هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ای بابا چه خریتی کردم این اکانت یارو رو پاک کردم فقط بخاطر اینکه اسم خودم باشه

فک کنم کلی کد مد روش بود :|
هه هه ایراد نداره خودم استادش میکنم

راستی من psn کارت همون کشوری که زدم رو باید بخرم ... ؟!

1 سوال دیگه الان واسه انچارتدم 1 اپدیت 90 مگی اومده اون واسه چی هست ؟
اگه اپدیت های این شکلی رو بگیرم به گاج نمیره چیزی ؟!

-برای psn کارت اره ... اگر امریکاست psn کارت امریکا ... اگر کانادا psn کارت کانادا ... اینطوری ...

-اپدیتها مشکلی ایجاد نمیکنه اصولا برای برطرف کردن مشکلات و یا اضافه کردن چیزهای جدید و ساپورت dlc ها هست.

-برای psn کارت اره ... اگر امریکاست psn کارت امریکا ... اگر کانادا psn کارت کانادا ... اینطوری ...

-اپدیتها مشکلی ایجاد نمیکنه اصولا برای برطرف کردن مشکلات و یا اضافه کردن چیزهای جدید و ساپورت dlc ها هست.

مرسی از راهنماییت
اخرین سوال امروزم :)
الان مثلا انچارتد رو میشه انلاین بازی کرد ؟!
من گزینه ای ندیدم واسه انلاین
انچارتد کد داره یا نه ؟!

آنچارتد آنلاین نداره عزیز
البته به نظر باید میداشت ولی خب همین مراحل داستانی ـش هم بد نیست ...
شما سعی کن اینو پلاتش کنی بعد با یه بازی دیگه عوض کنی
بازی که بهت پیشنهاد میدم ریمن هست
و اینکه اگر 20 دلار بدی و پلاس بشی(دقیقش 18 دلار) میتونی 6 تا بازی ویتا رو مجانی بازی کنی به مدت سه ماه که هر ماه 3 بازی جدید میاد
بازی های خوبی هم هستن

دوستان یه خبر بد ! دولت امریکا ماکروسافت رو مجبور کرده همه اکانت های لایو ایران رو بن کنه ماکروسافت هم شروع کرده تا الان هر سایتی رفتم تابیک ها پر بوده از کسایی که امروز بن شدن بودن دلیل اینم عکس

dlvg46eczx73gmbb258.jpg

میگم اگر سونی هم مجبور کنه که اکانت های ایران رو بن کنه که بدبخت شدیم رفت .

دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم دقیق جوابم رو بدین.
1.فرض کنیم میخوام بدونم که اکانت psn ام رو قبلا چه کشوری انتخاب کردم هنگام ساخت؟الان میخوام بدونم اکانتم مال us هست یا uk..باید کدوم قسمت ویتا برم تا بفهمم؟
2.چون اکانت psn ام رو قبلا ساختم الان بسوردش رو یادم نمیاد.اما الان اکانتم روی ویتا فعال هست و میتونم هرکاری با اکانتم بکنم چون از خیلی وقته که خودش sign in هست.
اما کلا راهی نیست من بتونم password رو بفهمم یا این که الان نمیتونم برم عوضش کنم؟

دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم دقیق جوابم رو بدین.
1.فرض کنیم میخوام بدونم که اکانت psn ام رو قبلا چه کشوری انتخاب کردم هنگام ساخت؟الان میخوام بدونم اکانتم مال us هست یا uk..باید کدوم قسمت ویتا برم تا بفهمم؟
2.چون اکانت psn ام رو قبلا ساختم الان بسوردش رو یادم نمیاد.اما الان اکانتم روی ویتا فعال هست و میتونم هرکاری با اکانتم بکنم چون از خیلی وقته که خودش sign in هست.
اما کلا راهی نیست من بتونم password رو بفهمم یا این که الان نمیتونم برم عوضش کنم؟
برو تو استور ببین واحد پولت چیه پوند یا دلار یا یورو
اگر پسورد رو گم کردی و ایمل برای خودته گزینه یاداوری پسورد وجود داره

واحد پولم:دلار
اون گزینه forgot password زدم اما بهوغیر از ایمیل میگه.تاریخ تولد هم بزن که متاسفانه تاریخ تولد اصلیم رو من وارد نکردم و یه چیز الکی زدم بره.برای همینم فکر کنم دیگه هیچ راهی نباشه.
خب حالا اگه من برم یه اکانت ،psn جدید بسازم
بازی ها و برنامه هایی که از ،psn قبلا دانلود کردم پاک.نمیشن یا مثلا سیو هام?
کلا چه چیز هایی برام تغییر میکنه?

