هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان شما روی صفحه ویتا ضد خش استفاده میکنید ؟
صفحه ویتا چند اینچ هست دقیق میخوام براش بگیرم
اگه نشد یکی واسه تب لت بگیرم ببرم واسش نظر شما چیه ؟
داشتم صفحه رو تمیز میکرده ام یه چند تا خش خیلی ری که باید حتما زیر نور ببینی و از نزدیک باشه دیده ام حالم گرفته شد
فکر نکنم لازم باشه که محافظ صفحه تبلت بگیری،بزاری واسه ویتا.واسه خود ویتا محافظ صفحه هستش و توش دستمال هم داره که می تونی قبلش تمیزش کنی و بعد محافظ رو بزاری.من پیشنهاد می کنم فقط با دستمال ای که توی پلاستیک محافظ صفحه هست،صفحه رو تمیز کنی.

من که اصلا محافظ صفحه نذاشتم روش صفحه اش خش نمیگیره اصلا!!(برا من که تا حالا اصلا نگرفته:d)

فکر میکنی شما برو تمیزش کن بعد برو زیر نور زاویه دیدتو تغییر بده میفهمی خش ریز داره
یا شاید هم اصلا ازاش استفاده نکردی

فکر میکنی شما برو تمیزش کن بعد برو زیر نور زاویه دیدتو تغییر بده میفهمی خش ریز داره
یا شاید هم اصلا ازاش استفاده نکردی

اتفاقا هر چند وقت یک بار تمیزش میکنم و زیر نور هم چک میکنم و تا حالا که خشی روش نیفتاده:d

منم PSP داشتم روش چسب ال سی د ی ننداختم پر خط شد !!!!! اصلا یه وضعی شد .... می خواستم پرتش کنم بیرون . حتما هر کی می خواد تبلت یا هر چیز دیگه ای بگیره اول محافظ صفحه بندازه .
یه بارم داشتم لحیم کاری می کردم ریخت رو صفحه PSP سوراخ شده !!!!! :d

تو شهر ما خیلیا نمیدونم ویتا چی هست .
من امروز رفتم یه ضد خش واسه Samsung Galaxy Note 2 گرفتم بریدمش اندازه صفحه ویتا خیلی هم خوب شده .کسایی که ضد خش گیرشون نمیاد همین کارو کنید

ببخشيد آقايون كسي خبر داره كه كپي خور شده يا نه.راستي قيمتش تو ايران چقدره؟
نه دوست عزیز.کپی خور نشده ولی با یک هک خاص و هزینه دار و موقتی میشه بازی های PSP و PS1 رو روش اجرا کرد(و Homebrew های PSP).شما می تونی تاپیک هک رو دنبال کنی و خبر های هک رو داشته باشی.اون تاپیک به روز هست.

این خبر که توی ژاپن(فعلا) میتونی به صورت stearm بازی های ps2 رو با پی اس ویتا بازی کنی اینترنت چند میخواد ؟
خبر جالبی بود ولی جواب سوالت زیاد مشخص نیست و بستگی به عوامل زیادی داره.مثل خود بازی،سرور های ارائه دهنده،تعداد سرور ها،قدرت سرور ها و...

سلام ویتا شما چه قدر شارژ نگه میداره ؟
مال من با صدای زیاد و نور صفحه تا اخر سه ساعت نیم نگه میداره که اگه صدا رو کمتر و نورو هم کم کنی به 5 ساعت میرسه
باطریش سالمه ؟

---------- نوشته در 02:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

یه چیز دیگه من یه بازی دارم تروفی هاشو میگیرم وصل psn هم هستم .اگه بازی رو در بیارم یا پاک کنم تروفی های بازیه میپره ؟

سلام ویتا شما چه قدر شارژ نگه میداره ؟
مال من با صدای زیاد و نور صفحه تا اخر سه ساعت نیم نگه میداره که اگه صدا رو کمتر و نورو هم کم کنی به 5 ساعت میرسه
باطریش سالمه ؟

---------- نوشته در 02:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:29 AM ارسال شده بود ----------

یه چیز دیگه من یه بازی دارم تروفی هاشو میگیرم وصل psn هم هستم .اگه بازی رو در بیارم یا پاک کنم تروفی های بازیه میپره ؟

باطریت مشکلی نداره .

==

خیر ... تا زمانی که تروفی ها رو با سرور Synch کرده باشی همیشه توی اکانتت میمونه

زود شارژ شدن ویتا مشکل نیست ؟
تو نیم ساعت شارژ میشه اونم در حال دانلود از وای فای هست تازه !
بازی هم بخای بکنی با نور 70% و صدا تا اخر 3 ساعت .
صا قطع کنم تموم نمیشه اصلا :دی

زود شارژ شدن ویتا مشکل نیست ؟
تو نیم ساعت شارژ میشه اونم در حال دانلود از وای فای هست تازه !
بازی هم بخای بکنی با نور 70% و صدا تا اخر 3 ساعت .
صا قطع کنم تموم نمیشه اصلا :دی
یعنی زمانی که باطریش قرمز هست میزنی به شارج نمی ساعته پر میشه !؟!؟ لول ! ممکنه باگ نرافزاری باشه ... بهتره دستگاه رو خاموش کنی و بزتی توی شارج .... شارج شدن ویتا به AC adaptor حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه هست در حالتی که خالی از باطری باشه کلا !
بازی کردن با ویتا بسته به اینکه چه بازی باشه ( مثلا بازی سنگین باشه یا بازیهای کوچک ) با نور اخر و صداری اخر معمولا بین 3 تا 5 ساعت هست ... من خودم قبلا بازی مثل PErsona 4 رو حدودا 4 ساعت بازی میکردم تا باطریش تموم بشه ...
باز خاموش و روشن بودن Wifi هم تاثیر بالایی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or