هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من میخوام ps vita بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-این الان کپی شده؟یا باید اورجینال کار کنیم؟
2-قیمتش چنده؟
3-گرافیک بازیهاش چطوره؟از بازی های ایفون بهتره؟
4-الان بخرم بهتره یا عید؟
5-بعد این ریجن چیه؟فرق داره ریجن چند باشه؟

من میخوام ps vita بخرم.چند تا سوال داشتم:
1-این الان کپی شده؟یا باید اورجینال کار کنیم؟
2-قیمتش چنده؟
3-گرافیک بازیهاش چطوره؟از بازی های ایفون بهتره؟
4-الان بخرم بهتره یا عید؟
5-بعد این ریجن چیه؟فرق داره ریجن چند باشه؟
1. خیر ... ولی میتونی اخبار هک رو دانلود کنی ... یک هک هم هست که اجازه دسترسیت به PSN قطع میشه اما میتونی بازیای PSP اینا رو بازی کنی ... اما از هک بازیای Vita خبری نیست . باید بازیای ویتا رو اوریج بخری که معمولا قیمتهای بازیای نو بین 120 تا 160 هست.

2. تاپیک قیمت هستش ... اخرین قیمتهایی که دوستان داده بود 850 برای Wifi و 960 تا 1 برای 3g انلاک بودن ... متاسفانه قیمتها همونطور که میدونی بالا و پایین زیاد داره

3. گرافیک بازیاش بالاست . بر فرض مثال بازی Uncharted رو ببین ... هیچ بازی موبایلی همچین گرافیکی نداشت ... اره از iphone که بهتره !!! بازیاش کلا در سطحه بازیای کنسول هست از نظر محتوا اما گرافیک خب پایینتره اما خیلی خوبه.

4. این رو نیمدونم ! D:

5. ریجن خوده دستگاه فرقی نداره ! اگر میخوای 3g بگیری خب ریجن 1 لاک هست اما انلاک هم هست. تو اجرای بازی تاثیری نداره. برای اجرای بازی خوده ریجن اکانتی که میسازی مهمه.

من برام psn خیلی مهم نیست.اگه هکه رو بریزم همه ی بازی های psp روش اجرا میشه؟
این ریجن مثلا میگن این بازی ریجن 2 هست.یعنی تو ریجن یک اجرا نمیشه؟
راستی ممنون برای پاسخ دهی سریعت.
بعد من اینترنتم 256 هست.این برای بازی co-op جواب میده؟

آخرین ویرایش:

نظر من رو بخوای کل حال ویتا به PARTY و PSN هستش!!!جدی میگم!!!من خودم 24 ساعت PARTY هستم!!!:d

نه منظور از ریجن واسه online زدن هستش که فقط واسه بازی هایی که آنلاین کد دارن مهمه و اگه اکانتت us باشه یا ویتات ریجن 1 باشه،بازی های ریجن 2 رو اجرا می کنه.همونطور که گفتم ریجن فقط واسه آنلاین زدن مهمه!!!

راستی اگه ویتا رو هک کنی نمی تونی با بازی های ویتا online بزنی:d

فکر میکنم که بشه باز توی تاپیکش بپرسی دوستان راهنمایی میکنن چون من دنبال هکش نبودم ...
PSN هم والا یکی از مهمات Vita هست ... خوشبختانه سیستم کلا Free هست و بازیهای انلاین خوبی هم مثل LBP هست برای همین زیاد توصیه نمیکنم ! باز هر جور خودت راحتی ....
خیر ... بازیای region free هستن اما online content ها نیستن ... بر فرضه مثال بازی مثل LBP که دارای Online pass هست برای بازی کردنش online شما بایستی ریجن بازی و اکانتت یکی باشه در غیره این صورت نمیتونی بازی کنی .... به این صورت.
خواهش عزیز ...
والا من چون ایران نیستم اطلاع زیادی در مورده جواب دهی بازیای online ندارم این باز بقیه دوستان باید زحمت بکشن جواب بدن D:

شارژ قرمز میشه دقیق نیم ساعت پر میشه و قطع میکنه .
با بازی های معمولی 4 / 5 ساعت ولی بازی هایی که هم تاچ میگیرن و هم دکمه ها با نور 70 / 80 درصد و صدای اخر 2 : 30 / 3 ساعت :(

بازی هاش چجوری باید خرید؟
در کل ارزش داره بگیرم؟
بازیا رو میتونی نسخه فیزیکی بخری !
و یا میتونی کارت PSN بخری و توی اکانتت وارد کنی و بازی رو به صورت انلاین بخری
بازیهایی که انلاین خریداری میشه برای همیشه با اکانتی که خریدی میمونه
ویتا در یک زمان فقط از یک اکانت پشتیبانی میکنه و برای سوییچ بایستی Factory reset بشه .