واحد پولم:دلار
اون گزینه forgot password زدم اما بهوغیر از ایمیل میگه.تاریخ تولد هم بزن که متاسفانه تاریخ تولد اصلیم رو من وارد نکردم و یه چیز الکی زدم بره.برای همینم فکر کنم دیگه هیچ راهی نباشه.
خب حالا اگه من برم یه اکانت ،psn جدید بسازم
بازی ها و برنامه هایی که از ،psn قبلا دانلود کردم پاک.نمیشن یا مثلا سیو هام?
کلا چه چیز هایی برام تغییر میکنه?
هرچی توسط اون اکانت دانلود کردی و خریدی برای همون اکانت هست و اگر اکانت جدید بزاری در واقع اونا کار نمیکنن ... باید دستگاه رو Factory reset کنی که همچی فرمت میشه میره و بعدش میتونی اکانت جدید رو بزاری !
اگر نسخه فیزیکی بازی داشتی که مشکلی نیست ... میتونی data رو بریزی و از save استفاده کنی ... (فکر نمیکنم مشکلی باشه ... اگر بود ... که ... )

واحدپولم:دلار
اون گزینه forgot password هم میزنم به غیر از ایمیل اون تاریخ تولد هم میخواد که من متاسفانه از قبل هم تاریخ تولد اصلیم رو وارد نکردم و الان هم یادم نیست چی زدم!
خب حالا اگه راه دیگه ای نیست.
من اگه برم یه اکانت جدید psn بسازم.،بازی هایی که از psn دانلود کردم پاک نمیشن?
یا مثلا سبو ها پاک نمیشن یا کلا ربطی به این چیزا نداوه?
تا حالا یک بار هم انلاین بازی نکردم
.
الان من کلا چه چیزایی رو از دست میدم اگه اکانت جدید بسازم?

دوستان یه خبر بد ! دولت امریکا ماکروسافت رو مجبور کرده همه اکانت های لایو ایران رو بن کنه ماکروسافت هم شروع کرده تا الان هر سایتی رفتم تابیک ها پر بوده از کسایی که امروز بن شدن بودن دلیل اینم عکس

dlvg46eczx73gmbb258.jpg

میگم اگر سونی هم مجبور کنه که اکانت های ایران رو بن کنه که بدبخت شدیم رفت .
سونی اکانت های ایران رو بن نمیکنه!!!
اکانت های ایران اکثرا برای کشورهای آمریکا و انگلیس و امارات هستن!!
و بعد همه اورجینال بازی میکنن!!!
و سونی مربوط به ژاپن هستش :d
این کشورهایی هم که مایکروسافت داره بن میکنه همه کپی بازی میکنن...

سونی اکانت های ایران رو بن نمیکنه!!!
اکانت های ایران اکثرا برای کشورهای آمریکا و انگلیس و امارات هستن!!
و بعد همه اورجینال بازی میکنن!!!
و سونی مربوط به ژاپن هستش :d
این کشورهایی هم که مایکروسافت داره بن میکنه همه کپی بازی میکنن...

برادر همه اونایی که تو لایو بن شدن اکانت امریکا داشتن داره ip هایی که از ایران وصل میشن بن میکنه اصلا ایران نه تو لیست سونی هست نه ماکروسافت که بخوای انتخاب کنی .اصلا ربطی به کبی نداره وقتی امریکا مجبور کنه اون هم بن میکنه فکر کردی چند نفر تو ایران هنوز دارن با ps3 ارجینال بازی میکنن یا چند نفر ویتا دارن .داداش یعنی واقعا نفهیدی قضیه سیاسیه و همه کشور ها که تو لیستن امریکا با دولتشون مشکل داره .

شرکت میاکرو یک شرکت آمریکایی ـه و شکرت سونی یک شرکت ژاپنی!!
فرق ـشون اینه و شرکت سونی تو همه زمینه ها تو ایران فعالیت رسمی داره (البته به غیر پلی استیشن)
نکته بعدی اینکه دوستان با مشاوران و پاسخو گو های تلفنی شرکت سونی شبعه آمریکا حرف زدن و پرسیدن این مساله رو گفتن به ـشون که مشکلی نداره شما از ایران وصل بشید !!

شرکت میاکرو یک شرکت آمریکایی ـه و شکرت سونی یک شرکت ژاپنی!!
فرق ـشون اینه و شرکت سونی تو همه زمینه ها تو ایران فعالیت رسمی داره (البته به غیر پلی استیشن)
نکته بعدی اینکه دوستان با مشاوران و پاسخو گو های تلفنی شرکت سونی شبعه آمریکا حرف زدن و پرسیدن این مساله رو گفتن به ـشون که مشکلی نداره شما از ایران وصل بشید !!
باو من خوابم نمیره سر این قضیه :دی
راست میگی ؟ کودوم دوستان اونوقت زنگ زدن و سوال کردن ؟ :دی
منظورم اینه که جدی جدی سوال کردن و اوکی هست یا یکی خالی بندی کرده ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or