هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

آقا اگه بازیهای مجانی پلاس عوض بشن و بازیهای جدید بزارن اون بازی قدیمیا رو بازم میشه بازی کرد دیگه چون تو اکانت پلاسمون هستن
من این برام سوال شده لطفا بهم بگید؟
اگر توی اکانتت باشه اره میشه بازی کرد فرقی نداره ...
تنها زمانی که بازی رو نمیتونی بازی کنی زمانی هست که Plus تموم میشه عضویتت !

اگر توی اکانتت باشه اره میشه بازی کرد فرقی نداره ...
تنها زمانی که بازی رو نمیتونی بازی کنی زمانی هست که Plus تموم میشه عضویتت !

یعنی خوب شد این پلاس رو دیروز خریدما من با هزار شک خریدم ولی وقتی نینجا گیدن 1 رو برداشتن امروز ترسیدم که از لیست دانلودام پاک شده باشه که خدارو صد هزار مرتبه شکر اینطوری نبود
هم سه ماه مجانی گرفتیم هم نینجا گیدن اومد دستمون خدا کنه تا 4 ماه دیگه هم 2 رو واسه فری بزارن یعنی عشق و حاله
از بروبکس ممنونم که راهنماییم کردن
آی لاو یو

من بعضی وقتا تاچ دستگام خود به خود کار میکنه !
بعضی وقتا هم کار نمیکنه !
2 بار ری استور هم کردم هیچی نشد .

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

خاموش روشن میکنم باز تا 5 / 6 ساعت درسته !

یعنی خوب شد این پلاس رو دیروز خریدما من با هزار شک خریدم ولی وقتی نینجا گیدن 1 رو برداشتن امروز ترسیدم که از لیست دانلودام پاک شده باشه که خدارو صد هزار مرتبه شکر اینطوری نبود
هم سه ماه مجانی گرفتیم هم نینجا گیدن اومد دستمون خدا کنه تا 4 ماه دیگه هم 2 رو واسه فری بزارن یعنی عشق و حاله
از بروبکس ممنونم که راهنماییم کردن
آی لاو یو
کلا قانونی هست که اشاره میکنه هر خرید انلاینی با هر امکاناتی در اون لحظه توسط کاربر انجام میشه برای همیشه با اون امکانات میمونه و تغییرات اینده تاثیری توی Transaction ها ندارن ... الا اینکه عضویت پلاس شما تموم بشه .

من بعضی وقتا تاچ دستگام خود به خود کار میکنه !
بعضی وقتا هم کار نمیکنه !
2 بار ری استور هم کردم هیچی نشد .

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

خاموش روشن میکنم باز تا 5 / 6 ساعت درسته !

اگر از ابتدا همینطور بود باید میبردی نشون میدادی و دستگاه رو عوض میکردی . تعداده زیادی از ویتاها در زمان لانچ چنین مشکلاتی داشت که با بروز کردن فریمورها هم مشکلاتشون یا حل نشد یا بیشتر شده . به نظر میرسه یک نوع مشکل حاده سخت افزاری یا نرم افزاری باشه . بعضیا میگفتن دمای بیش از چنین مشکلاتی ایجاد میکنه اما ویتا مشکلی توی تهویه دما اصولا نداره ... به هر حال این از اون چیزهایی هست که سونی دستگاه رو راحت عوض میکرد . منم دوستم چنین مشکلی داشت و همون لحظه دستگاه نو بهش دادن.

:(
به نظر خودم هم دما هست !
چون بعد از شارژ و بازی طولانی این موضوعات شروع میشه !
فقط هم با خاموش شدم حل میشه .
روشن باشه اصلا سرد نمیشه
شما می تونی هر وقت زیاد بازی کردی،یک کولر گازی جلوش روشن کنی تا مشکل حل بشه :d.

خیر عزیزان ... همونطور که تو متن اشاره کردم "بعضیها " منظور از مردم و تفکراتشون بود !
ویتا مشکلات گرامایی نداره و این مساعل مشکلات تاچ هم باگهای سخت افزاری و نرافزاری هست که متاسفانه ویتاتون ممکنه داشته باشه ...
این مشکلات توسط گارانتی حل میشه ! متاسفانه حالا ایران اهمیت میدن یا نمیدن در مورد گارانتی نمیدونم
اما قبلا هم اشاره کردم اگر ویتاهاتون چنین مشکلاتی رو در طی 24 ساعت اولیه داره و فریمور هم بروز شده این یعنی ویتا شما Faulty یا مشکل دار هست.

دوستان یه مشکلی جدیدا برام پیش امده یک سالی هم هس دستگاه ویتا دستمه و مشکلی نداشته مشکل درباره صفحه لمسی یا همون تاچ دستگاه هس بعضی موقتا کار نمیکنه باید حتما دستگاه رو خاموش کنم بعد درس میشه ایا کسی میتونه کمک کنه و بگه راه حل برای رفع مشکل چیه ممنون

منم همین مشکل رو دقیقا دارم !
همین پست قبل هم گفتم .
به نظرم باگ نرم افزاریه توی بعضی ویتا ها هست !
میشه مدل ویتاتونو بگید ؟
مال من ریجن 1 هست و 3g / wifi هست

مال من ریجن 2 هست و 3g / wifi هست

ولی مال من میبینی چند روز یک بار اینجوری مشه[/QUOTE]

مشکل نمیتونه سخت افزاری باشه چون با خاموش روشن درست میشه .احتمالا نرم افزاری هست .

---------- نوشته در 10:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

هواستو جم کن یهو اتیش نگیره
جدی میگم.. هر وقت شارجش میکنی بپا دما بالا نره

من تو هیچ سایت خارجی و ایرانی ندیده ام درباره این موضوع بحث شده باشه
این طور نیست به احتمال یاد باگ نرم افزاری هست

آتش گرفتن ویتا در زمان شارژ، آب شدن بدنه شارژر به خاطر Overheat و ترک خردن صفحه نمایش ویتا از مشکلات تایید شده سخت افزاری ویتا هست

من تو هیچ سایت خارجی و ایرانی ندیده ام درباره این موضوع بحث شده باشه
این طور نیست به احتمال یاد باگ نرم افزاری هست
یه سری دستگاهای لانچ مشکل اتش سوزی داشتن
البته خیلی محدود بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or