شارژ قرمز میشه دقیق نیم ساعت پر میشه و قطع میکنه .
با بازی های معمولی 4 / 5 ساعت ولی بازی هایی که هم تاچ میگیرن و هم دکمه ها با نور 70 / 80 درصد و صدای اخر 2 : 30 / 3 ساعت :(

خب اینبار که تموم شد دستگاه رو خاموش بزار توی شارج ! D:

نظر من رو بخوای کل حال ویتا به PARTY و PSN هستش!!!جدی میگم!!!من خودم 24 ساعت PARTY هستم!!!:d

نه منظور از ریجن واسه online زدن هستش که فقط واسه بازی هایی که آنلاین کد دارن مهمه و اگه اکانتت us باشه یا ویتات ریجن 1 باشه،بازی های ریجن 2 رو اجرا می کنه.همونطور که گفتم ریجن فقط واسه آنلاین زدن مهمه!!!

راستی اگه ویتا رو هک کنی نمی تونی با بازی های ویتا online بزنی:d
ریجن دستگاه ویتا تاثیری تو اجرای بازی نداره :d ...
پارتی پارتیییی .....لول :d

آخرین ویرایش:
یه مشکل خیلی جدی :(
امروز قبل از رفتن به مدرسه ویتارو زدم به شارژ و وای فای رو روشن کردم و یه بازی رو زدم دانلود بشه (مجانی بودا :دی) بعد که از مدرسه اومدم ویتارو از شارژ کشیدم و هرچی دکمه ای زدم صفحه ای نیومد و همینجوری سیاهه سیاهه ! چراغ ابیشم روشنه رو ارم سونی :(
مموری رو در اوردم نشد .
سیم کارت هم همینطور .
زدم به شارژر نشد !
زدم به سیستم نشد !
هیچکاری نمیکنه و انگار فریز شده !
میشه بگید باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا زود جواب بدید :((:((

امروز قبل از رفتن به مدرسه ویتارو زدم به شارژ و وای فای رو روشن کردم و یه بازی رو زدم دانلود بشه (مجانی بودا :دی) بعد که از مدرسه اومدم ویتارو از شارژ کشیدم و هرچی دکمه ای زدم صفحه ای نیومد و همینجوری سیاهه سیاهه ! چراغ ابیشم روشنه رو ارم سونی :(
مموری رو در اوردم نشد .
سیم کارت هم همینطور .
زدم به شارژر نشد !
زدم به سیستم نشد !
توروخدا زود جواب بدید :((:((

مال منم یه بار هنگ کرد ولی خاموش روشن شد خودش درست شد .
یعنی همین جوری مونده ؟
بزار تا باطریش خودش تموم شه تا خاموش شه .
اگه دیدی باز هم همچین مشکلی هست کل ویتا و رمو فرمت کن ولی وصل pc نکن ببین همین جوری میشه

پولت جور شد واسه لیتل ؟

مموری رو در اوردم نشد .
سیم کارت هم همینطور .
زدم به شارژر نشد !
زدم به سیستم نشد !
توروخدا زود جواب بدید :((:(([/QUOT

شاید اگه بری تو منو ریکاوری ویتا ریستارت کنی درست بشه دکمه R+POWER+PS BOTTOM رو 10 ثانیه نگه دار میره تو RECOVERY MENU از اونجا RESTART THE PSVITA SYSTEM رو روش ضربدر بزن
اگه ام این مدلی منو نیومد ویتا رو بزن به شارز دوباره اون 3 تا دکمه رو نگه دار امیدوارم مشکلت OK شه

[h=2]Restore PS Vita System

این گزینه تمامی اطلاعات کنسول را پاک کرده و کنسول را به تنظیمات اولیه ای که کارخانه برای آن تعریف کرده است می برد این گزینه زمانی استفاده می شود که کنسول مشکل پیدا کرده و هیچ راهی برای بازگرداندن آن نیست(از لحاظ نرم افزاری)
[/h]Rebuild Database
کار این منو این است که اگر اطلاعات سیستمی کنسول بدون هیچ دلیلی خراب شده و یا مشکلی در آن به وجود آمده با زدن این منو تمامی فایل های سیستمی را دوباره بازسازی کرده و مشکلاتی را که در کنسول ایجاد شده بود را تعمیر می کند . البته با انجام این کار یک سری اطلاعات از قبیل لیست های پخش ، نور صفحه ، اطلاعات ویرایش عکس و ... پاک می شود که زیاد چیز مهمی نیس

Restart System

این گزینه کنسول را ریستارت کرده بدون اینکه هیچ تغییری در تنظیمات یا فایل ها ایجاد شود

[h=2][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or