورت باشه ببین به 2.11 اپدیت شدی 2.10 یه سری باگ داشت

بچه ها امروز توپخونه بودم اصلا بازی ویتا جدیدمثل ninja guiden2 .sly cooper اینا گیر نمیاد کم کم باید منم برم تو خط دیجیتالی خریدن :-b برا دیجیتال رم 8 کمه ؟

کمه، وقتی میخوای بیایی رو خط حداقل باید 16 بگیری:d

خیلی گرونه رم16 :d 220 تومن می گفتن بعد می خوام ویتامو بفروشم چون لاک هست کسی انلاک داره ؟ ارزش داره به این خاطر بفروشم؟ ;;) انلاک با رم 4 یک اکانتم روش برا دانلود بازی گفت 1.150.000 ویتا خودمم گفت 800 بر میداره راهنمائی کنید اگه با رایتل خوب کار میکنه عوض کنم :-b

کمک! ویتامو صبح شارژ کردم شب دیدم رو به اتمامه.بعد دوباره زدمشو دیدم داره شارژ میشه و رفتم.اومدم دیدم چراغ نارنجی خاحوشه.گفتم حتما شارژ شده ولی دیدم اصلا تکون نخورده آیکون شارژش!!!!هرچی پریزو دسکاری کردمو پریزو عوض کردم دیگه شارژ نشد!!!!مشکل چیه?دارم سکته میکنم...کمک!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کمک! ویتامو صبح شارژ کردم شب دیدم رو به اتمامه.بعد دوباره زدمشو دیدم داره شارژ میشه و رفتم.اومدم دیدم چراغ نارنجی خاحوشه.گفتم حتما شارژ شده ولی دیدم اصلا تکون نخورده آیکون شارژش!!!!هرچی پریزو دسکاری کردمو پریزو عوض کردم دیگه شارژ نشد!!!!مشکل چیه?دارم سکته میکنم...کمک!!

شارژ نمیشه ؟
این آداپتور گرم میشه ؟
اگر گرم نمیشه یعنی سوخته
یکی باید بخری

سلام
راه سادش اینکه کابل usb رو بزن به ویتا و بزن به کامپیوتر که ببین خوده کابل و Vita مشکلی نداشته باشن !
دوم ممکنه همونطور که علیرضا گفت مشل اداپتور باشه
سوم میتونی دستگاه رو یک hard reset بدی و بعد دوباره امتحان کنی
قبلا تو فرومها خونده بودن که یک باگ نرم افزاری گاهی همچین مشکلی پیش میاره.

اره اونکه هست ...

دستگاه رو حتما update کرده باشیا !!!!
بعدش اگر همچنان پا برجاست این مشکل بهتره Backup بگیری یک factory reset بکنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or