SMM9
عضو تحریریه
چجوری میتونم اکانت قبلیمو پاک کنم آخه وقتی ایمیلم رو میزنم میگه قبلا ثبت شده
تا جایی که میدونم نمیشه پاک کرد ولی خب ایمیل جدید بساز راحتتره که
چجوری میتونم اکانت قبلیمو پاک کنم آخه وقتی ایمیلم رو میزنم میگه قبلا ثبت شده
فکر کنم بشه ایمیلی که توی اکانت قبلی رو وارد کردی عوض کنی(الکی بزن یا یکی دیگه بساز و بهش بده)و بعد با ایمیل اصلیت یک اکانت دیگه بسازی.چجوری میتونم اکانت قبلیمو پاک کنم آخه وقتی ایمیلم رو میزنم میگه قبلا ثبت شده
شما اپدیت کن ببین بدون v p n دانلود میشه؟سلام
آقا برای من آپدیت 2.01 اومده
اجباری هم هستش !!!!
این آپدیت برای چیه ؟
---------- نوشته در 11:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------
اها دیدمش
Main features in system software update version 2.01
PlayStation Plus
This version of the system software addresses an issue in which PlayStation Plus members were unable to automatically save data using Online Storage.
Other new or revised features in version 2.01
System software stability during use of some features has been improved.
اره باباشما اپدیت کن ببین بدون v p n دانلود میشه؟
دوستان جواب مارو هم بدید ممنون میشم.دوستان من از وقتی آپدیت جدید ریختم دیگه موقع دانلود بازی مقدار دانلود شده و یا استوپ و ریسیوم کردن نداره .باید چکار کنم؟ آخه من بازیهارو دانلود میکنم و با ps3 prox به ویتا منتقل میکنم.
دانلود فرقی نکرده ! بقلش یک دایره با سه نقطه داخلش هست ( روی اون ایتمی که در حال دانلود هست در سمت راستش ) روش که بزنی دو گزینه Pause و cancel هستشدوستان جواب مارو هم بدید ممنون میشم.
بله،من هم امتحان کردم و بدون V P N دانلود شد(اگر چه به خاطر سرعت پایین طول کشید).شما اپدیت کن ببین بدون v p n دانلود میشه؟
ظاهرا فضیه نشون میده Setting دستکاری شدهسلام بچه ها
هنوز near من فعال نشده تو اکانت آمریکا
بنظرتون بخاطر نوع اکانتمه که واسه آمریکاست 3 بار من فقط ریستارت کردم دستگامو ولی هنوز فعال نشده از همون سایتی که باید خونه و دستگامو بهش بشناسونم یکی راهنماییم کنه هنوزم این پیغامو بهم میده
This application uses location data
The use of location data is not allowed due to parental controls
Near cannot currently obtain location data.
Please Enable location data to use this function
وقتی هم که از setting میرم روشنش کنم اینو باز میگه
The use of location data is not allowed due to parental controls
راستی بچه ها من یادمه قبلا باید مک آدرس مودممو میدادم
بنظرتون باید مک آدرس مودمو بدم یا مک آدرس دستگاه پی اس ویتامو
ظاهرا فضیه نشون میده Setting دستکاری شده
برو توی Setting و بزن Security و بعدش بزن Parental control .... اونجا location data رو Allow بزار !