Lesners
کاربر سایت
باو من خوابم نمیره سر این قضیه
راست میگی ؟ کودوم دوستان اونوقت زنگ زدن و سوال کردن ؟
منظورم اینه که جدی جدی سوال کردن و اوکی هست یا یکی خالی بندی کرده ؟![]()
اره خیلیا رو بن کرده برو ببین خدا بیارمزه کنوسلشونو
باو من خوابم نمیره سر این قضیه
یکی از بچه ها اکانتش مشکل داشته زنگ زده درست کردن براش اونم گفته از کجایی اونم گفته از ایران و مشکلش رو ردیف کرده !باو من خوابم نمیره سر این قضیه
برادر من کی اورجینال بازی میکرده و بن شده؟برادر همه اونایی که تو لایو بن شدن اکانت امریکا داشتن داره ip هایی که از ایران وصل میشن بن میکنه اصلا ایران نه تو لیست سونی هست نه ماکروسافت که بخوای انتخاب کنی .اصلا ربطی به کبی نداره وقتی امریکا مجبور کنه اون هم بن میکنه فکر کردی چند نفر تو ایران هنوز دارن با ps3 ارجینال بازی میکنن یا چند نفر ویتا دارن .داداش یعنی واقعا نفهیدی قضیه سیاسیه و همه کشور ها که تو لیستن امریکا با دولتشون مشکل داره .

برادر من کی اورجینال بازی میکرده و بن شده؟
بن شدن ایرانی ها تو لایو چیز جدیدی نیس!!
هیچ وقت از طریق ip نت کسی رو بن نمیکنن!...اونجوری باید بگه در هنگام سفر به این کشورها به شبکه psn وصل نشوید!!!:d
بعد هم سونی مربوط به ژاپن هستش..و مثل خیلی از شرکت های ژاپنی و کره ای در ایران فعالیت رسمی داره!
حتی تو قرعه کشی محصولاتش ایرانی هم برنده میشن!!
من گوشیم ویندوزفون هستش الان که تست کردم راحت به لایو و مارکت وصل میشه...اقا شما زیر اطلاعیه رو بخون درست نوشته اگر از ایران وصل شی اکانت غیر فعال و کنسول بن میشه .در ضمن این ماکروسافت بود گفتم یعنی لایو نه psn :d .
منم همین رو گفتم دیگه گفتم خدای نکرده سونی هم یه وقت دست به این کار خبیثانه نزنه .وگرنه سونی بجه خوبیه تا حالا از این کارا نکرده :d .البته از ماکروسافت هم همچین کاری بعید بود .

کلا دوباره باید بازیت رو با اکانت جدیدت دان کنید ... هر اکانت چیزهایی که باهاش دانلود میکنی و میخری فقط و فقط مختص اون اکانت هستفقط جواب این سوالم رو بدین لطفا:
من الان بازی FIFA SOCCER DEMO رو دانلود کردم.الان اگه یه اکانت psn جدید بسازم و اون جدیده رو توی ps vita م sign in کنم..تاتیری توی بازی هایی که از psn دانلود کردم نمیزاره؟یعنی اونا پاک نمیشن؟
کلا چه چیزهایی رو از دست میدم؟
کلا دوباره باید بازیت رو با اکانت جدیدت دان کنید ... هر اکانت چیزهایی که باهاش دانلود میکنی و میخری فقط و فقط مختص اون اکانت هست
همونطور که گفتم و سونی هم قبلا گفته بود ONLINE CONTENT های ویتا همگی REGION LOCKED هستن ... در ضمن هر چیزی که با یک اکانت دانلود میشه به اسم اون اکانت رجیستر میشه و با دیگر اکانتی کار نمیکنه و قابلیت انتقال هم نداره.حتی content و addon ها که روی گیم install میشن؟
مثلا من doa ریجن ۲ دارم اما اکانتم ریجن ۱ هست. حالا نمی تونم content هارو نصب کنم. گفتم مثلا از یه psn alternative واسه uk استفاده کنم که content رو دانلود کنم بعد برگردم به اکانت خودم. به نظرتون میشه؟ چون خیلی دردسر داره ۲ تا psn !!
سلامسلام
قدرت پخش موسیقی و فیلم Vita چجوری هست؟
چه فرمت ها و رزولیشنی رو میشه اجرا کرد؟
باتری چقدر دوام میاره؟
کلا به جز بازی کردن ، چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